Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

One Piece izleyemiyorum?

desertt

Öne çıkan mesajlar

ben de izlemiyorum one piece.100'e kadar ıkınarak getirip küfür ederek bırakmıştım. şimdi tekrar başladım; yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik biraz daha izleyeyim bari arasbasta arc'ından sonra güzelleşecek diyorlardı dedim

bazen kendimi şu "120'den sonra çok güzelleşiyor abi izle bence" diyenler tarafından trolleniyormuş gibi hissediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

fillera ihtiyac duymayacak kadar yavas ilerliyor bölümler. işledikleri konuyu dar tutup her bölümümde bi sahneyi 2345234 kere gösteriyorlar. zaten 5-6. dakkalarda basladıgı icin yeni bölüm iyice huzursuz ediyor bu durum beni. filli hali ile bile daha hızlıydı dragon ballun sdfg ama hikaye güzel, konu diğerleri gibi boka sarmadı. o açıdan da iyi yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Son arc dan itibaren mangadan da takip etmeye başladım, daha önceki sayıları nasıldı bilmiyorum ama gördüğüm kadarıyla çok daha doyurucu mangası(animeye veya okuduğum diğer shounen mangalara göre).

Kısaca, mangadan hızlıca ilerleyebilirsin eğer animeyi izlemek istiyorsan ama başlardaki bölümler yavan geldiyse mangadan okuyarak da geçebilirsin

Filler konusundaysa bölümler komple filler değil ama parça parça filler aksiyonlar sıkıştırıyorlar araya

örneğin lucy kolezyumdayken

mangada direk boğanın üzerinde başlıyor, hajrudinle kapışıyor

animede, bi bölümün yarısı fillerlara karşı kapışıyor bölüm bitiyor; diğer bölümde boğayla tanışmasını, evcilleştirmesini anlatıyor; bir sonraki bölümde anca o kısma geliyor vs.

Sosyal ağlarda paylaş

ben gerçekten beni sarmadı diyen adama 100 bölüm izle açılıyor diyen adamı anlamadım.

arkadaş zoro ile muhabbetlerinde sevemediysen zaten, boşa kasma ya. daha orada gerçekten korsanlığın getirdiği özgürlüğü göremediysen, o açılmak üzere olduğu kocaman macerayı görmek istemediysen, boşa izlemeye devam etme.

ki karakter anlamında da, oraya kadar luffy nin delikanlılığını hissedememiş adama da oturup luffy i övmem be dayı.

siz de övmeyin yani. bırakın izlemesinler.
Sosyal ağlarda paylaş

xcorp said:

fillera ihtiyac duymayacak kadar yavas ilerliyor bölümler. işledikleri konuyu dar tutup her bölümümde bi sahneyi 2345234 kere gösteriyorlar. zaten 5-6. dakkalarda basladıgı icin yeni bölüm iyice huzursuz ediyor bu durum beni. filli hali ile bile daha hızlıydı dragon ballun sdfg ama hikaye güzel, konu diğerleri gibi boka sarmadı. o açıdan da iyi yani.

ending yok seride farkettiysen? 5. 6. dakikada baslamasi onemsiz.

700 bolum olacak neredeyse, intro'yu 1 kere gecmedim daha, o da ayri mevzu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...