scorch Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 BulletRide said: Bizim limanda kamyonlar geçmesin diye kullandığımız bir kapı var, 5 ton basma kuvvetini o hız ile uygulaması imkansız. Zaten uygularsa şu an betimlemek istemediğim bir şekilde gerçekleşirdi ölümü olay yerinde. Müfettiş raporu üzerine konuşulur fakat bir ihmal olduğu açık otomasyonu veya sensörü ile ilgili olarak. Çok üzücü gerçekten. ben olanı tahminen söyliim. bugün fanatik yazarı yazmış zaten kapıyı aralamış güvenlik millet girmiş içeri gazeteciler falan bu da arkadan gelmiş geçmeye çalışmış aradan sanırım ama güvenlik o sırada kapıyı geri kapamaya basmış. ve BAM. muhtemelen görmedi güvenlik bakmadı bile, bizim şirketin giriş çıkışı da öyle otomatik kapılı araçlar için. mesai bitiminden sonra kapatıyor güvenlik kapıyı mesai'ye kalmışsan sölüyorsun açıyor. geç çıktığımız bir gün, önden giden arkadaş (ki 3-4 adım önümde) kapıyı açtırdı, güvenlik tek kişilik geçecek kadar açıp anında geri kapatmaya kalktı sıkışıyordum arada. güvenliğin bok yemesi %90 bakmadı, tek kişilik giriş açtı anında geri kapamaya niyetlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gidip agzini kirsaydin guvenligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 wenger salmiyomus campbelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 BulletRide said: Galatasaray'ın geçen sene yüklenip yüklenip puan kaybettiği maçlar ve kaçan pozisyonlar. Başrolde tabii ki Kral, kaçan gollerde çokça Melo ve Drogba da var fakat hadi onlar goygoydan. Burak gibi full konsantre bir adamın kaçırdığı goller tehlikeyi özetliyor malesef. Şu video her takım için yapılır fakat 2 Rize, 1 Antalya ve 1 Es-Es. Şu 4 maç gerçekten iç acıtıyor, özellikle Bruma'nın ve Burak'ın toplam 4 tane boş kale kaçırdığı Arena'daki Rize maçı. Selçuk-Sneijder-Melo lig tarihinin en iyi orta sahası bence yetenek olarak, ama önlerinde Bruma-Burak-Olcan gol kaçırma rekoru çıtasını baya yükseltecek aksi bir durum gerçekleşmezse of tekrar kanser oldum sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 video: her maci kazansak 102 puanla sampiyonduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bulletride Akilla ve Red SORUM SİZE: a) Bu sene üçüncü kez CL gruptan çıkıyoruz (belki de 1/8'e kalıyoruz) ve seneye CL gruplarda oynamaya hak kazanıyoruz(eleme maçı ile). Bu sene FB şampiyon olup 4. yıldızı takıyor b) Gruplarda eleniyoruz. Ligde FB önünde şampiyon olup dördüncü yıldızı takıyoruz. Birini seçecek olsanız hangisini seçerdiniz? Hangisi sizi daha çok mutlıu eder? Annemizin ligi mi şampiyonlar ligi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 1-soru niye bize 2-vizyonsuz musun abi niye birini seciyoruz, hem gruptan cikalim hem sampiyon olalim asdf 3-galatasaraysin sen, buyuk dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 tamam da şimdi ne alakası var ya sdfsdfs biz her ikisinin de olmasını isteriz. hem 4. yıldızı takalım hem cl'de yine gruptan çıkalım. ikisi de olmazsa yine bir şey değişmez. olay ne burda anlamadım sdfs her sene başarılı olunacak diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İstersiniz ama olmaz, bu sene fıs GS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Soru bu. Hangisi sizi daha mutlu eder. Hangisi daha önemli. ikisi birden ayni anda olmazsa mutsuz olurum da bir cevap tabiiki. Neden mi sordum? Merak. Düşünce tarzını merak ediyorum hatta öğrenmek, deneyimlemek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 abi neye göre fıs ya. fenere göre fıs evet, ama şampiyonlar ligi için ideal. fener mal olduğu için ne yaparsa yapsın avrupa yalan onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 birine sevinmek icin digerine gerek yok bizde, kosullu degil, basarilarina seviniyoruz, basarisizliklarina uzulmuyoruz. overall bize giren cikan yok zaten asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Esh said: abi neye göre fıs ya. fenere göre fıs evet, ama şampiyonlar ligi için ideal. fener mal olduğu için ne yaparsa yapsın avrupa yalan onlara O takım oturmaz hemen abicim, ayrıca çok bölgede eksikleri var hala. Parayı da eskisi gibi bol harcayamıyorlar, BJK elenmezse zaten tuttular. FB BJK ligi götürür 1-2, Avrupadan da bişey çıkmaz pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 lan iki senedir bitmedin be, bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 gs en az ikinci olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 hangi takım oturmuyor lan takım bildiğin aynı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 harbiden ha, ikinci tur kampa girdi takim, alinicak adam da anca 1-2, neyi oturmicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aquila said: 3-galatasaraysin sen, buyuk dusun http://d1303.hizliresim.com/17/k/l5k15.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 aquila said: lan iki senedir bitmedin be, bi sus. Ulan başkası dese böyle üzülmezdim ama Şükrücüüm diyince çok kırıldım bak, gidiyom olm artık tamam bırakıyom forumu, başlık açmadan hemide!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Tatar klasik saçmalamalarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Şike yapıp Avrupa'dan men olmayalım, ligden düşmeyelim de her türlü gs nin arkasındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 pattisliborek said: Tatar klasik saçmalamalarda. as usual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 BulletRide said: rizespor maçında kaçanlar gerçekten olacak iş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 rize 2 demlik çay demlemiş yetmemiş karbonat atıp 10 bardak daha içirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Bruma'nın finishing 1 olmasa acayip iş yapıcak lan, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar