Suark Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 çok güzel olmuş revangelis. takipteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Çok teşekkürler ^^ Yarin biraz daha uğraşıcam botlarla sonra texturelari falan halleder render alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Baya güzel olmuş süper devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2015 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2015 teşekkürler ^^ render aldım falan http://i.imgur.com/p3ZVyoH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 kota düşmanı http://i.imgur.com/cdMoun9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 tasarım olarak bişey demiycem ama metaryal hoş duruyor, istesen eskitme falanda yapardın heralde bıraktın burda. organik ilerlemek istiyomusun bilmiyorumda portreler düzeltme istiyor cok. bi artstation hesabı aç ordan takip edelim rahat rahat. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2015 SketchUp ne güzel bir programmış ya. Çok basit ve kısa sürede şaheser yaratabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Wacom Intuos Touch&Pen almaya hazirlaniyordum ki forumda Wacom Intuos Pro ya denk geldim normalde editleme isleri de yaptigim icin cok daha mantikli geldi bana kaptim hemen. 5080 lpi 2048 pressure level Intuos Pro kalemlerinde tilt sensitive Dahili wireless gibi avantajlar olunca bir de 500TL olunca aldik bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Animasyon yada oyun firmasında çalışan var mı acaba ya bir kaç sualim olucaktı da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 http://i.imgur.com/RyKDYyP.png wip ama devam edermiyim bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ahahah çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 ne açıdan, neresi kötü mesela ona göre ilerlerim falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Silahın yanlış tarafı keskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 materyelden dolayı öyle gözüküyo sanırım, doğru tarafı keskin normalde, onu değiştireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 silah arkadaşın çenesinin içinden geçiyor gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 bu mu cidden çok kötü olma sebebi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 senko said: silah arkadaşın çenesinin içinden geçiyor gibi gözüküyor. çeneden geçme kısmını feature sanmıştım ben, "öyle ölmüş herhalde" diye düşünmüştürm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 konsepti beğendim (tu) tırpanın ahşap kısmı plastik gibi duruyor. direkt texture'u ver geç bence. metal kısmı bir garip. nasıl anlatsam. oradaki keskin chrome kontrastının hacim belirtecek şekilde olması lazım. gözü 2d gibi duruyor. en büyük atraksiyonu orada yapman lazım bence. o rengi ve ifadeyi verdikten sonra odak orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 göz çok pırtlamış, uyduruk görünüyor. bir de kemikte mümkünse eskileştirme etkisi gibi bir şey yap. plastik gibi durmasın. eskiden kastım böyle yıpranmış veya organik girintili çıkıntılı gibi fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 çenesinin sonundaki şeyler tavşan dişi mi kemik uzantısı mı anlaşılmıyor. elemanın kıyafette so 1999. daha parlak veya kumaş hissiyatı veren bişiler yapılırsa olur. bir de makyaj yapmış gibi hakketen, kemik dediğin jilet gibi olmaz ki, az girintili çıkıntılı olur pütürlü olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 düzgün eleştiriler için teşekkürler konsept buradan http://wiki.lspace.org/mediawiki/Death_of_Rats tırpan dediğiniz gibi daha çok işi var zaten, remesh yapıcam daha kemik evet plastik gibi durmuş ona da el atarım göz konusunda sıkıntılıyım ama, kitaba uygun birşey yapayım dedim de zorladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 kafatası kaynaktaki gibi fareyi yansıtmıyor, daha çok büyük baş hayvan gibi olmuş seninki. uzun kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2015 https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/3b/05/99/3b059970e1d6d5db0d86327488a63148.jpg evet fazla uzun olmuş uzantısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 yalnız kafası şimdi geldi http://i.imgur.com/BqaCVa0.png wip tabi devam etsem mii etmesem mii kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar