stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Dengeleri Anderlect bozar anca. Bize 6 puan verip diğer 2 canavara puan kaptırmasalar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Dengeleri Anderlect bozar anca. Bize 6 puan verip diğer 2 canavara puan kaptırmasalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 O zaman 12 puanla gruptan onlar çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 samp ligi maclari icin pasolig gerekiyor mu? 2 haftaligina gelicem tr ye maca gidim diyorum eylulde, pasolig mi almam lazim anderlecht maci icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Gerekmiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Ön elemelerde gerekti bizde. Hatta bilet alanlarada 10 lira passolig i olmayan farkı koyup plastik bilet mi ne verdiler süründü millet. Dikkat edin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 sostizm said: 3. bitirsek de çok üzülmem ama bu gruptan da çıkıp uzun bir süre kırılamayacak bir rekoru kıracağız gibi geliyor. Gerçi takımı gene başarısız bulacak GS taraftarı. Trabzondan gelenlere nefret kusacak, neyse bu takımın fıtratı bu demek ki. ya :( BAŞKAN ALMEİDA NERDE ALMEİDA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Reklam Özdenetim Kurulu, Fenerbahçe taraftarı Mehmet Sencer Az'ın başvurusu üzerine, Passolig reklamlarının, 'kişilik haklarına saygı' maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulmasına karar verdi. http://amkspor.com/2014/08/29/passolig-ile-ilgili-sok-karar-344146/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hll, simdi bi de sistemi dava etsinler asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 amrabat'ın satılması başka bir yönetim başarısızlığı. yine basının onun bunun gazına adamı paketleyecekler göz göre göre. tamam adam messi değil de sırf yüksek bonservisle geldi diye çok bok atıldı. oyun içinde bazı problemleri olsa da faydalı bir adamdı. şamp liginde burak'ın yıldızlaştığı dönemin gizli kahramanıydı. kimse adamı övmedi. sanırım golü atan olmadığı için. selcuk bi bok yapmadan bi asist yapınca maestro oldu amrabat o kadar hücumda faydalı oldu gol attırdı kimse lafını etmedi. ertesi sezona emirates cup'da sneijder'le uyumu göze çarpmasına rağmen terim onu takımdan kesti. ondan sonra da formdan düştü zaten. şuan prandelli'nin sisteminde net olarak takımda kalması lazım. takımda o tarz bir türk yok olcan'dan başka. e yabancı gidip kimi alacaksın shaqiri mi ribery mi sdfs. götü yere yakın çizgiye inen hızlı kanat oyuncusu. gönderirlerse gerizekalılar. bruma ve amrabat ikili aynı anda ya da dönüşümlü olarak bu takıma lazımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kira gene yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Amrabat harbi kötü topçu değil. Yabancı kuralına yok oldu adam. Düzenli oynasa hala iş yapar. Ben 2. yarı oyuna girerek çok sıçıp batırdığı maç hatırlamıyorum. Bir Juve'ye penaltı yaptırmıştı o kadar. Oda iyi niyet kurbanı oldu def'e yardım ederken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 souldarkorn said: Reklam Özdenetim Kurulu, Fenerbahçe taraftarı Mehmet Sencer Az'ın başvurusu üzerine, Passolig reklamlarının, 'kişilik haklarına saygı' maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle durdurulmasına karar verdi. http://amkspor.com/2014/08/29/passolig-ile-ilgili-sok-karar-344146/ sencer abi bu passoligi bitiricem lan diyodu sözünün eri çıktı adam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Alex Song hayirli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 geldi tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yarim birakinca kufur olmuyor mu kalitesiz hadi 2 le Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 yine geldi tipini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 oldboy bizim campell falan nerde lan. hani benzema. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 campbell arsenal eslesmesinden dolayi birakmadilar. benzema dunya kupasindaki muthis performansindan dolayi yatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Yedek hesapları da var tipi malumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 issiz $ikecilere bak la refreshliyo musunuz gs basligini TRONSFOR VOR MO ACABA?? f5 calismiyordur ramazanda muhtemelen. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 E bu da gidecek Afrika kupasına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Sabri'yi yerine oynatacaklarmis kupa zamani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 BENZEMA NERDE LAN ONU SÖYLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 benzemadan vazgecileli 2 ay oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar