Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zayıf akım sektöründe hizmet veren şirketimiz için, part time veya proje bazlı çalışabilecek, AutoCAD'de iyi seviyede & hızlı 2D proje çizebilecek arkadaşlar, tercihen öğrenciler arıyoruz. İşi öğrenmek için çok iyi bir şanstır. Mezuniyet sonrasında işe girme konusunda avantaj sağlayacaktır. İlgilenenler ÖM ile bana ulaşabilir, sonraki aşamaları konuşuruz.
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ben bilmiyorum ama salesman falan lazımsa gelim hemen iş arıyorum :p iyiyimdir. zayıf akımlarınızı güçlendiririm, artık şişman akım şirketi olursunuz.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Up! Arayış devam ediyor, part-time olarak da düşünebilirsiniz.
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 İş ilanı verebiliyor muyduk? Sıkıntı çıkmasın.
Öne çıkan mesajlar