pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 şey yapmak istiyom sayfalar numaralandırılsın ama numaralandırmaya 5.sayfandan başlasın ilk sayfalarda numara olmasın nasıl yaparım :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 sayfa numaralandırma ayarlarında var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 yapamadım ya 5.den başlıyor numaralandırmaya ama 5ten önceki sayfaları da numaralandırıyo. 5ten öncekileri silersem tüm numaralar gidiyor pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 O zaman kesme koy araya, ilk 5 sayfayı ayrı bölüm yap. numaralandırmayı ikinci bölümden başlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 GERGE said: noob hahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 AHAHA az önve google da arayıp bulamamıştım da başlık açmaya geliyordum bende de şöyle bir durum var; sayfa numaraları 1,10,11,12,13,14,15,16,13,12,13,13 diye gidiyor salak sepelek.. nasıl düzelir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 New Section ve Header menusu altinda Link. Keywordler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pontipati said: şey yapmak istiyom sayfalar numaralandırılsın ama numaralandırmaya 5.sayfandan başlasın ilk sayfalarda numara olmasın nasıl yaparım :l kendimi 1998in Haziran sonunda buldum birden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 pontipati said: şey yapmak istiyom sayfalar numaralandırılsın ama numaralandırmaya 5.sayfandan başlasın ilk sayfalarda numara olmasın nasıl yaparım :l latex ögren bide bana yazilimci olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 bi yardım istedik iyi ki elinize mi yapıştı ülen Holy said: sayfa numaralandırma ayarlarında var. Holy eyw panpa @Seele, öğrencem onu da yakında sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar