The_Delucian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2003 2 ocak tr geliş tarihi ... subattada 2. si cıkacakmıs gıbı bısıler dıyolar ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2003 uzun bir aradan sonra :) evet bende sabırsızlıkla bekliyorum kill billi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 BA YIL DIM![hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 said: OutTrader, 13 November 2003 23:41 tarihinde demiş ki: ben sharereactordan screener bölümünden indirdim, yaklaşık 1.1 gb'ti sanırım kaliteside iyi değildi garip bi çekimde altta geri sayım frame sayısı benzeri şeyler vardi filmin bazi yerledinde reklam arasi gibi geri sayım çıkıodu ondan pek download etmenizi tavsiye etmiyorum![hline]Mors certa et hora certa yapma beeeeee bende korka korka baslatmistim download u... decent quality dedigi icin sans veriyim dedim ama gel gor ki 736mb indi bile artik katlanicaz baska care yok..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 film muzikleri muhtesem, goruntuler muhtesem, detaylar harika, bir de hattori hanzo'nun hastasi olduk biz :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 dvdsini aldim walla ben screener berbat yani biz sanerixx ile izledik reklam arasi gibi 5 4 3 2 diye geri sayım cıkıyor 40 dakkada bir, ona ragmen filme bayıldım. DVD'yide dojorel'e izlettim bakın cocuk hayran kalmiş ehehe :D [dvd'yi ankarada bilkent 2deki bilgisayarcidan aldim maltepe pazarındada vardi kalitesi cok iyi uyduruk dvd degil yani sadece altyazilari yazan adam becerememiş][hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2003 filmin vizyona girmesinden aylar once bir ev gosterimi yapan outrader a da teskuru bir borc bilirim :)[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2003 Sağlam film yahu,ben tuttum valla..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2003 Çekiyourum bakalım yarına biter inşallah güzel çıkar[hline]MKC _-Sturm-_ 06.12.2003 19.36'ta icq'dan demiş ki; ee ne var yatılıların g.tleri yok mu? _-Sturm-_'un dier bombası(tarihi kayıtlara geçmedi); Ayağımda ayak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Allahtan midem sağlam. Zaten her tarantino filminde olduğu gibi bunu da sevmedim. Başka bişi demiorum.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 guzel film eglenceli[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 filmi beğenmek için tarantino'yu anlamak gerekir.eğer "gün batımından şafağa" izleyip beğendiyseniz bunu hiç kaçırmayın.özellikle çizgi filmli olan bölüm ve final bana göre oldukça iyiydi.son derece ince espriler var.bayıldım diyebilirim.[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 said: barasar, 26 December 2003 01:32 tarihinde demiş ki: filmi beğenmek için tarantino'yu anlamak gerekir.eğer "gün batımından şafağa" izleyip beğendiyseniz bunu hiç kaçırmayın.özellikle çizgi filmli olan bölüm ve final bana göre oldukça iyiydi.son derece ince espriler var.bayıldım diyebilirim.[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ daha devamı war final deme :p[hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Kılıç sahneleri iyi ama genelinde sevmedim.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 1 kere screener dan 1 kere kopya dvd den izledim , sinemaya gelsin en az 1 kere daha kesin giderim o derece yani.[hline]I look inside myself and see my heart is black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 abi karate filmi bill kill ya![hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barasar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2003 final derken ilk filmin finalini kastetmiştim aslında :)[hline]Ne kaldı ki elimizde ümide dair.İsmini anmaktan başka........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pntREi Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 DvD de ızledım nefis film tam bır trantıno fılmı klasık...Yanlız Volume 1 ve 2 olarak cekılmıs volume 2 nın subatda vızyona gırecegı solenıyor.Bu yuzden fılmın sonunda bıraz uyuz olmuyo degıl ınsan :) haberınız ola...[hline]" pantaREi " DIED...!!! " MAtt " IS STILL ALIVE...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 "lucy liu nun oynadığı film kötü olamaz." Güneş Dervişoğlu (abim) "Allah Belanı versin güneş..." Derya Dervişoğlu (ben) hehehe[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 bu arada abim Charlie's angle denen dünyanın en dandik filminin bile dvdsini alcam diye tutturan bir adam içinde lucy liu var diye... Bari güzel olsa lucy... :P ha fena değil de abartılcak bişi yok[hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 filmde cok guzel lucy hayrani olmamama ragmen hayran kaldim[hline]-->Four String Magic<-- Time well wasted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Ben de Volume 2'yi bekliyorum merakla ama daha çok var :([hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Volume 2 nedir ki? 2. bölüm gibi bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Film oldukça uzun olmuş (sanırım 4 saat), yapımcılar biraz kısalt demiş Tarantino'ya Ama o kıyamamış filmi ikiye bölmüş =)[hline]Ghost of The Navigator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2003 Vallaki Go go yubari ile olan dovus sahnesi Lucy Liu ile olandan cok daha etkileyiciydi.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar