Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 gezi düzenlersin artık gap turu falan yaptırırsın ;)
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 tl;dr türk halkı tembel ve aptaldır
yav Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben okuyamadım yazıyı çok sikli soklu laflar bozuk cümlelerle birleşince felan okuyamıyorum
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 turkiyede yasanir mi lan, salak misiniz.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Cahil mutlular bir derece zararsız da, birşeyin %0.001'ini bilip doğrusunu göstermeye kalkınca "Sen çok biliyorsun" diyen stresli angutlar olmasa biraz kalkınabiliriz. Bunlara rağmen 3. dünya ülkesi olmamız iyi lan
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 aquila said: turkiyede yasanir mi lan, salak misiniz.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 türklere hakaret etmiş, bidon kafalı demiş. bu elit zihniyet yüzünden akp yüzde 60 alıyor. yazıklar olsun, bi bitmediniz.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 haklisin, sadece turkler degil turkiyede yasayan butun halklar demesi lazimdi, ayrimcilik yapmis.
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Kendi halinde alt sınıftan insanlara elitistlik taslamakla göte göt demek arasında fark var.Başka cenahta mütevaziliğin bokunu çıkara çıkarak suratına tükürseler yarabbi şükür diyecek
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 şaka bir yana yazıyı yazan herif (ACAB) haklı. ama bireysellik konusunda kafası karışık. "birey" olmayı bir taraftan matah bir şey sanıyor ama aslında eleştirdiği nokta da bireysellik.
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bugün yaşadığım olay ptt'ye gittim e-devletşifresi almaya numaram 319, 3 gişe güzel çalışıyor ve numara 315de gişede. kadının biri geldi para yatırıcam diye. 50-55 teyze ama modern teyze. şort sandalet falan. kadının numarası 217 KJFSDF diyo ben geçmişim. gişedeki dediki hanfendi tekrar sıra alın, bir iki kişi değil 50 kişi geçmiş. kadın mırmır bişeyler söyledi içinden, sonra gişedeki ben sizi alamam tekrar sıra alın dedi. kadın almassan alma dedi döndü. 15 sn sonra geldi masadan bişey aldı aradan 1 dk geçti en sondaki gişeye geçti, en başta oluyodu bu. araya kaynadı. benim sıram geçmiş diye. bu sefer yeni gişedeki sordu numaranız kaç diye, 301 dedi. diğer kadın duydu bunu, 301 aradan başka numara almışsınız diye. 217 numarası dedi. bunu duyan kadın da dedi ben de alamam sizi diye. teyze allah belanızı versin diyip gitti bu ne amk? hakkın yokki senin daha girmeye. 1 saattir bekleidm diyo. bok 1 saattir bekledin çıktın gezdin kesin
µh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Certhas said: işin komik yanı yazıyı yazan kişinin profili, yakındığı insanlardan pek farklı değil. hani çok bilmişlikle suçluyor birilerini ama yazı boyunca bir tane yapıcı düşünce getirmemiş, kolayına kaçıp alayına isyan etmiş. adam yeni bir sosyo-ekonomik sistem geliştirmeye çalışmıyor zaten tek dediği insanlar yalan söylemesinler, dolandırıcılık yapmasınlar, kurallara uysunlar.
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 kötü sistemin kuralına uysan ne olacak? 1 mayıs'ta taksim'e çıkamazsınız diyor kural koyucular, uyalım mı kurala?
HakkiYendi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 "Holding onto anger is like drinking poison and expecting the other person to die."
Öne çıkan mesajlar