Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 devlet kötü yönetilince ülkenin böyle olması kaçınılmaz denetleme birimleri doğru işlemez, adalet işlemez, eğitim bok gibi zaten 10 senede 30 sene geriye gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yazıyı okumadım da yorumlardan anlaşılıyo ne olduğu. bir kez daha ülkeyi terketmemi destekleyici şeyler paylaştığınız için teşekkür ediyorum ahali. en ufak şüphe tereddüt keşke yok içimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ya akp den önce cocuktum ama bu kadar kötü olduğunu sanmıyorum ya.şuan sanki ülkede hiç bir organ çalışmıyormuş gibi geliyor bana.bugün aramızda polise güvenen var mı? yada sokak taki zabıtaya? bugün bir tanıdığımza bir şey olsa yapabileceğimiz hiç bir şey yok. bir arkadaşımın arabasını çaldılar geçen.polis kılını kıpırdatmadı.çocuklar gitti kendi buldu hırsızları polise verdiler.polis 1 gün sonra bıraktı adamları.her şey var kamera görüntüleri resimler şahitler ama yok yanlış yere götürmüşler illa merkez adliyeye götürmeleri gerekiyormuş.şaka gibi yemin ediyorum hani bu en basiti.daha soma kazasını yeni yaşadık neler yaşandığını herkes gördü.canlı canlı gömdüler insanları.şuan ülkede hiç bir insana ve hiç bir organa güvenim kalmadı kafam girsin alayına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Fistan said: devlet kötü yönetilince ülkenin böyle olması kaçınılmaz denetleme birimleri doğru işlemez, adalet işlemez, eğitim bok gibi zaten 10 senede 30 sene geriye gittik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Yazıyı yazan kişi hissettiklerimi birerbir (küfürleri ile birlikte) çok güzel bir şekilde yansıtmış. Her kelimesinin altına imzamı atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 beyin göçüymüş, bilmemneymiş bunlar yalan bence. dünyaya bir kere geliyoruz (yolo) insana, düşüncelere değer verilen bir ülkede yaşamak esas hakettiğimiz şey. bakın saygı demiyorum, saygı duymak için önce kale almak lazım. bizde sadece hayvanlık var. din var. sadece geriye gidiş var, ve durdurulacak gibi değil. fırsatı olan herkes gitsin abi bence. killer en iyisini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Abi , sanki ortaçağ derebeyliğinde yaşıyoruz isteyen kafasına göre kılıcı karnımıza geçirip topraklarımızı alacak.Dandik bir Orta Doğu ülkesine döndük. Burada çok güzel heykel kırılır, sinema binası yıkılır, kitap yakılır. Sonra çok güzel insan öldürülür, bilhassa çocuk ve çocuk öldüren ülkeler kınanarak desteklenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bilek ays kardeşime katılıyorum yazıyı okudum şimdi. her pixeli doğru yolo abi. giden gitsin. kesinlikle benlik bi ülke değil. hayvanlk hatsafhada, gürültü, trafik, suç, kızlar trip sdf, ota boka para, herşey para, kalabalık, havası kirli, insanı şerefsiz olmuş estonya 1.5 milyon nüfus. oh lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Git killer sonra bize de anlat gerçekten mutlu olunuyor mu buralardan gidince.Belki ben de yüksek lisans bahanesiyle kaçarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 annem babam üzülmeyecek olsa onları özlemeyecek olsam çoktan giderdim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 bende de o durum var. ben de böyle diyorum ama gitmeye tam emin olamıyorum. doğduğun alıştığın yer bok çukuru da olsa kopamayabiliyorsun işte kişilikle ilgili. fırsatı olan gitsin derken bunu gerçekten yapabilecek olan demek istemiştim. denicem bende bi ara bakalım bi avustralya planı vardı bi ara kafamda ama bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 olm sizin imkanınız var ve gitmiyor musunuz? Yanlış mı anlıyorum lan? Bana verin hakkınızı ibneler, ben giderim ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yok abi imkan da imkan yaratılır çok uğraşıp. avusturayla göçmen başvurursun ne bilim bi arkadaşım turizm mezunu 2 yıllık web sitesi yapıyodu kendi kasa kasa, maille başvura başvura almanyaya gitti işe başladı 2 yıldır hayvan gibi kazanıo fln ne bilim. imkan=azim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 neutrino said: olm sizin imkanınız var ve gitmiyor musunuz? Yanlış mı anlıyorum lan? Bana verin hakkınızı ibneler, ben giderim ühü.. abi imkanla ilgisi yok ki. evli olmadığımı varsaysam, ana baba gelmiş 60 a. babanne var halası var bilmemnesi var. tek dayanakları sensin. nereye siktirip gidiyorsun. olmuyor öyle işte. 10239120391 milyör param olsun gene gidemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Anladım abi, tabi herkesin koşulları farklı. Keşke ülke doğru düzgün bi yer olsa da gitmeyi düşünmek yerine nasıl daha iyi hale getiririz diye çalışsak. Fırsatım olsun bir dakika durmam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 tabi ki her şeyi şeyimin ucuyla yapıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 benim fırsatım var ben niye duruyorum hiçbifikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 üşeniyosun ne olacak. yeni bir hayata geçmek, kurulu düzeni bozmak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 senko said: benim fırsatım var ben niye duruyorum hiçbifikrim yok :) git beni de aldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 erenden daha yakışıklıyım beni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 serkandan seksiyim beni al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 değilim kahrolsun al serkanı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 sahada hepinizden daha deneyimliyim, beni alacak elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 olum yakında ülkenizi kurucanız sen oraya gidersin dur engel olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 ben her yere gidecem ülke kurulursa, bizden vize de istemezler hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar