Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 İstanbul'da yaşayanlarla konuştun mu hepsinde bir şikayet "trafik, kaos, pahalılık, hede hödö" ama taşın o zaman dediğinde "Ama denizsiz olmaz" e o zaman şikayet etme arkadaş alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Dworgian said: dudullu nere ya? 14 senelik istanbul'luyum velhasıl ora nere bilmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=z2Tek8vcIzc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 dur cepten açılırsa bakayım. websense ftw edit: çaldığın dakikalarımı geri ver ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 GONDARCENGIZ said: Dworgian said: dudullu nere ya? 14 senelik istanbul'luyum velhasıl ora nere bilmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=z2Tek8vcIzc 1:20'den sonra çıkan herif pronet'in reklamındaki tip ha. ayı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 imamizer said: imamizer said: Dudulluda servis beqleme qeyfi... Nasi yasiyorsunz olm bu sehirde ya. Simdiden darlandim. Sanki bana alplerde yasiyo göt... Uskudardan besiktasa gecicem. Açim. İşte saf bu adam. Dudullu dedi lan. Oraya en son vizeyle geçiliyordu diye biliyorum. En son işte osmanlılar aldığında... Ne bileyim. Uzak çok fena. Taksimde yaşıyorum gel. Babacumu da al gel. Elinde alkol ve sigarayla eve gelebilen herkese kapım açık. Bir daha söylemeyecem zaten. Numarayı daha önceki başlıklarımdan birinde bulabilirsin. bulamazsan öm'den sor, söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 adam taktı alıcak böbreği. karaciğere falan da dalıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Olm bi böbreği çok mu gördünüz bana nası adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 böbrekler emin ellerde gençler. domestosa yatırdık bir de mmpphhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 dudullu candır lan iki ayım bostancı - dudullu - kartal üçgeninde geçmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 dudullu candır diyen adam ankara'da ölecek az daha kalırsa. bu durumda dudullu > ankara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 her durumda dudullu > angara kıyas kabul etcek bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 oh iyi ki izmirdeyim yoksa nasıl gelemeyeceğim hakkında bi bahane uydurmam gerekicekti B)-B)-B)-B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 senko said: her durumda dudullu > angara kıyas kabul etcek bişi değil. ne hain bişi çıktın sen arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Off dün cok eglendim ya. Bugün ne yapsam acaba. Varmi cikasi olan pati? Babacum nolax ben kahvalti yapiyoruz borekcide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Dworgian said: senko said: her durumda dudullu > angara kıyas kabul etcek bişi değil. ne hain bişi çıktın sen arkadaş ahah bildiğin gibi değil ya civataları oynatacam ankara'da çok az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 akşam levent maslak istinye vs civarında galaksinin koruyucuları ya da maymunlar vs vs ye gitseniz ya keşki :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 senko said: ahah bildiğin gibi değil ya civataları oynatacam ankara'da çok az kaldı. olm bak korkutuosun ama yapma böyle aslkdjaskldjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 ahah yok ya ankara ile benim aramda olan bir uyumsuzluk sorunu var seveni seviyor memleketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Dworgian said: akşam levent maslak istinye vs civarında galaksinin koruyucuları ya da maymunlar vs vs ye gitseniz ya keşki :| Arkeoloji muzesine gitcez once sinemaya gitmeyiz sanirim. Gelen varsa gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 senko said: ahah yok ya ankara ile benim aramda olan bir uyumsuzluk sorunu var seveni seviyor memleketi ben şipe şipe sevicem kaçarım yok kladjaskljds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 imamizer said: Arkeoloji muzesine gitcez once sinemaya gitmeyiz sanirim. Gelen varsa gelsin. akşam 7.30 a kadar plaza kölesiyim size iyi gezmeler beylers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Dworgian said: İstanbul'da yaşayanlarla konuştun mu hepsinde bir şikayet "trafik, kaos, pahalılık, hede hödö" ama taşın o zaman dediğinde "Ama denizsiz olmaz" e o zaman şikayet etme arkadaş alla alla istanbulda ki şey deniz mi ya gemi tanker atığı su değil miydi o zzhehzeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Angara'lı mısın bilader? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Saeros said: oh iyi ki izmirdeyim yoksa nasıl gelemeyeceğim hakkında bi bahane uydurmam gerekicekti B)-B)-B)-B)-B)- benimle buluş izmirde 2 tekila ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Flam said: Olm bi böbreği çok mu gördünüz bana nası adamlarsınız. Bi tk aliyim canim. Babacumla taksimdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar