Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vay be ne keyifliydi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
, iyi ki gelmişim/etraftaymışım dedirtebilecek nasıl bir taraftar etkinliği düzenlemesini isterdiniz tuttuğunuz takımların? sizin için ne yapsalar kıyak geçmiş olurlardı? haydin gençler fikir atın ortaya, bakarsınız gerçek olur.
Mesaj tarihi:
kulüp hiçbir bok yapmadı da benim gittiğim en keyifli maç nedense beşiktaş - gençlerbirliği maçıydı, inönü veda maçı :D

kendiliğinden bir ton şey oldu. Polis olaylarından tut, tribündeki çoşku vs. Maç sonu zaten bomba oldu.

Çok farklıydı o maç cidden, polis olayları ve sonu hariç keşke hep öyle neşeli olsa tribünler vs.
Mesaj tarihi:
baya event olur çünkü yüz boyama. kodumun ülkesinde gerçi ülkeyi geçtim dünya kupasını da gördük.

şu saatten sonra oturup maçların sonuçları belli değilmiş gibi izleyen adamdan şüphe ederim.

şike olmasa bile, adam kendi kulübümde oynayacam diye koşmuyor bile kendi ülkesinin maçında.

ne bileyim eskileri gördük diye midir nedir çok kolpa geliyor.
Mesaj tarihi:
Galatasarayın sucuk ekmek yaptığı bir mangal tarzı bişi vardı , çok çocuktum hatırlamıyorum net ama hayvan gibi yemiştim , şişman bir insan olarak aklımda bu kalmış en güzeli. Birde futbolcuların ünlü simaların falan olduğu başkanlık seçimlerinde baya güzel geçiyor , her seferinde başka birini bulup resim çektiriyorum , mesut yılmazla bile o sayede fotoğrafım var.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...