logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 paramecium said: Selam, Ben beğendim ama Lego alacağım ben, kumbaramı kıramam şimdi :P Saygılar. Selam, canın sağolsun beğenmen yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 baska yerde 400 e dusurmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 evet burda da düşürürüm, pazarlık payı var dedim zaten, diğer tarafta son fiyattı. 400 ün altına düşmeyeceğim arkadaşlar özelden de mesaj atanlar olmuş buradan da söylemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 20 tlye aynısını zenciden aldım bugün osmanbeyde arkadaşlar 400tlye tezgahtaki bütün kötü saatleri verecekti adam pazarlık payı yok ama dedi 400ün altına inmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 kermit said: 20 tlye aynısını zenciden aldım bugün osmanbeyde arkadaşlar 400tlye tezgahtaki bütün kötü saatleri verecekti adam pazarlık payı yok ama dedi 400ün altına inmedi bu adam da pazar alanının modu olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 görevden aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 ne güzel piyasa bilgisi veriyor işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Benim teklif hala gecerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 çirkin dediğin saati niye alıyosun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Tatil boyunca Diver lazım,geçen sene unutup saatle havuza girmiştim.Yaz harici lazım olmaz, çirkin ama deniz ve havuza birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 abi havuza niye saatle girilir dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 kaç saniye nefes tuttuğuna bakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Havuz başında kitap okumak,sohbet, yemek gibi Aktiviteler sırasında terledim bir serinleyeyim deyip atlama hatasına düştüm. Cep telefonu tasimaktansa saat taşımak daha rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Xenus said: abi havuza niye saatle girilir dsdf vizyon sıfır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar