Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 O DEĞİL BİDE GELMİ YORUM YAPIYORLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 tam banhammer lıklar oldu olacak spoiler verin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 bu imax dediğiniz televizyon camı gibi görüntü mü yoska oda perdeye mi yansıtılıyor? ben şimdi çözemedim adam insan gibi sinema kültürüm, sinemaya gitme kültürüm yok daha doğrusu iğrenirim çünkü durdurup çişe gidemezsin, sigara içemezsin çözemediğin yeri geri sarıp bi daha izleyemezsin falan. akasyada bizim kekolar imax moruk imax diye beni avengers a götürdüler bildiğin griydi lan görüntü. evde 1080p indirip izledim 35 basar eğer o imax ise. eğer imax buysa üstü kalsın ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 horacegoesskiing said: hipster olcam diyosanız jackie brown filan deyin bari. AhAHaaa resmen kahkaha attım. "Django so mainstream" diyen kalın çerçeve gözlüklü hipsterlar geldi gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Fransuxa said: akasyada bizim kekolar imax moruk imax diye beni avengers a götürdüler bildiğin griydi lan görüntü. evde 1080p indirip izledim 35 basar eğer o imax ise. abi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 efendim abisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 IMAX 3D bi bana mı çamur gibi geliyo diyodum, tek ben değilmişim. Ufacık bi göz bozukluğum var 0.5/0.75 şeklinde, ondan mı acaba diyorum, ama yok yani bi kere kafadan kararıyo görüntü gözlüğü takınca. Detay metay hiç göremiyorum yani. En güzeli alıcan televizyonu karşına, 1-1.5m mesafeden izliycen işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 oh be doğruymuş. abv imax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Kojiroh said: IMAX 3D bi bana mı çamur gibi geliyo diyodum, tek ben değilmişim. Ufacık bi göz bozukluğum var 0.5/0.75 şeklinde, ondan mı acaba diyorum, ama yok yani bi kere kafadan kararıyo görüntü gözlüğü takınca. Detay metay hiç göremiyorum yani. En güzeli alıcan televizyonu karşına, 1-1.5m mesafeden izliycen işte sdf imax edition indir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 horacegoesskiing said: django bildiğin harikulade. hele 4 odadaki 5 dakkalık bir kısmı alıp djangoyla kıyaslayıp djangonun yenilmesi falan sözkonusu olamaz. hipster olcam diyosanız jackie brown filan deyin bari. pulp fiction-reservoir dogs gibi 2 film varken ne cengosu ya bırak git horas kaymaya git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bütün hevesim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 imaxi sadece gözlükle izlenen 3d teknolojisi sananlar da gelmiş. güzel güzel. cango da en iyi filmi olmaya oynar ama kesin kararı veremiyorum. hakim versin o kararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ya boşbeleş laflar bunlar, ummagumma'dan sonra pink floyd bozdu ya diyenler gibi. django kötü diyen adam buna da kötü desin önemli değil benim için zerre kadar. I used to like things before they were cool before it was cool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 django kötü diyen işid'e falan katılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 lelel http://www.youtube.com/watch?v=_pd6yO-jBRo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Cengo kotu diyen yok sadece eski filmleri daha iyi diyen var nerenizle okuyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ya genel olarak var bu forumda, her yerde boş boş tartışma, laf sokma v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 8/10 guzel film olmus gene. zor inerse diye 900 mblik versiyonu ahmetlemistim keske 2.5 lugu secseymisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 onun kaliteside ahım sahım deil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 tarantino tam bir ruh hastasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 senelerdir iyi bir one-room movie ariyodum, sahane olmus. kesin gidip imax izleyin derim, 70mm cekimler nasil gorunecek acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 seyrettim screenerdan da çok sarmadı ya. Django bundan iyiydi bence. Uzun geldi birde baya. Senaryosu ilk nete düştüğünde okumayaydım keşke sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Daesu said: lelel http://www.youtube.com/watch?v=_pd6yO-jBRo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Tarantino ne kadar basarili bir adam ya. Gercekten entertainment nedir biliyor ve her seferinde deliver liyor istisnasiz. Cok egleniyorum ben bu adamin filmlerinde <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Piracy group Hive-CM8 issued a long rambling apology for uploading "The Hateful Eight" said: "We feel sorry for the trouble we caused by releasing that great movie before cinedate even has begun," the group said in a Reddit post. "We never intended to hurt anyone by doing that, we didn't know it would get that popular that quickly." "We wanted to share this movie with the people who are not rich enough or not able to watch all nominated movies in the cinema," "Please support the producers and watch all movies in the cinema on a big screen, like you should do anyhow," the group said. "The Producers need the money from ticket sales to get back the production costs." ZUHAHAAHHAHAH bi sn bi review yapmışlar aslkfjasklfsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar