Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hoşçakalın

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Kyra said:

geçen gün böyle gecenin bir yarısı bir arkadaşımla yemekteyiz. Tabak tabak yemek üstüne artık son lokmayada biraz mayonez sıkıp yemek faslını bitirmek üzereyken dedim " tatlım hazır ol her an mayonez gelebilir" dedim.

Kız da şaşırdı "nasıl yani" derken ben çoktan mayonez şişesini tutup tam sıktım ki mayonezi kızı ensesinden yakalayıp tam mayonez şişesine yaklaştırıp.

Kızda ilk başta mayonez şişesine hevesle kavrayıp sonra ağzındaki tüm mayonezleri can havli ile ağzındaki tüm mayonezleri rahat bir şekilde uzanmakta olan bedenimin gövesine tükürüverdi.

İlk bi an şaşırdım niye tükürüyorsun o mayonezler boşa gitmemeli diye kızacaktım ama sanırım bu sefer mayonezin kıvamında sorun olmuş galiba diyerek çenesinen sarkan mayonez parçasını dilimle kaptım..

Ve anladıklarım üzerine dedim ki " pardon ya bu mayonez çok tuzlu olmuş". Kızcağızda dolaylı bir şekilde özür dilercesine " yani ağzımda bile tutamadım".
Sorun değil dedim "insan sevgiden uzaklaştıkça tadı kaçıyor birde çok tuz abanmışım sanırım ona da dikkat edeyim" dedim..

Sürrealist.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

KuddusiMavra said:

lord argos.
sakin gözüm. 10 gün bile gecikebilir adet dediğin.
adı üstünde döngü zaten. dönekliğin kralını defalarca yapar o adet döngüsü.
rahat ol.
yoktur bir şey. kız senin ilgini daha fazla çekmek için trip peşindedir.
güven bana.
B)-

Ulan kız çocuğu babası adamsın, bu hıyar ilgi orospusu Argos denene akıl mı veriyorsun reşit olmayan kızı hamile bıraktı diye?? Gözümden düştün Kuddusi biraderim

yav ben patidaş bir kardeşim sıkıntıda diye rahatlatmaya çalışıyorum onu. yoksa başlığı bile detaylı okumadım. reşit olmayan kızla cinsel ilişkiye girmişse zaten sopalık adammış. ne olur mevzuları kız çocuğu babalığıma getirmeyelim ramo ve diğer arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Zahahaha argos ve noyan birleşmesi sizce de inanılmaz olmaz mıydı

Abi şimdi gerçekçi olalım Noyan 50 tane Argos eder her yönden, hayal dünyası da gerçek dünyası da katlar yani.

@Frost, abi ne meslektaşı ya yemeyin hemen her lafı yalan ve hayal olan şunun hikayelerini, seviniyordur gariban siz inanınca.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
Lord_Argos said:

19-22 arası adet döngüsü varmış bugün 21'i. Yarında olmaz ise hepinizle tanışmak güzeldi, iyi kötü zaman geçirdik ve bu zaman içinde kimi ile alış veriş yapıp kimi ile dost olduk, istemeden kırdıklarımdan şimdiden özür dilerim.

http://i.imgur.com/wzIhEKe.jpg

yalnız şu resimdeki karı gibi bi karıdan çocugum olsa heralde bi çocuk daha yaparım ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...