Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddy.... Da bestt...

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Kardeşim 21000 km oldu benimki malın iadesi davası açmayı planlıyorum satışlarıda durdurmuşlar bakalım ne olacak

Ama ben arabamı halen seviyorum....

Yanlız bir dahaki sefere sanırım volkswagen almayacağım

Kendimi evlilik vaadiyle birlikte olunup terkedilmiş kadın gibi hissediyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
miyaw33 said:

Ben olsam satarım, vw ile davalık olan bir adamın hikayesini bastı gazeteler.Arac birinci km de motor arızası vermiş, üç ayrı bilirkişi adamı haklı bulmuş, buna rağmen 27 ay sürmüş dava, bu sürede aracıda kullanamamis. Sat kurtul

Şimdi sanmıyorum öyle birşey olsun (27 ay kullanamamak).İmsal davalar vardır elbet.Onları takip edebilirsin şuan.
Sosyal ağlarda paylaş

Dear Volkswagen customer,

We regret to inform you that the Type EA 189 engine built into your vehicle with the Vehicle Identification Number WV1ZZZ2KZFX018249 you submitted, is affected by software that may cause discrepancies in the values for oxides of nitrogen (NOx) during dynometer runs. Your car is safe from a technical standpoint and roadworthy.

We are very sorry to have broken your trust and are working at full speed to find a technical solution. Volkswagen will cover the cost relating directly to this repair.

We will be in touch with you directly to explain what steps are required. We'll do any necessary rectification work at our cost.

Yours faithfully,

Volkswagen.

eee ne olacak şimdi özür yetiyormu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...