Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bayramda Trafik

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Tuzla'dan çıkacağınız için bence şanslısınız asıl çile Avrupa'dan başlıyor. Dönüşü bilemem ama gidiş Tuzla'dan rahat olur :)
Mesaj tarihi:
Cuma akşamı iş dönüşü saat 22:00 gibi Sabiha Gökçen'e iniyorum. Eve uğrayıp (Anadolu yakasında) Balıkesir'e yola çıkalım diyorum ama trafikten mümkün olacak mı bilemedim.
Mesaj tarihi:
tuzla zaten ıstanbul sayılmaz ıstanbuldan cıkması kolay olur sanki gibi gelmişti bana ama bir arkadas kocaeline 5 saatte varırsınız deyince laynn noluyo dedim simdi biraz rahatladım
Mesaj tarihi:
ya hayatımda hiç uzun süre trafikte kalmadım maks 1 saattir.Herkesin gittigi yonun tersine giderim böyle durumlarda birazda ondan ama simdi her turlu mokoko olacak gibi hisse kapıldım .

gerildim ya lannn pogaca da yemiştim halbukisi
Mesaj tarihi:
valla mokoko otesi olacak sanirim. bugun guneyden geldim ankara istikametine..daha uzun tatile 1 hafta var..akin akin kompela geliyorlardi ustune ustune.

korkma ama hersey korkunca basliyor..birak beyin sapin kullansin..
Mesaj tarihi:
İyi hesaplamak lazım.

Muhtemelen ilk güruh Cuma akşamı mesaiden sonra yola çıkacak. İkinci akın (en büyüğü) iftardan sonra saat 9 gibi çıkar. Üçüncü dalga ise sahurdan sonra gelir diye düşünüyorum.

Her bir kavimden sonra rahat 2 saatlik feribot (eskihisar - topçular) oluşur. O yüzden sahurdan 3-4 saat sonra yola çıkmak biraz mantıklı geliyor.
Mesaj tarihi:
Zaten yazın yeterince insan zamandan bağımsız olarak tatile gidiyor, üstüne bir de bayram tatili geldi, tanıdığım çoğu insan da arada kalan 2 günü alarak 9 güne bağladı tatili. İnsan olmaz İstanbul'da.

İlk gün 12-5 arası köprüler yoğun olur, başka hiçbir yerde trafik olmaz diye düşünüyorum.

Ben İstanbul içi bayram ziyaretleri vs. diye yazdım ama lan, diğer yöne tatile gidilecekse çok sakat.
  • Yeni Oluştur...