Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Evet arkadaşlar vakit geldi çattı, unutmayın tekrar hatırlatıyorum. -Crymeariver B.C. 2009 Selam, artık cv hazırlamam gerekiyor, ciddi işleri düşünme vakti geldi, sizce olmazsa olmazlar nedir? nasıl sempatik bir cv hazırlanır? video cv falan değil düz hazırlayacam, herhangi bir kariyer sitesinden bakıp yapardım ama sizede sorayım ortak bir çalışma olsun dedim. Uzun lafın kısası, 1-2 gün yazıcam düzelticem falan, yardımlarınıza açığım gençler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 quantum fiziğine hakimim yaz hobiler kısmına gerisine karışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 çok kindarsın. trolleyin ama önce cidden biraz tips/tricks lazım. böyle 3-4 sayfa yazayım ama birşey anlamasınlar flm asudh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 hani yurtdışı tecrübeleri vs yazılır mı? hala word excel bir nitelik olarak sayılıyor mu vs, uzağım bayadır konudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Basvuracagin pozisyonla alakali sahip oldugun ozelliklerini tecrubelerini falan yazmalisin iste. Spesifik bir konuya odakli olmali. Genel olarak herseyden bahsetme cok gozuksun diye. Dil den bahsederken yazarsin x ulkede su kadar kaldim dil kursuna gittim falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yurtdışı tecrübeleri, ofis programları yazılır normalde, iş ne bilmiyorum gerçi. lakin 3-4 sf ne yazıyorsunuz abi cv ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 CV dediğin 1 sayfayı geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 excel nitelik olarak sayiliyor mu diyen adam excel kullanmayi bilmiyordur zaten, o yuzden yazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 abi excelde basit fonksiyonlu bir tabloyu herkes hazırlayabiliyor şuan kusura bakmada? orayla orayı topla şuna böl şuraya yaz tarzı sürekli update edilecek çizelgeleri falan diyorum. ha sen excelden ios programlıyorsan bilemem. //cv bankacılık sektöründe kullanılacak bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 DoruK said: excel nitelik olarak sayiliyor mu diyen adam excel kullanmayi bilmiyordur zaten, o yuzden yazma sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 mühendissen 3-4 sayfa yapmaya çalışma sözelciler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yok ya mühendis değilim, sayısal çıkışlıyım fakat şuan başka yerlerde okuyorum vs, bakıcaz artık. buradan hayır yok :P 1 1.5 sayfa düşünüyorum bende zaten az bi iş tecrübesi var, dil var, üni var vs yazıcaz artık. kırmızı arka plana siyah yazim mi asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 coursera dan aldığı sertifikaları yazan vardı. veya varsa 'zaman yönetimi', 'öfke ve stres kontrolü' cart curt sertifikaları yaz istersen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 yazdıgın cv yi napıcan onu merak ettim ben gidip kapı kapı dagıtacak mısın eğer oyle değilse zaten ilanları kariyer sitelerinde oluyor şirketlerin ordan basvuruyorsun hazır bi şekilde bir de burası türkiye, yazarsın gülerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben de aynı telaşa düştüm sonra anladım ki en temizi torpil bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 work & travel düşünen var mı arkadaşlar? http://i.capsspot.com/s/40/10/862781.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Fistan said: yazdıgın cv yi napıcan onu merak ettim ben gidip kapı kapı dagıtacak mısın eğer oyle değilse zaten ilanları kariyer sitelerinde oluyor şirketlerin ordan basvuruyorsun hazır bi şekilde bir de burası türkiye, yazarsın gülerler masa said: ben de aynı telaşa düştüm sonra anladım ki en temizi torpil bulmak şu ikisini birleştirdiğimizde sonuca ulaşıyoruz. referansım var, o iletecek, ama adam gibi bir cv olması gerekiyorki sadece o ilettiği için iş sonlanmasın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bilmediğin önemli olduğunu düşündüğün ve 1 gecede kabaca öğrenebileceğin şeyleri de yaz cv ne. haklarında ön bilgi edin mülakattan önce. eğer gerekirse öğreniverirsin işe girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 işte onu diyorum bende mesela? ^^ örnek ver editör :P bana bunlarla gelin dürüm alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 risk management working under pressure leadership development project maintenance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 saol bebek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Europass'den yapıcaksın cvyi. Dil pasaportunu da ordan oluştur. Diğer siteler yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 az baktımda ücretsiz dimi bu? bilemedim akşam bakıcam çıkıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 ücretsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 tamam teşekkürler, beni büyük bir dertten kurtardınız, floransaya geldiğinizde haber verin 2 dürüm alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar