Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Llama said: 1 senedir her sabah işe giderken bir kız görüyorum bende nabzım artıyor yahu bir türlü konuşamadım da 1 senedir ilk gördüğümden beri aynı ama durum Senin kadar yakisikli olsam coktan kafalamistim kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Theridone said: Senin kadar yakisikli olsam coktan kafalamistim kizi sen benden yakışıklısın reis sarışınları sevmiyor türk kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 donanimhaberde bi rehber vardı. Yardımcı olacaktır. http://forum.donanimhaber.com/m_48163927/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 beyler carrefourda karşılaştım kızla ,sohbette ettik.becerdim sanırım az bişey yakınlık kurmayı. detaya giriyimde tatmin edici olsun,şu topikteki motive edici yazılar olmasa hala daha konuşmamıştım heralde; kızın kapısının açıldığını duyunca apar topar giyindim.saçımı başımı düzeltiyim derken kapıyı açtım ama ona yetişemedim.dedim belki carrefoura girer.gittim carrefoura ama bakındım göremedim kızı.neyse geldik alışveriş yapalım bari,et reyonunda domuz etleriyle dana etlerini ayırırken(müslümlükten değil damak zevki)kafamı çevirdim,kız girdi kapıdan. ağır şekilde kasıldım bian için ama konuşucam artık öyle yada böyle.peynirlerin olduğu reyonda yanına gittim,artık şemsiye göte girdi,açılsa nolur açılmasa nolur diyerekten motivasyon sağlayarak bakıyo gibi yaptım peynirlere sonra aldım bişey dönerken onu farketmişim gibi selam verdim komşu olduğumuzu söyledim.evet dedi ispanyolmusun diye sordu.yok türküm,istanbuldan dedim.aa ne güzel dedi,işte adımı söyledim,piacere,piacere.klasik bir yabancı gibi istanbulu övdü,bende pnaylayıp durdum. sıradayken ne yaptığımızı konuştuk falan.tabiki önüme geçirdim onu.buarada onunkinin aksine benim sepet ağzına kadar doluyduyinede yavaş yavaş sepete yerleştirip benim toparlanmamı bekledi.kızın durumdan rahatsız olmadığını görünce benimde üstümde oturan fil kalktı,rahatladım baya o dakkadan sonra. italya ve türkiye hakkında biraz daha sohbet ettik evlere girene kadar.tahminimin aksine baya konuşkandı kız,paspası sorucak fırsat bulamadım ama az bişey yakınlık kurduk gibi.keşke hazır çekingenliğimi atmışken,kahve içelimmi biara diyede sorsaydım,şimdi yazarken kızdım kendime. nazar değmesin diye kızın nekadar olağanüstü olduğu hakkında birşey yazmıyıcam ama bi mimik var kızda sormayın ya,elimi kaburgalarıma sokup kalbimi çıkarıp al dursun sende şu dmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 OLM PASPASI OGR3N KIRICAM AGZINI YA ÖLDÜK 1 AYDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Şaka bir yana hadi gz çok tepismeyin ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 abi paspas nedir ya? ben kaçırmışım muhabbeti. çok merak ettim şimdi? anlatsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 @liebe abi sorucam onu,kapısını çalmak içn bahane oldu boşver.direkte yazıcam buraya söz sdfs paspasın olayı şöyle.kız evden çıkarken,ama her zaman değil paspası topluyor.tabi bu bizim türk kafamızda oldukça aptalca çünkü hırsızlara kartpostal atıp, evimi soyun evde yokum ben demek gibi olduğu için merak ettik niye yaptığını. topluyor dediğim içeri almıyor,rulo yapıp benim taraftaki korkuluklara sıkıştırıyor.benim evi soysunlar diyemi yapıyor bilmiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 çok basit. çamurlu ayakkabılarını onun paspasına silme diye yapıyor. artık nasıl bir iğrenme oluştuysa kızda senin hakkında. DÜŞÜN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 sorup rezil olma hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 sorup sapık olma hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ama biz de merak ederiz şimdi. facebook stalklamışsındır sen çoktan. yapıştır linki özel mesaj ile bana. ben sorarım. buraya yazarım cevabı. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 caps at da materyal çıksın. kızın adını falan zilden ogren bilmiyosan facebook'a ekle. valla seni tavsiye edilen kontaklarda gördüm dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 İşte bu ya , herkes türk kızı gibi kezban mı medenice yaklaşıcan konuşacaksın biticek olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 adam aşık oldum diyor, aşık. materyal... sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 yok stalklamadım.facebook kullanmıyorum zaten,açıkçası merakta etmedim.bide baya keyifliyim şuan,gidip can sıkıcı birşey görürsem facebookunda bütün keyfim kaçar gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 beyler ev boş bugün nerden hatun bulup atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Laraken said: abi ilk görüşte aşk nedir lan? bir kadının sadece dış görünüşüne aşık olunamaz bence, o olsa olsa cinsel dürtüdür. sen de onu aşk sanıyorsundur falan filan işte. ha yok ben sadece dış görünüşe aşık oluyorum dersen sıkıntı yok. daha çook aşık olursun. anlayamazsınız. dış görünüşle alakası yok buarada.yakınlık hissediyorum alakasız şekilde kıza karşı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paspastan yürü iş. Sana sormak istediğim bir şey var ama yanlış anlaşılmaktan korkuyorum filan diye giriş yap. Sonra paspası neden kaldırdığını sor ama sapık gibi kızı 6 aydır izlediğini belli etmeden. ARKADAŞ O PAS PAS OLAYI ÖĞRENİLECEK, O KADAR !!!!!11111birbirbir1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 sorardım zatende italyancasını hatta ingilizcesini bile bilmiyodum paspasın.daha yeni baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 insan ayrılırken tekrar görüşelim bi çay kahve içelim falan der ya. telefon no alır birşeyler. çok arkadaşım yok dersin ya da uydurursun beraber vakit geçirelim vs. gene beklicen kapılarda stalk'ın kralını yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 dedimya zaten,keşke teklif etseydim birşey diye.çekinmekten falanda değil kızın ilgili olduğunu görünce kalmadı o çekingenlik,ama onun yüzünden de kezbanlık yaptım,nasıl olsa ilgili diye kız,ağırdan alıyım kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Llama said: Theridone said: Senin kadar yakisikli olsam coktan kafalamistim kizi sen benden yakışıklısın reis sarışınları sevmiyor türk kızları Ben de ne sarisinim ne esmer amk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 _Rave said: dedimya zaten,keşke teklif etseydim birşey diye.çekinmekten falanda değil kızın ilgili olduğunu görünce kalmadı o çekingenlik,ama onun yüzünden de kezbanlık yaptım,nasıl olsa ilgili diye kız,ağırdan alıyım kafasına. YENİ FARKETTİM KANKA BU KADAR YHA İŞTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2014 ahah saol ponti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar