Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Saints Row 4. Muhteşem olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Torchlight 2 yi modladım , ortamlar şahane oldu.Hafifden bir diablo 2 havası veriyor.Aha da merak eden varsa: http://steamcommunity.com/id/Dark_Soul/screenshots/?appid=200710&sort=newestfirst&browsefilter=myfiles&view=imagewall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 pixel piracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 pixel piracy'i biraz daha bekletip birkaç ay sonra 1.0 çıkarsalar yeni FTL olucakmıştı, iki günde bir birşey ekleyip duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 ya oyun söyleyin beya. hack n slash olur. rome tarzı turn based olur. rome 2 falan sarmadı niyeyse birden 4 5 şehir verince bana sarmıyor baştan her şeyi oturtmam lazım. adam gibi zevkli rpg olur. ne bileyim lan. bir şey söyleyin saracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 cod serisi, pes2014 bi de MK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 space engineers ile texture pack'li minecraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 http://www.davechaos.co.uk/wp-content/uploads/2014/07/xenonauts1000x6501-930x523.jpg oturuyom başında epeydir. modladım editledim tekrar oynadım. Şimdi money cheat ile yüksek zorlukta bitirmeye çalışıyorum. Çok eğlenceli. "Verin lan paraları, dünyayı kurtarıyoruz burada uçak tüfek parasıylan uğraştırmayın beni. Askeri dehayım ben." dedim onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 paradoksalkedi said: ya oyun söyleyin beya. hack n slash olur. rome tarzı turn based olur. rome 2 falan sarmadı niyeyse birden 4 5 şehir verince bana sarmıyor baştan her şeyi oturtmam lazım. adam gibi zevkli rpg olur. ne bileyim lan. bir şey söyleyin saracak. ilacını biliyom ben senin gel xcom enemy unknown, 2 tf keye yani 5 dolara steamtradesden redditden satan bir alay adam var commandos meets turn based combat gibi bir şey ben de buna takıldım bu ara, releasede acayip iş yapıcak http://cdn2.spong.com/artwork/s/e/secretponc396007l/_-Secret-Ponchos-PS4-_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 oynuyor musun bu oyunu sen, nasıl bi şey. Server'lar dolu mu, düzgün çalışıyor mu lagsiz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Early Access boyunca bir tane alana bir tane bedava gift veriyorlarmış, bir sürü adam 1-2 keye satıyor yine yukarda dediğim yerlerde :p Serverlar hiç fena değil öğlen vakti bile çok rahat adam bulunuyor hani, lag falan da yok. Arada bugı glitchi var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 warframe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 xcom nerde 2 tf2 key lan sallamayın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Evet abi ben de baktım da şimdi eski xcomlarla, the bureu'yla falan karışmış hep. Ben yaz indirimi zamanı 2 keye almıştım birinden cd key olarak. Op kusura bakmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Xcom hiç tarzım değil ya. Commandos falan sevemedim ben hiç. Company of Heroes 2 mi gömsem diyorum ama onu da online oymamak lazım şimdi singleplayer nereye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 DMC 4 benim gibi dağdan yeni inenler varsa kaçırmasın. gerçi liseliyken hatırlıyorum klavyeyle oynamak işkence olduğu için bırakmıştım. şimdi ne oynasam diye düşünürken aklıma geldi it gibi oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 bu aralar total war serilerine sardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 gene skyrim'e başladım akıyo yazın da bol bol medieval total war 2 oynamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar