stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 TGRT de Başakşehir stadının açılış maçı var. Kadro: RTE, Apdullah Avcı, Acun, Bilal Erdoğan.. edit: yayın başka kanala geçti Stadın adı da F.Terim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 taşşak geçiyosun heralde FT stadyumu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 RTE, Fatih Terim koydu adını. FT de şaşırdı zaten. Yaşarken adamın adı verildi. Büyük fors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 yakışmış bence stadın adı megaloman team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 adamlar karşılıklı yalaşmaktan yalama oldu. TFF ile Başbakanlık ortak takım çıkartıp lige girse bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 3-5 sene sonra TFF başkanı banko FT Mehmet Ağar az arkasında durmadı adamın. GSli olarak seviyorum gerçi ama çok peşkeş çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 tüpçü de başbakan olsun, ben göçmenlik belgelerini ayarlamaya başlayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Tüpçü max 5 sene sonra bjk başkanı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 maç yayını burada http://www.dha.com.tr/dhayayin/ ntvspor da veriyor Bilal kaleci galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Diğer oyuncular korumadır lan maske takmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 http://www.kontv.com.tr/canliyayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bacagını eline verseler ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Bilal kaleyi anlayamadı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 beyler ben dağa çıkıyorum elveda yıldız dağlarına filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Aykut Kocaman Mustafa Denizli Hidayet RTE Bilal Acun Rıdvan Kadir Topbaş Tüpcü Yılmaz Erdoğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ne kadar yavşak bu spiker ya öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 yılmaz... nerelere gideyim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 abi tayyibin takım 13 kişi karşı takım 7 kişi ahjahsdahjdsjhdfashjdasjsacxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ertem Şener'in çektiği yağ babamın akşam yaptığı sucuklu yumurtada yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 ahahah abi recep götünü kaldıramıyo nasıl oynicak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Rakipten adam mı çalmışlar lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 moriarty said: abi tayyibin takım 13 kişi karşı takım 7 kişi ahjahsdahjdsjhdfashjdasjsacxa yenilirse umad umad umad? yapmasınlar diye garantiye almış. konttv de ertem yalakası varmış wow yeni gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 AHAHAHAH SLOW MOTION'DA ADAMIN ESNEME HAREKETINI VERIYOLAR YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 2014 yılında insan uygarlığının geldiği yer bu olmamalıydı platonun tiranlık hakkında yazdıklarına falan bakıyorum, milattan önce 400 çok moralim bozuk lan benim şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar