bansheee Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 tiLi said: deathadder önerenler kazandı çok mouse değiştirdim en son deathadder ım la mutluyum. hele cyborg rat falan aman diim uzak olsun.Sensöründeki sıkıntılar mı dersin sağ tarafındaki tuşun güvenilmezliği mi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 2008'de sanırım bi g500 aldım, bozulsun diye gözünün içine bakıyorum ki artık değiştireyim. Soyulmaya daha yeni başladı, bir de gazoz döktüydüm üstüne 100 kerede bir kere sıkışıyor yandaki fonksiyon tuşlarından bir tanesi. Bu arada mouseların soyulması tamamen elinizin terlemesiyle ilgili, onu da not düşeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ben 2005te bi mx518 aldim, hala tas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 razer mamba 2012 var, eskidi hafiften, dedim degistireyim. gittim g502 prometheus aldim hos alet ama scroll wheel batti cok sert ve cok ses cikariyordu degistirdim mionix naos 7000 aldim. guzel ama kucuk parmagim surtunmeden masaya acimaya basladi. tutturamadik iliskiyi. gene gittim degistirmeye bu sefer ss rival 300 cs:go hede hodo aldim. hos alet, amma velakin cok ama cok hafif geldi.. kaldirdim kutusuna koydum dolaba sinir ettim kendimi bir aydir. simdi g700s bakiniyorum. ha nedir gene geri dondum mambaya :D ne guzel alismissam artik hepsi batti bir sekilde. hepsi kutusunda satiliyor acikta olsa bakip deneyebilsem su rezilligi yasatmayacaktim kimseye. tavsiyelere acigim yani.. oyle sensor mensor umrumda degil acikcasi hic bir fark gormedim, hepsini buradan gordugum muhtesem god tier sensorlere ait mouselardan sectim i-ih, mamba iste 2012 lazer sanirim misler gibi calisiyor. aradigim hafif agir olsun ya da agirlik degistirilebilsin, cok tuslu olsun mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 deathadder hafif geliyor bana nedense. pil bağlayacam yanlarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Sensitivity'i azaltın hafif geliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 azalttim azaltabildigim kadar. mambada ornegin sag ust carpraza cekip tik diye kapattigim browseri rival ile o kadar net yapamiyorum. ya opticlerinden ya hafifliginden bilemedim tam.. kotu mouseami alistim agirligina mi alistim anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 ben bu rival'i masada kullaniyorum mouse padsiz, siyah puruzsuz masanin ustu ama cok kaygan mi geliyor acaba? bunu cloth mouse pad ile mi kullanmam gerekir ? cok titretiyorum cunku.. sanki daha iyi olacak gibi mouse pad ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 deadwoll said: 2008'de sanırım bi g500 aldım, bozulsun diye gözünün içine bakıyorum ki artık değiştireyim. Soyulmaya daha yeni başladı, bir de gazoz döktüydüm üstüne 100 kerede bir kere sıkışıyor yandaki fonksiyon tuşlarından bir tanesi. Bu arada mouseların soyulması tamamen elinizin terlemesiyle ilgili, onu da not düşeyim. Update edeyim, hala bozulmadı :( Gerçi bozulmasın da, dolar 3 lirayken mouse almak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 http://www.amazon.de/gp/product/B00F6WJAJE?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00 boyle bir sey buldum asiri ucuz asil fiyatindan, aldim. usa fiyati 100dolar indirimde su anda 70 dolara dusmus, almanya amazonda bu harici geri kalan tum zeus esportlar 120 euro falan. ilginc bir seye benziyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 g602 al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Kanuni said: azalttim azaltabildigim kadar. mambada ornegin sag ust carpraza cekip tik diye kapattigim browseri rival ile o kadar net yapamiyorum. ya opticlerinden ya hafifliginden bilemedim tam.. kotu mouseami alistim agirligina mi alistim anlamadim. Kötü mouse'a alıştığından o sdsfd Mamba'daki PTE sensörün mimarisi tamamen farklı, dynamic dpi(sensor damping) diye bir hikaye var mesela yavaş hareketlerde sensitivity'i düşürüyor kafasına göre, Razer'ın PLN mouse'larında kapatılamıyor bu özellik. Hızlı hareketlerde de SRAV çok fazla. PTE sensörden düzgün optik sensöre geçince kas hafızasını sil baştan yenilemek gerekiyor, Rival 300/G502/Naos7K çok daha düzgün performans verir Mamba'ya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Ilk zamanlara gore daha rahatim zaten su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 g502 açık ara piyasadaki en iyi alet, scroll ses çıkardı diye kenara koyulacak alet değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 napiyim lan rahatsiz etti, cok sert ve takir tukur.. yoksa cok tatliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 bana yolla yedek dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Bright said: dynamic dpi(sensor damping) diye bir hikaye var mesela yavaş hareketlerde sensitivity'i düşürüyor kafasına göre bi tane dandik logitech mouseum var wireless, laptop icin, 3 pixel hareket ettiricem diye ter dokuyorum allah kahretsin. bundan mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Sanmam ya, Logitech bayadır PLN sensörlü mouse üretmiyor. O mouse dandiktir sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 dandik zaten asdf. m510mus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Mighty_THoR said: bana yolla yedek dursun. Okumuyon mu lan geri verdim.. Degistiriyorum bengenmedigim seyi ya da iade :) Mis gibi. Youtube testerlari gibiyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Bana şuradan mouse seçsenize. CS:GO oynuyorum Listedeki fiyatları tl ye dönmek için kur 0,68 Şu rival cs:go nasıldır? Şuanki mouse um bloody v3 http://i.hizliresim.com/92G4EZ.png Edit: E eliniz değmişken keyboard da önerin bari :D http://i.hizliresim.com/8D8g1W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 corsair strafe rgb var brown cok iyi tavsiye ederim. mouse olarak cs:go rival var dediginden ama onceden bu tip mouse kullanmadigim icin bir sey diyemem. yavasdan alisiyorum ama baska bir mouse siparisi verdim. elimi terletiyor hafiften birazda uzunca geldi bana ki ellerim buyuktur. g502 daha iyiydi bundan acikcasi ama onunda scroll wheel biraz sert ve sesli calisiyor.. mionix naos 7000 denedim oda guzel ama biraz yayvan ki zaten palm kullanici icin. g502 en iyiydi iclerinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 rgb alma ama. k70 de muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 mamba al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar