Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Caddy sahi0lerinin gozleri yaşlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Selam, O-ooo (:P) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Kardeşim 21000 km oldu benimki malın iadesi davası açmayı planlıyorum satışlarıda durdurmuşlar bakalım ne olacak Ama ben arabamı halen seviyorum.... Yanlız bir dahaki sefere sanırım volkswagen almayacağım Kendimi evlilik vaadiyle birlikte olunup terkedilmiş kadın gibi hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Ben olsam satarım, vw ile davalık olan bir adamın hikayesini bastı gazeteler.Arac birinci km de motor arızası vermiş, üç ayrı bilirkişi adamı haklı bulmuş, buna rağmen 27 ay sürmüş dava, bu sürede aracıda kullanamamis. Sat kurtul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yarı fiyatına anca gider ikinci el satışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 O kadar kötü değildir,türk halkı bulunmaz hint kuması statusune sokar bu arabayı,fiyatı ılk ay artar bile.Jeton düşene kadar satılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 valla neden dussun ki..yani arabalarin tr de trafige cikmasi yasak vs degil ki bildigim kadari ile..simdi baktim sahibinden e degisen birsey yok fiyatlarinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Kederden gözümden yaş geldi şöyle bir baştan okudum da konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Selam, Katibim said: Yanlız bir dahaki sefere sanırım volkswagen almayacağım Sana VW alma demedik, Caddy alma dedik... bak n'oldu sonunda...yazık :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 benim arabada EA 189 motor kodlu hileli yazılıma sahip araçmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 miyaw33 said: Ben olsam satarım, vw ile davalık olan bir adamın hikayesini bastı gazeteler.Arac birinci km de motor arızası vermiş, üç ayrı bilirkişi adamı haklı bulmuş, buna rağmen 27 ay sürmüş dava, bu sürede aracıda kullanamamis. Sat kurtul Şimdi sanmıyorum öyle birşey olsun (27 ay kullanamamak).İmsal davalar vardır elbet.Onları takip edebilirsin şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 27 ay kullanamamanın tazminatını almıştır davayı kazandıysa taksi ücreti ya da günlük arac kiralama vs seklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Pikniğe giderim ben bunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Beyler bizim burada bir dava açılmış ama gizlilik kararı var o yüzden kimse göremiyor dosyayı Ama asıl bomba bende pazar günü ihtar çekerek hukuki süreci başlatacağım Buradan gelişmeleri takip edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 satış yasağı değilde kendileri satıştan çektiği için kolay kolay bişey çıkmaz. hani 2. elide kapsasa belki ama bilemedim. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 komşunun caddy si trafikte durduk yere yandı bitti kül oldu, zor kurtardılar kendilerini. o gün bugun caddy denince korkar oldum binmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Dear Volkswagen customer, We regret to inform you that the Type EA 189 engine built into your vehicle with the Vehicle Identification Number WV1ZZZ2KZFX018249 you submitted, is affected by software that may cause discrepancies in the values for oxides of nitrogen (NOx) during dynometer runs. Your car is safe from a technical standpoint and roadworthy. We are very sorry to have broken your trust and are working at full speed to find a technical solution. Volkswagen will cover the cost relating directly to this repair. We will be in touch with you directly to explain what steps are required. We'll do any necessary rectification work at our cost. Yours faithfully, Volkswagen. eee ne olacak şimdi özür yetiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 yani maliyetleri falan her şeyi karşılayıp ilgileneceklerini de söylemişler ama o keyif bir kere kaçtıktan sonra onu nasıl telafi edecekler işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 sipeyskeyk said: Kederden gözümden yaş geldi şöyle bir baştan okudum da konuyu. paramecium said: Selam, Görücem ben seni dhsafhsgfhgs Saygılar. Katibim said: benim arabada EA 189 motor kodlu hileli yazılıma sahip araçmış :( ahahahah pati ne totem yapmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 wv nin 2. eli daha pahalı sıfır alış fiyatından özellikle 2-3 sene önce alınanlar kur vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2015 bu arada vw Türkiye sitesinde 1.6 tdi araçlar ile ilgili teknik bilgileri kaldırmış Yani an itibari ile ne kadar Co2 salınımı yaptığını görememektesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar