Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulakiçi Kulaklık

AscAnsio

Öne çıkan mesajlar

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=telklkxiaompiston&categoryId=16117&sku=TELKLKXIAOMPISTON&wt_gl=cpc.tum.genel.pla&gclid=CMSn17evwMQCFXTMtAodliwA7A&site=old

Piston 2.1 hepsiburadaya gelmiş. Alsam mı ki?

mm30i ye 100 lira verdim ona acıyorum. Keşke baştan şunu fark edip alsaydım. N11e güvenemedim almadım. Hepsiburada da varmış meğer.
Sosyal ağlarda paylaş

meelec dönüş yaptı, ilk kez böyle bir sorun gördüklerini kablonun yanında bir kağıda el yazsısı ile tarih atıp fotoyu gönderirsem bana geri bir kablo göndericeklerini ve özür dilediklerini yazmışlar. Bu sayede kabloyu geri göndermeme gerek kalmayacakmış.

evet customer service olumlu.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün 7-8 saat pink noise burn in yaptım, bi işe yaradı mı anlamadım pek, tizler çok acaip ya bazı şarkılarda kulağımı kanatıyor resmen bazende çok hoşuma gidiyor.

Umarım oturur dediğiniz gibi bir süre sonra.

uçlardan en çok hoşuma giden foam ve ikili olan oldu, bide large foam sipariş verip onuda denemek istiyorum.

Valla şu hali ile tiz hep ama detaylar çok iyi, bazı orkestra kayıtlarında daha belirginleşiyor detaylar.

Bu kulaklığıa özel playlist yapıcam bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Bu arada microfonlu kablo ile bana da tiz cok geliyor. Kablo girise uymuyor olabilir. Girise tam uymayinca (bilgisayarlara buyuk ihtimalle uymuyormus, firis hem kulaklik hem mic icin olmali ve ustune uygun formatta olmali) ses bozuluyor. Bozuk kabloyu tek kulak deneyip fark var mi bakabilirsin belki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sunu caldim 720p ile, tam takilmis tri-flange kullanarak:

http://www.youtube.com/watch?v=89dGC8de0CA

Baslar cok net duyuluyor sarki boyunca. Tizler cirtlak degil hic, tam olmasi gerektigi gibi bence bu sarkida. Tiz elektro ve bas gitar dengesi epey iyi hatta. Kulakuclarini hafif yamultup izolasyonu bozunca korkunc camur ve cirtlak oldu ama =)
Sosyal ağlarda paylaş

200 saat burn-in'den sonra daha da iyi oldu. Midler halen birazcik sönuk geliyo, ama rahatsiz edecek kadar degil, fiyatina göre cok iyi bi kulaklik bence. Yalniz halen f/p olarak sunun kadar beni sasirtabilmis degil, kisisel tercih tabi :)

edit: yazmayi unutmusum, mikrofonlu kablo ile mikrofonsuz kablo arasinda birazda olsa fark var gerge'nin dedigi gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...