Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 1 yıllık D tipi Polonya vizesi Bugüne kadar Şengen olsun D tipi olsun, aldığım bütün vizeler sağdaki sayfaya basılmıştı ama bu sefer soldaki sayfaya basmışlar, aynı yaprağın arkasında süresi geçmiş başka bir vize var. Pasaportlarda sol ve sağdaki sayfaların işlevleri arasında bir fark var mı? Yanlış sayfaya basmış olamazlar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben şirkette arada benin e vize veriyorum canım isterse sola canım isterse sağa yatırıyorum. vizeyi. bişi olmaz ne adamsınız amk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 madcat sanki vizeden bahsetmiyor http://wayofthemoneysaver.files.wordpress.com/2010/05/suspicious-fry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 abi sen ne stres yaptin bu isleri ya, sal gitsin nereye basarsa basar adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 @2 ve @3 güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Tatava yapma bas geç demişlerdir ona. Sorun olmaz, benim aldığım 3 vize solda, 2si sağda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ülke böyle lan ben napayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Siyasi olarak adam belki sola takıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 kabul olmaz o. yanlışlık var. konsolosluğa dilekçe ver vizeyi iptal etsinler. gazeteye ilan ver pasaportu kaybeettim diye. 3 parçaya böl her parçasını ayrı köprü altında yaktır. sonra yeni pasaport çıkarttır, onu o köprü altlarına sırayla gidip 3 defa fatiha suresini oku, sonra vizeye tekrar başvur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Ne panik yaptırıyorsunz adama, Amerika Birleşik Devletleri'ne kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar