Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Mamba vs Logitech G700s

madcow

Öne çıkan mesajlar

2008'de sanırım bi g500 aldım, bozulsun diye gözünün içine bakıyorum ki artık değiştireyim. Soyulmaya daha yeni başladı, bir de gazoz döktüydüm üstüne 100 kerede bir kere sıkışıyor yandaki fonksiyon tuşlarından bir tanesi.

Bu arada mouseların soyulması tamamen elinizin terlemesiyle ilgili, onu da not düşeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
razer mamba 2012 var, eskidi hafiften, dedim degistireyim.

gittim g502 prometheus aldim hos alet ama scroll wheel batti cok sert ve cok ses cikariyordu

degistirdim mionix naos 7000 aldim. guzel ama kucuk parmagim surtunmeden masaya acimaya basladi. tutturamadik iliskiyi.

gene gittim degistirmeye bu sefer ss rival 300 cs:go hede hodo aldim. hos alet, amma velakin cok ama cok hafif geldi.. kaldirdim kutusuna koydum dolaba sinir ettim kendimi bir aydir.

simdi g700s bakiniyorum.

ha nedir gene geri dondum mambaya :D

ne guzel alismissam artik hepsi batti bir sekilde.

hepsi kutusunda satiliyor acikta olsa bakip deneyebilsem su rezilligi yasatmayacaktim kimseye.

tavsiyelere acigim yani.. oyle sensor mensor umrumda degil acikcasi hic bir fark gormedim, hepsini buradan gordugum muhtesem god tier sensorlere ait mouselardan sectim i-ih, mamba iste 2012 lazer sanirim misler gibi calisiyor.

aradigim hafif agir olsun ya da agirlik degistirilebilsin, cok tuslu olsun mumkunse.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

2008'de sanırım bi g500 aldım, bozulsun diye gözünün içine bakıyorum ki artık değiştireyim. Soyulmaya daha yeni başladı, bir de gazoz döktüydüm üstüne 100 kerede bir kere sıkışıyor yandaki fonksiyon tuşlarından bir tanesi.

Bu arada mouseların soyulması tamamen elinizin terlemesiyle ilgili, onu da not düşeyim.

Update edeyim, hala bozulmadı :(

Gerçi bozulmasın da, dolar 3 lirayken mouse almak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.amazon.de/gp/product/B00F6WJAJE?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

boyle bir sey buldum asiri ucuz asil fiyatindan, aldim. usa fiyati 100dolar indirimde su anda 70 dolara dusmus, almanya amazonda bu harici geri kalan tum zeus esportlar 120 euro falan.

ilginc bir seye benziyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

azalttim azaltabildigim kadar. mambada ornegin sag ust carpraza cekip tik diye kapattigim browseri rival ile o kadar net yapamiyorum. ya opticlerinden ya hafifliginden bilemedim tam..

kotu mouseami alistim agirligina mi alistim anlamadim.

Kötü mouse'a alıştığından o sdsfd

Mamba'daki PTE sensörün mimarisi tamamen farklı, dynamic dpi(sensor damping) diye bir hikaye var mesela yavaş hareketlerde sensitivity'i düşürüyor kafasına göre, Razer'ın PLN mouse'larında kapatılamıyor bu özellik.
Hızlı hareketlerde de SRAV çok fazla.
PTE sensörden düzgün optik sensöre geçince kas hafızasını sil baştan yenilemek gerekiyor, Rival 300/G502/Naos7K çok daha düzgün performans verir Mamba'ya göre.
Sosyal ağlarda paylaş

corsair strafe rgb var brown cok iyi tavsiye ederim.

mouse olarak cs:go rival var dediginden ama onceden bu tip mouse kullanmadigim icin bir sey diyemem. yavasdan alisiyorum ama baska bir mouse siparisi verdim. elimi terletiyor hafiften birazda uzunca geldi bana ki ellerim buyuktur.

g502 daha iyiydi bundan acikcasi ama onunda scroll wheel biraz sert ve sesli calisiyor..

mionix naos 7000 denedim oda guzel ama biraz yayvan ki zaten palm kullanici icin.

g502 en iyiydi iclerinde :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...