Korax Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Bakiyim bi tekrar yazarim mutlaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telklkxiaompiston&categoryId=16117&sku=TELKLKXIAOMPISTON&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMSn17evwMQCFXTMtAodliwA7A&site=old Piston 2.1 hepsiburadaya gelmiş. Alsam mı ki? mm30i ye 100 lira verdim ona acıyorum. Keşke baştan şunu fark edip alsaydım. N11e güvenemedim almadım. Hepsiburada da varmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 90TL ne lan! Oha! Türkiye şartlarında (yurtdışından getirme ücreti ve satıcı payı) 60TL onun ederi. 30TL çok büyük para değil ama oranlayınca %50 artış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 m6'nın kumandasız olan kablosu hatalı üretim çıktı, metal uçların biri kısa kalıyor oturmuyor kulaklığıa lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mail attım bakalım supporta, gerçi amazon 2 ay vermiş kulaklığa kendi siteside yok çekiyor, large foam sanırım bana tam olur. Selim Sesler le burn edeyim bunu oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 meelec dönüş yaptı, ilk kez böyle bir sorun gördüklerini kablonun yanında bir kağıda el yazsısı ile tarih atıp fotoyu gönderirsem bana geri bir kablo göndericeklerini ve özür dilediklerini yazmışlar. Bu sayede kabloyu geri göndermeme gerek kalmayacakmış. evet customer service olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Dün 7-8 saat pink noise burn in yaptım, bi işe yaradı mı anlamadım pek, tizler çok acaip ya bazı şarkılarda kulağımı kanatıyor resmen bazende çok hoşuma gidiyor. Umarım oturur dediğiniz gibi bir süre sonra. uçlardan en çok hoşuma giden foam ve ikili olan oldu, bide large foam sipariş verip onuda denemek istiyorum. Valla şu hali ile tiz hep ama detaylar çok iyi, bazı orkestra kayıtlarında daha belirginleşiyor detaylar. Bu kulaklığıa özel playlist yapıcam bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Bu arada microfonlu kablo ile bana da tiz cok geliyor. Kablo girise uymuyor olabilir. Girise tam uymayinca (bilgisayarlara buyuk ihtimalle uymuyormus, firis hem kulaklik hem mic icin olmali ve ustune uygun formatta olmali) ses bozuluyor. Bozuk kabloyu tek kulak deneyip fark var mi bakabilirsin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Youtuba'dan tizlerin rahatsiz ettigi, baslarin duyulmadigi bir sarki ver, ben de kontrol edeyim calisan kablo ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 aazar - rundat sarkisi ile basslari kontrol edebilirsiniz cok efektif bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 bi dream on ile tizlere baksanıza ben mi rahatsız oldum bi tek, aslında rahatsız olmadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Sunu caldim 720p ile, tam takilmis tri-flange kullanarak: http://www.youtube.com/watch?v=89dGC8de0CA Baslar cok net duyuluyor sarki boyunca. Tizler cirtlak degil hic, tam olmasi gerektigi gibi bence bu sarkida. Tiz elektro ve bas gitar dengesi epey iyi hatta. Kulakuclarini hafif yamultup izolasyonu bozunca korkunc camur ve cirtlak oldu ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Ben biraz gülümsediğim zaman ses bozuluyor, sanırım tam doldurmuyor 2'li olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 When in doubt, use tri-flange. Tri-flange takip dene bir, rahatsiz etse de sok iyice. En azindan yalitimdan mi, kablodan mi gorursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Şu şarkı baya iyi gidiyor kulaklıkla kemençe filan vokalle beraber. foam tiplere döndüm şimdilik iyi gibi bi burn bitsin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2015 oha guzelmis lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Kendime en iyi giden settingi buldum sonunda. Sol kulakta double flange, sag kulakta triple flange =) Ancak bu sekilde iki kulakta da tam izolasyon saglayabildim sesi bogmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Ben fiio e06 'nın bir tane eq settingi ile tizleri epey toparlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 90 saatlik burn-in'den sonra tizler baya oturdu, baslar daha iyi hale geldi. Netekim mid frekanslar biraz sönuk kaliyo, sicak degil pek. Bi 50-100 saat daha burn-in yapmayi planliyorum bakalim fark olcakmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 YETER ULAN YETER YAKTINIZ BITIRDINIZ CAAANIM KULAKLIKLARI YETER BEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 abi hangi kulaklıktan bahsediyosunuz? bir buçuk sayfa taradım göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2015 Su: http://www.meelec.com/M6_PRO_Musician_s_In_Ear_Monitors_p/ep-m6pro-cl-mee.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 EQ ile cok az oynadim ve tam oldu: https://cldup.com/HPAPShP5My-1200x1200.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2015 200 saat burn-in'den sonra daha da iyi oldu. Midler halen birazcik sönuk geliyo, ama rahatsiz edecek kadar degil, fiyatina göre cok iyi bi kulaklik bence. Yalniz halen f/p olarak sunun kadar beni sasirtabilmis degil, kisisel tercih tabi :) edit: yazmayi unutmusum, mikrofonlu kablo ile mikrofonsuz kablo arasinda birazda olsa fark var gerge'nin dedigi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2015 Koss KSC75 clip-on söyledim ev içi/desktop önü kullanım için, full size headphone'lar baygınlık geçirtiyor. ModMic'i yapıştırıp yanına takılacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar