darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 , iyi ki gelmişim/etraftaymışım dedirtebilecek nasıl bir taraftar etkinliği düzenlemesini isterdiniz tuttuğunuz takımların? sizin için ne yapsalar kıyak geçmiş olurlardı? haydin gençler fikir atın ortaya, bakarsınız gerçek olur.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Su şike olaylarından sonra genc takımlarından baska bir sey zevk vermiyor bana. Genc takımları yetenek yarışması gibi bir sey olabilir.
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 kulüp hiçbir bok yapmadı da benim gittiğim en keyifli maç nedense beşiktaş - gençlerbirliği maçıydı, inönü veda maçı :D kendiliğinden bir ton şey oldu. Polis olaylarından tut, tribündeki çoşku vs. Maç sonu zaten bomba oldu. Çok farklıydı o maç cidden, polis olayları ve sonu hariç keşke hep öyle neşeli olsa tribünler vs.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 resmi bi maç haricinde taraftar etkinliği olarak vay be ne keyifliydi diyebileceğim bi etkinlik aklıma gelmedi
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Fistan said: resmi bi maç haricinde taraftar etkinliği olarak vay be ne keyifliydi diyebileceğim bi etkinlik aklıma gelmedi çok hüzünlü şu ya. söyle ne yapalım abime. emret olsun.
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ne bileyim abi maç haricinde eğlenceli bir fan event gelmedi aklıma dedin, üzüldüm. gel yüzünü istediğin renklere boyatalım sdf
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 baya event olur çünkü yüz boyama. kodumun ülkesinde gerçi ülkeyi geçtim dünya kupasını da gördük. şu saatten sonra oturup maçların sonuçları belli değilmiş gibi izleyen adamdan şüphe ederim. şike olmasa bile, adam kendi kulübümde oynayacam diye koşmuyor bile kendi ülkesinin maçında. ne bileyim eskileri gördük diye midir nedir çok kolpa geliyor.
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 içiniz çürümüş gençler bu ne ya.
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Galatasarayın sucuk ekmek yaptığı bir mangal tarzı bişi vardı , çok çocuktum hatırlamıyorum net ama hayvan gibi yemiştim , şişman bir insan olarak aklımda bu kalmış en güzeli. Birde futbolcuların ünlü simaların falan olduğu başkanlık seçimlerinde baya güzel geçiyor , her seferinde başka birini bulup resim çektiriyorum , mesut yılmazla bile o sayede fotoğrafım var.
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2014 up? yok mudur istediğiniz sevgili taraftarlar? bu mudur yani sdf.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 uefa final maçında olsaydım keşke 2000 de
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Türkiye'de taraftar profili belli abi ne bekliyosun ki. Halı saha maçı yapmak mı? Tribünden arkadaşlarınla 50-60 kişi mekan kapatıp, rakı içmek çok eğlenceli işte.
Öne çıkan mesajlar