GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 bu hafta bizde izleyemedik :/ sdfgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ben de izlemiyorum one piece.100'e kadar ıkınarak getirip küfür ederek bırakmıştım. şimdi tekrar başladım; yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha izleyeyim bari arasbasta arc'ından sonra güzelleşecek diyorlardı dedim bazen kendimi şu "120'den sonra çok güzelleşiyor abi izle bence" diyenler tarafından trolleniyormuş gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 trollenmiyosun cidden güzelleşiyo,sonra tekrar güzelleşip,sonra hepten güzelleşip ondanda sonra efsane güzelleşiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 one piece 1. bölümden itibaren hep en güzel. izledikce, izleyici kaliyeleşip serinin değerini anlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 evet sonradan açıldığı falan yok ki.o takımı toplarken ki bölümler efsane asıl.hele o kuro ve jangolu bölümler http://www.youtube.com/watch?v=c9pfMjn2To0 sonracığıma arlong arcı en az bi cp9 kadar güzeldi. http://www.youtube.com/watch?v=dM0tpzY8nFc manly tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 fillera ihtiyac duymayacak kadar yavas ilerliyor bölümler. işledikleri konuyu dar tutup her bölümümde bi sahneyi 2345234 kere gösteriyorlar. zaten 5-6. dakkalarda basladıgı icin yeni bölüm iyice huzursuz ediyor bu durum beni. filli hali ile bile daha hızlıydı dragon ballun sdfg ama hikaye güzel, konu diğerleri gibi boka sarmadı. o açıdan da iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 abi en güzel yerinde kesmiş vidyoyu arlong parka yürüyüş de olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Hikaye ve kurgu olarak tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Son arc dan itibaren mangadan da takip etmeye başladım, daha önceki sayıları nasıldı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok daha doyurucu mangası(animeye veya okuduğum diğer shounen mangalara göre). Kısaca, mangadan hızlıca ilerleyebilirsin eğer animeyi izlemek istiyorsan ama başlardaki bölümler yavan geldiyse mangadan okuyarak da geçebilirsin Filler konusundaysa bölümler komple filler değil ama parça parça filler aksiyonlar sıkıştırıyorlar araya örneğin lucy kolezyumdayken mangada direk boğanın üzerinde başlıyor, hajrudinle kapışıyor animede, bi bölümün yarısı fillerlara karşı kapışıyor bölüm bitiyor; diğer bölümde boğayla tanışmasını, evcilleştirmesini anlatıyor; bir sonraki bölümde anca o kısma geliyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Ichigonun hollow gücleri gizemliliğini koruyor ordan merak uyandırıyor, Narutonun içindeki tilkinin gücü merak uyandırıyor, peki bu One piece karakterinin gomu gomudan başka ne marifeti var? yani esrarengiz birşey içeriyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 haoshoku haki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ichigonun bişeyi merak uyandırıyosa ben orda sorun ararım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Serinin yarısı gizem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Olabilecek en iyi seri hakkinda ne kadar sig yorumlar yapilmis, sasi oldum okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Masakari said: Serinin yarısı gizem zaten. he ya.one piece ne o bile bilinmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 one piece gerçek dostluk arkadaşlar. luffy ve tayfası bunu buluyorlar en sonunda. bu hayattaki en hakiki şey sevgi diyip bitiriyor seriyi mangaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ben gerçekten beni sarmadı diyen adama 100 bölüm izle açılıyor diyen adamı anlamadım. arkadaş zoro ile muhabbetlerinde sevemediysen zaten, boşa kasma ya. daha orada gerçekten korsanlığın getirdiği özgürlüğü göremediysen, o açılmak üzere olduğu kocaman macerayı görmek istemediysen, boşa izlemeye devam etme. ki karakter anlamında da, oraya kadar luffy nin delikanlılığını hissedememiş adama da oturup luffy i övmem be dayı. siz de övmeyin yani. bırakın izlemesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 sevmek için edward newgate'in olması bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Üşüyoruz Reyizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 herkesin sevdiği şeyleri sevmek zorunda deilsin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 xcorp said: fillera ihtiyac duymayacak kadar yavas ilerliyor bölümler. işledikleri konuyu dar tutup her bölümümde bi sahneyi 2345234 kere gösteriyorlar. zaten 5-6. dakkalarda basladıgı icin yeni bölüm iyice huzursuz ediyor bu durum beni. filli hali ile bile daha hızlıydı dragon ballun sdfg ama hikaye güzel, konu diğerleri gibi boka sarmadı. o açıdan da iyi yani. ending yok seride farkettiysen? 5. 6. dakikada baslamasi onemsiz. 700 bolum olacak neredeyse, intro'yu 1 kere gecmedim daha, o da ayri mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar