Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 otaku no video'yu izledim, welcome to nhk'i de izledim, otakular hakkında başka neler izleyebilirim? bi de /jp/'ye girdiğimde başlıklardan hiçbişi anlamıyorum, neler izlemem okumam önerilir? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bizim formun anime bölümüne gir takıl, kesemezse 4chan'de takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 paticik buluşması ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 çok default bir insan olduğumdan 4chan'deki başlıklara yetemiyorum. misal: adam "Lets talk about Flan" diye başlık açmış, foto koymuş, fotosu da şu: https://i.imgur.com/EoHyora.png kimdir nedir hangi seridendir bilmiyorum hiç, otaku patchi lazım bana yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 https://www.facebook.com/pages/Concerned-moms-against-Anime/139543469545998 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Abi bişeye saplantılı sayılabilecek derecede hayranlık kurup sırf onla ilgilenen evinden falan genelde çıkmayan asosyal kişilikler işte ne yapacaksın kaynağı? Ya da direk anime otakusunu soruyorsun? Hoş onunda ilgi alanı anime işte tanım yine aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Moeci tayfa var takıl onlara işte. Her sezonun derinlemesine kritik felan yapyorlar. Hatta 4-5 senedir felan arşiv oldu. Mesela bu sezon sailor mooni izlemen gerekiyor. Hatta eski halinide bilicen karşılaştırıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 neymiş diye vikiden baktım da http://tr.wikipedia.org/wiki/Otaku naruto'nun otaku'luk ile alakası ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 genshiken'in herşeyini izle. 1, 2, 3, ova'ları. Mc_Lovin said: adam "Lets talk about Flan" diye başlık açmış, foto koymuş, fotosu da şu: touhou project'ten, esas çıkış kaynağı bullet hell oyunları. da sırf sohbetine dahil olmak için oynamak etmek anlamsız bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 kac yillik "otaku" tanimi ile adlandirilabilicek bir kisiyim, jp den ben bile bazen bi bok anlamiyorum ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 wastyrx said: Abi bişeye saplantılı sayılabilecek derecede hayranlık kurup sırf onla ilgilenen evinden falan genelde çıkmayan asosyal kişilikler işte ne yapacaksın kaynağı? Ya da direk anime otakusunu soruyorsun? Hoş onunda ilgi alanı anime işte tanım yine aynı otakular ve hikikomoriler çok ilgimi çekiyor, özellikle anime otakuları ilgimi çekiyor diyebilirim. hikikomoriler üzerine de üç beş tane makale okumuştum zamanında. daha çok şey öğrenmek istiyorum hayatlarıyla (kimilerine hayatları yok gibi gelebilir ama ben öyle görmüyorum) ilgili. o yüzden sordum onlar hakkında neler izleyebilirim diye. öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Remus said: Moeci tayfa var takıl onlara işte. Her sezonun derinlemesine kritik felan yapyorlar. Hatta 4-5 senedir felan arşiv oldu. Mesela bu sezon sailor mooni izlemen gerekiyor. Hatta eski halinide bilicen karşılaştırıcan. eskiden izlemiştim sailor moon ama çocuktum o zamanlar ve tüm bölümlerini izlememiştim, yenilerine bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 özenecek başka şey bulamadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Sam said: genshiken'in herşeyini izle. 1, 2, 3, ova'ları. quote] bakıyorum hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Tuor_annare said: özenecek başka şey bulamadın mı özenecek başka şey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Lucky Star izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Tuor_annare said: özenecek başka şey bulamadın mı özenecek başka şey kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Lucky Star izlenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar