reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 malum tatil dönemi, bir de şu var; 1 ağustosta evleniyorum :) Perşembeden itibaren yaklaşık 20 gün bayram-kına-düğün-balayı tatilinden dolayı şehir dışında olacağız. Kedimiz siyam, yaklaşık 2 yaşında ve kafeste kalması imkansız. Ankara' da hizmet veren bir pansiyon biliyor musunuz? En azından odada besleyebilecek veya hani ek iş olarak böyle hizmet veren öğrenciler tanıyor musunuz güvenilebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yok mu eş dost gelip bakacak? 3-4 kişiye 5'er günden bölüştür, maması, suyu, tuvalet temizliği yapsın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 düğün şehir dışında (iskenderun) eş dost kimse de yok ankara' da iş için buradayız. İskenderun' a götür desen aileler kedi sevmiyor sevmek bir yana yaklaşamıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bu arada allah bir yastıkta kocatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 şöyle güzel işler neden izmirde olmuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 @biyik teşekkürler @zipzip 15 lira desen 300 eder öyle mi güzel iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bu var: http://www.kedihastanesi.com/Default.aspx Sahibini taa kucuk veterinerleri oldugundna beri taniyoruz, 20 yillik musteriyiz neredeyse. Guvenilir. Ara bir, yerleri varsa aliyorlar. Fiyat bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 siteden tahlil yaptım, tuzlu ama kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 vay ne sektörler varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 evt genç yatırımcıları yönlendirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 reddiye said: tanıyor musunuz güvenilebilir? bende arıyorum ya ne yaptın bulabildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 biz tatile gidemiyoruz, milletin kedisi pansiyonda kalıyor ne hayatlar var türkiye de bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 reddiye evlenip elini eteğini bilgisayardan, oyundan, paticikten çekenler kervanına katılmış. boşanınca falan gelir tıpış tıpış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Benim 2 kedi bayramdan sonra dönecek. Yoksa ben bakardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 senko said: biz tatile gidemiyoruz, milletin kedisi pansiyonda kalıyor ne hayatlar var türkiye de bile. i cri evrtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 HASTA YATIŞ KRAL DAİRESİ 50,00 TL PEMBE,MAVİ,YEŞİL,KREM ODALAR 35,00 TL STANDART ODALAR 20,00 TL ÜST STANDART ODA 25,00 TL KEDİ HASTA YATIŞ 20,00 TL KARANTİNA ODALARI 30,00 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 reddiye said: @biyik teşekkürler @zipzip 15 lira desen 300 eder öyle mi güzel iş ? ne 15 lirasi. 50-100 kagittan baslar gunlugu cogu pansiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Normal semt veterinerleri ankarada 15TL sayet mama ve kumu kedi ile birakirsan yoksa 20-25TL oluyor surekli biraktigimiz icin ezberledim uygulamayi. Ama araba var ise Cat Hospital en ideali bu konuda o da gunluk 25TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 valla bulamadık yer. 10 farklı veterinere gittim hepsi doluydu. bir tane hanım hanımcık kız buldum veterinerlik okuyor. 4 odalı evinin 3 odasını kedilere ayırmış her kediye özel oda veriyor günlük 30 TL' den. ona veriyim dedim odalar dolu dedi. bonservis veriyim 1 kediyi yolla benimkini al dedim onuda kabul etmedi. çokda etikmiş hanımefendi. neyse bende bizim kapıcı kazım abiye 100 lira sıkıştırdım günde iki kere suyunu, mamasını vericen bide afedersin bokunu temizlicen dedim. kabul etti sağolsun, öyle hallettik. diyeceğim o ki çok temiz iş. kimse kedisini kutulara kafeslere bırakmak istemiyor artık. varsa ciddi düşünen şöyle 10 - 20 odalı bir projeye girişebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 yaz başında aklıma gelmişti böyle bi şey de yaz dışında bi işe yaramaz(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar