Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zayıf akım sektöründe hizmet veren şirketimiz için, part time veya proje bazlı çalışabilecek, AutoCAD'de iyi seviyede & hızlı 2D proje çizebilecek arkadaşlar, tercihen öğrenciler arıyoruz. İşi öğrenmek için çok iyi bir şanstır. Mezuniyet sonrasında işe girme konusunda avantaj sağlayacaktır. İlgilenenler ÖM ile bana ulaşabilir, sonraki aşamaları konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 İmza güven veriyor adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 gangrende mi elektrikçi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 O sanki İK'cıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben bilmiyorum ama salesman falan lazımsa gelim hemen iş arıyorum :p iyiyimdir. zayıf akımlarınızı güçlendiririm, artık şişman akım şirketi olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Up! Arayış devam ediyor, part-time olarak da düşünebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İş ilanı verebiliyor muyduk? Sıkıntı çıkmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar