oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Cuma gunu saat 5de tuzladan cıkmaya calıssak.Trafik nasıl olur acep daha oncelerden tecrubeliler yazsa.İlk kez denicem heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Tuzla değil de geçtiğimiz cuma Gebze'den tam 5'te çıkıp istanbul avrupa yakasına gelmem 3 saat sürdü. 1. köprüyü kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Muhtemelen açık olur. İstanbul'un yarısı dışarıda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bayram başlangıcı avrupa->anadolu dönüş andolu->avrupa trafik yoğunluğu olmuştu kurban da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 İst de trafik olması için bayram olmasına gerek mi var? Her hangi bir tatil ve güneş yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Tuzla'dan çıkacağınız için bence şanslısınız asıl çile Avrupa'dan başlıyor. Dönüşü bilemem ama gidiş Tuzla'dan rahat olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Cuma akşamı iş dönüşü saat 22:00 gibi Sabiha Gökçen'e iniyorum. Eve uğrayıp (Anadolu yakasında) Balıkesir'e yola çıkalım diyorum ama trafikten mümkün olacak mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 cuma iş çıkışı bende arabayla yola çıkıcam ayvalığa. gebze feribot sırası kaç km olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 kesin çözüm şaka lan şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ben gece 4 e pendik yalova bileti aldim rahat rahat giderim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 boluda falan da iyi trafik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 bayram hangi gün ilk gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 arife gününden sonraki gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 hepi zararsin su foruma sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 tuzla zaten ıstanbul sayılmaz ıstanbuldan cıkması kolay olur sanki gibi gelmişti bana ama bir arkadas kocaeline 5 saatte varırsınız deyince laynn noluyo dedim simdi biraz rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Gecen bayram öyle olmus, o yuzden demislerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 ya hayatımda hiç uzun süre trafikte kalmadım maks 1 saattir.Herkesin gittigi yonun tersine giderim böyle durumlarda birazda ondan ama simdi her turlu mokoko olacak gibi hisse kapıldım . gerildim ya lannn pogaca da yemiştim halbukisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 valla mokoko otesi olacak sanirim. bugun guneyden geldim ankara istikametine..daha uzun tatile 1 hafta var..akin akin kompela geliyorlardi ustune ustune. korkma ama hersey korkunca basliyor..birak beyin sapin kullansin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 İyi hesaplamak lazım. Muhtemelen ilk güruh Cuma akşamı mesaiden sonra yola çıkacak. İkinci akın (en büyüğü) iftardan sonra saat 9 gibi çıkar. Üçüncü dalga ise sahurdan sonra gelir diye düşünüyorum. Her bir kavimden sonra rahat 2 saatlik feribot (eskihisar - topçular) oluşur. O yüzden sahurdan 3-4 saat sonra yola çıkmak biraz mantıklı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 cumartesi sabahçılar da vardır ya cumartesi öğlen en temizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Sabah çıkanların trafiği öğlene zor erir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 duman olursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Zaten yazın yeterince insan zamandan bağımsız olarak tatile gidiyor, üstüne bir de bayram tatili geldi, tanıdığım çoğu insan da arada kalan 2 günü alarak 9 güne bağladı tatili. İnsan olmaz İstanbul'da. İlk gün 12-5 arası köprüler yoğun olur, başka hiçbir yerde trafik olmaz diye düşünüyorum. Ben İstanbul içi bayram ziyaretleri vs. diye yazdım ama lan, diğer yöne tatile gidilecekse çok sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Şeytan diyor Çanakkale üzerinden Balıkesir'e in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 3 ağustos pazar günü sabah 10 da bodrumdan istanbula yola çıkıcaz. tanrılar bizimle olsun. geri dönebilir miyiz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar