bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ttnet bağlattım, bu sefer pc'nin yanına kadar getirdim hiç wireless olayına girmeyim diye. 2 tane pc var, biri wireless ile bağlı diğeri (ana makine) ethernet üzerinden direkt modemin lan bağlantısına bağlı. wireless olanda hiçbir problem yok fakat ethernetle bağlı ana makinede 2-3 snlik kesilmeler oluyor. network "identify" e düşüyor ve 2 sn sonra geri otomatik bağlanıyor. driver update ettim bir yararı olmadı, kabloyu değiştirdim yararı olmadı. işin enteresan tarafı browser üzerinde daha fazla oluyor, oyunlarda 30-40 dk*'da bir oluyor. browserda bir linke basıyorum, instant "sayfa görüntülemedi" diyor refresh e basıyorum açılıyor. neden olur, nasıl düzeltirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ttnetin modemini mi kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 evet airties 5650v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 aynı kabloyla diğer makineyi bağlamayı denedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 deneyemedim çünkü baya uzak diğer makine, kablo yetmiyor, ondan wifi üzerinden bağladım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Yakınlaştır madem. İkinci bi bilgisayar aynı problemi kabloda yaşıyorsa sorun modemin ethernetindendir, yok yaşamıyorsa bilgisayarın eternetindendir. 3-4-5 üçgeni bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tamam o şekilde test edeyim, thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Desktop'un isletim sisteminden power ayarlarini ve ehternet kartinin power saving ayarlarini kontrol et. Power saving icin kapatabiliyor olabilir karti PC baglanti aktif degilken, bu yuzden oyunlarda daha az kopma yapiyor olmasi muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 bende onu fark ettim demin, ne salak şey lan, default olarak power saving var ethernet kartında. onu kapattım şu an iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Hee win7 falan sanirim default olarak power saving aktif olarak geliyor olabilir. Herseyi fulle devam et dsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 benim de kablolu var, kesinti oluyo anlık ama o kablonun ezildiğinden sanırım sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 düzeldi bende sorun, ethernet'in default power saving özelliğinden kaynaklanıyormuş. ne akla hizmet böyle bir şeyi default yaptılarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar