Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Cokomantis said: valla ben gece mece çalışıyorum diye günü karıştırıyorum (takip etmiyorum daha doğrusu off'lar da random olduğu için) hayırlı cumalar dediğim gün salı falan çıkıyor. sizde tarih de gidiyordur heralde. gece gündüz yok bizde gündüz gece off off var bayram seyran yılbaşı tatil yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 said: İznin başlangıcından önceki gün görevin saat 23:55 te bitiyor. Eve varıyorsun saat oluyor gece 02:00… İznin birinci günü gidiyor. İznin son günü gece yarısı da 00:01 e mesai açıp görev veriyor. Al bakalım son gün de gitti mi? Kafadan her iznin 2 gününü çalıyorlar. oha bu doğru mu lan ne leş bir olaymış pilotlara böyleyse hosteslere felan ne yapıyorlar kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 zorla mı çalıştırıyolar istifa etsin millet pilota iş mi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 gece gündüz bizde de yok ya. dükkan 7/24 açık olduğundan bayram idi seyran idi fark etmiyor. maaş günü anlıyoruz aa bu ay bayram varmış diye :P mümkünse off arkası en erken shift 06:30'da başlıyor (00:00 ve 04:00'da başlayan vardiyalar da var ama 2 yıldır falan hiç denk gelmedim off arkası) thy'nin "limitleriniz tutuyor kaptanım" klişesini, limiti son saniyesine kadar kullandıklarını biliyordum da, "limit"lerin ne kadar yorucu olduğunu bilemiyosun tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 asker kökenlileri geri aldılar zaten suriyeyi bombalıyorlardır şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Cokomantis said: valla ben gece mece çalışıyorum diye günü karıştırıyorum (takip etmiyorum daha doğrusu off'lar da random olduğu için) hayırlı cumalar dediğim gün salı falan çıkıyor. sizde tarih de gidiyordur heralde. Sadece şey bilinir bizde, ayın kaçı. Salı mı çarşamba mı cumartesi mi kimse bilmez :D Ayrıca Auril senin hava ile ne alakan var abi? Benim alkol satış topiğinde de tamamen yanlış bilgiler salladın? Millet uyardı seni felan ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 havacıyım olm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 yalan yanlış derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 hostluğunla aydınlat beni nerem yanlışmış mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Auril said: reg ini wersin tanırım sdf zaten kaçtane uçak war ki lan Auril said: Rotweiler said: Kabin amiriyim evet. Donanım icin talebi olan omden sorabilir tabii ki. pilotun kim ? tanıyorumdur belki :P Auril said: geçen feys den ekledi beni tanımıyorum sonra konuştuk falan ortaokuldan arkadaşım çıktı adam f16 terk tk a320 piloto mesela hayat beni pilota bağlamış ben napiym Bunları hatırlıyorum da abi ondan soruyorum. bir de post kasmana gerek yok abi. Yukarda güncelle butonu var. Nadenkoya yük oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 ee neresi yanlış bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 postuma karışma, ona modlar karışır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Registrationdan kaptan bulamazsın. Kaptanlar uçakta yatmıyor. Ya da onlara zimmetli değil uçaklar :D Tk uçuş kod tanımlamasıdır. THY'ye bağlı uçuş olduğunu gösterir sadece. A320 pilotu olamaz, Airbus pilotu olur, üç tipin de serifaskını alır tip eğitiminde. Uçağın sabit pilotu olmadığı gibi, kabin ekibinin de sabit "pilotu" olmaz gibi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 hayır o mesajlarda bi art niyet yoktu sonra sana öm de attım hatta konuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam pilot arkadaşım çıkabilir selam söylerim hatta bizim patiye iyi bakın falan derim dedim sana da bu mu yalan yanlış mesajlarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Tamam ben aydınlandım. Teşekkür ederim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bak o zaman da söyledim gene söyleyeyim a380 de airbus heavy a320 de airbus medium hatta a 310 da heavy ama a380 uçuramaz her airbus cı hepsini uçuramazzz sen airbus uçabilirsin pilot uçamaz bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 o reg o uçuş içindi bu arada, hangi regli uçakta olduğunu söyle sana kim olduğunu söyleyeyim daha aydınlanmak istermisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Onu da yanlış biliyorsun abi. Heavy light medium vb değil, wide body ya da narrow body Kabin ekibi de 3 tip sertifika alır, ikisi dar, biri geniş gövde(Normalde iki geniş bir dar da mümkündür ama vermez TRdeki hava yolları, eski toprak kabin amirlerinden 2 wide body sertifikası da olan vardır.) Yani biz de Airbus ya da Boeing ne olursa olsun uçamayız. Sertifikamızdaki uçak tipi hangisi ise onda uçarız. A310,330 sertifikası olan bir ekip üyesi, gidip yin wide body olmasına rağmen 777'de uçamaz. Konu zaten çalışma şartları, dağılmasın istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 tamam her boku host olarak sen biliyorsun ok dönelim konuya nerde kalmıştık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 İnsanlar bir mesleğin detayları ile ilgili doğru detayları okumak istediklerinden, doğru bilgi verme derdindeyim. Konuyu dağıtmıyorum yani. Bilmediğin şeyleri öğrenmenin de bir ayıbı yok. Ama yanlış bilgi verip okuyanların aklında o şekilde kalmasında ayıbın olabilir. Tşktşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Auril said: tamam her boku host olarak sen biliyorsun ok dönelim konuya nerde kalmıştık ? Sağol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bir host olarak engin bilgin ve meslek aşkın gözlerimi kör etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Tekrarlamana sevindim. Teşekkür ederim. Son 10 mesajda üç kez "host" diyince bir dileğin yerine geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 yeni kola koydum, biraz daha devam etsenize lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 bekliyorum kim kimin dudağına ilk yapışacak çok heyecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar