Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

_Rave said:

pontipati said:

ya bu hatun napar, öğrenci midir nerde yer nerde içer, içer mi daha doğrusu, eve arkadaşı gelir mi hiç info yok mu elinde

eve kız arkadaşlarının geldiğini gördümde erkek arkadaşına hiç rastlamadım 6 ay boyunca.

gerçi biraz asosyal sanırım.çok öyle evden çıkan,gecelere akan bi kız değil muhtemelen.nası anladın amk derseniz,kızın bir huyu var,evden çıktığı zaman paspası kaldırıyor =)

6 aydir konusmamissan oyle yeni tanisma bahanesi kek, cay, kahve calismaz.
6 ay selam vermeyip sonra bir gun utangac utangac selam vermek falan da cok pasif.

ama muthis bisey yazmissin, muazzam starter: neden paspasi kaldirdigini sor. Ordan artik muhabbeti ne kadar ilerletirsen kar. Kesinlikle ismini soyle, kendini tanit.

sonra hizli yuruyemesende selam verme alma, gulumseme mevzulari veya olasi bir davet olayi daha rahat olur.

liebenin gece 12 tavsiyesi dışında gayet mantıklı şu.yattı kafama
i
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

abi çok düşünme, git konuş valla bak
http://i.ytimg.com/vi/81bexAa7w5g/mqdefault.jpg

konuşucamda ne diyeceğimi bilmiyorum işte problem orda.sapık gibi görünmeden azcık samimiyeti ilerletsem gerisini toparlarım.giriş kısmını yazamadım yani hikayenin bitürlü =/
Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

pontipati said:

konuşucamda ne diyeceğimi bilmiyorum işte problem orda.sapık gibi görünmeden azcık samimiyeti ilerletsem gerisini toparlarım.giriş kısmını yazamadım yani hikayenin bitürlü =/

you don't have to start big, you just have to start diye bi laf duymuştum geçen bi videoda, çok doğru abi. konudan alakasız da şimdi bi işe girişirken diyorum ki şunu şöyle yapayım bunu böyle yapsam şurdan başlasam vs. vs. mükemmel bi plan yapmak için dünyanın vaktini harcıyosun. ve başlayamıyosun işe. ama hiç bu kadar detaya girmeden dallanıp budaklandırmadan bi başlasan, zaten kendi kendine o yolu çizceksin, dandik bi planla başlasan bile onu optimize edeceksin.
çok düşünen çok kaybeder abi :)
hadi bi konuş ilk ekşından sonra burda sırtına vururuz biz yapmış gibi seviniriz :)o
Sosyal ağlarda paylaş

DRaGoN_SLaYeR said:

abi İtalya'dasın, sokaktan geçen bi kıza naber gıdısını aldığımının desen bile yine sapık muamelesi görmezsin, yani rahat ol önce, selamlaştığın zaman naber de gerisi gelir çok büyük ihtimal :)-D

abi problem kızın rahatsız olması değil zaten.ben yaptığım işin öküzce olduğunu düşününce rahatsız olurum daha ziyade.

bide evet rahatlar ama kadınlar sonuçta sokakta gıdı alsan basarlar tokadı okadar değil ahah
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

ahahahahah

bu arada abi sen hala kendini tr de sanıyosun

abi bırak şu tr kafasını kezbanları unut artık. bi rahatla gözünü seveyim

huy kolay değişmiyo ya.sol elle yazmaya başlamak gibi.

hatta şöyle anlatıyım,
durakta otobüs beklerken,trende,sokakta vs.kızın teki gelip seninle sohbet açıyor,akşamları nereye gidiyosundan tut telefon vermeye kadar giden sohbetler gelişiyor mesela bolca.ama ben kafamda ''böbrekler gg.''diye düşünmeden edemiyorum o sırada herşeye rağmen.

paranoyak falan sanmayın,muhtemelen sizde aynı şeyi düşünürsünüz ama bu tarz ''hasiktir çok şanslıyım ya'' durumlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

paspasi caliyorlardir. hayretbisi.

yok ya rulo haline getirip kenara koyuyo.dışarıda bırakıyor yani gene.

çekingenlik konusunda da özel bir durum bu ya,hiç tanımadığın biriyle tanışmak.ondan sebebli.yoksa italyanlar kadar olamam ama rahatım .hele karşımdaki kızın benden hoşlandığını farkettiysem sümüğümle bile oynarım karşısında np.
Sosyal ağlarda paylaş

Hımm...

Hacı bak bunu istediğine emin misin? Bak ikinizden biri kesin kendi evini bırakacak ve ötekinin yanına taşınacak.(Benim kızarkadaşım bana taşındı mesela. Hala kovamadım kendisini:)) Sonra eski hayatın gg olacak. Emin misin?

Şincik bak şöyle yapıyorsun. Arka sayfalarda birisi yazmıştı. Konuşabileceğin bir şeylerin olması lazım. Paspası kaldırma mevzusu harika mesela.(Benim durumumda cins bakkaldı.) Niye kaldırıyosun ki falan şeklinde girersin. Tahmin edebileceğin üzere kesin çalmasınlar falan diyedir. Sonrasında konuşmayı uzatman lazım. Sıkıntı burda. Eğer bayık bayık "Aa öyle mi" dersen olmaz.

Türk olduğunu kullanabilirsin. Ne biliyim. "Bunu yaptığını bizim memlekette hırsızlar farketse kesin evi soyarlar falan". Devamında da ikinizin kısıtlı ortak alanından bir şeyler bulman lazım. Market ve muhtemel ortak kullandığınız toplu taşıma aracından başka ortak alanınız yok. İtalya'yı bilmediğimden bir şekilde onu da ilgilendirdiğine emin olduğun bişeyler bulman lazım. Direk "Sana sevyom bağa çık" demeden önce ortak bişeyler bulman şart.

Ama bu süreci çok uzatmaman lazım. Yoksa ya gey olduğunu düşünür ya da arkadaşı olursun. Bunu engellemek için de kısıtlı görüştünüz vakitten ortak bir ilgi alanı bulman lazım. Olur mu olmaz mı demicen. Direk atlıcan. Ne biliyim. Kazara sinemadan daha fazla tiyatro sevdiğini mi söyledi? Direk atla. Gittiğiniz oyunun güzel ya da çirkin olması önemli değil. Ben kız arkadaşımla tanıştığım günden bir sonraki gün okuldaki film gösterimine davet etmiştim mesela. Filmin ne olduğunu dahi hatırlamıyorum :)

Seni kapı komşusu olarak görmemesi en önemli mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

ahahahahah

bu arada abi sen hala kendini tr de sanıyosun

abi bırak şu tr kafasını kezbanları unut artık. bi rahatla gözünü seveyim

huy kolay değişmiyo ya.

hatta şöyle anlatıyım,
durakta otobüs beklerken,trende,sokakta vs.kızın teki gelip seninle sohbet açıyor,akşamları nereye gidiyosundan tut telefon vermeye kadar giden sohbetler gelişiyor mesela bolca.ama ben kafamda ''böbrekler gg.''diye düşünmeden edemiyorum o sırada herşeye rağmen.

paranoyak falan sanmayın,muhtemelen sizde aynı şeyi düşünürsünüz ama bu tarz durumlarda.oyun bi anda çok kolaylaşır bi sebeplede içinize kurt düşer ya hani ''ulan bug mı oldu?'' diye onun gibi sdfs.
Sosyal ağlarda paylaş

pontipati said:

_Rave said:

pontipati said:

you don't have to start big, you just have to start diye bi laf duymuştum geçen bi videoda, çok doğru abi. konudan alakasız da şimdi bi işe girişirken diyorum ki şunu şöyle yapayım bunu böyle yapsam şurdan başlasam vs. vs. mükemmel bi plan yapmak için dünyanın vaktini harcıyosun. ve başlayamıyosun işe. ama hiç bu kadar detaya girmeden dallanıp budaklandırmadan bi başlasan, zaten kendi kendine o yolu çizceksin, dandik bi planla başlasan bile onu optimize edeceksin.
çok düşünen çok kaybeder abi :)
hadi bi konuş ilk ekşından sonra burda sırtına vururuz biz yapmış gibi seviniriz :)o

spor filmlerindeki finale gelmiş takımın hocasının devre arasında takıma yaptığı motivasyon konuşması gibi geldi bana şu ya.çok başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Hımm...

Hacı bak bunu istediğine emin misin? Bak ikinizden biri kesin kendi evini bırakacak ve ötekinin yanına taşınacak.(Benim kızarkadaşım bana taşındı mesela. Hala kovamadım kendisini:)) Sonra eski hayatın gg olacak. Emin misin?

Şincik bak şöyle yapıyorsun. Arka sayfalarda birisi yazmıştı. Konuşabileceğin bir şeylerin olması lazım. Paspası kaldırma mevzusu harika mesela.(Benim durumumda cins bakkaldı.) Niye kaldırıyosun ki falan şeklinde girersin. Tahmin edebileceğin üzere kesin çalmasınlar falan diyedir. Sonrasında konuşmayı uzatman lazım. Sıkıntı burda. Eğer bayık bayık "Aa öyle mi" dersen olmaz.

Türk olduğunu kullanabilirsin. Ne biliyim. "Bunu yaptığını bizim memlekette hırsızlar farketse kesin evi soyarlar falan". Devamında da ikinizin kısıtlı ortak alanından bir şeyler bulman lazım. Market ve muhtemel ortak kullandığınız toplu taşıma aracından başka ortak alanınız yok. İtalya'yı bilmediğimden bir şekilde onu da ilgilendirdiğine emin olduğun bişeyler bulman lazım. Direk "Sana sevyom bağa çık" demeden önce ortak bişeyler bulman şart.

Ama bu süreci çok uzatmaman lazım. Yoksa ya gey olduğunu düşünür ya da arkadaşı olursun. Bunu engellemek için de kısıtlı görüştünüz vakitten ortak bir ilgi alanı bulman lazım. Olur mu olmaz mı demicen. Direk atlıcan. Ne biliyim. Kazara sinemadan daha fazla tiyatro sevdiğini mi söyledi? Direk atla. Gittiğiniz oyunun güzel ya da çirkin olması önemli değil. Ben kız arkadaşımla tanıştığım günden bir sonraki gün okuldaki film gösterimine davet etmiştim mesela. Filmin ne olduğunu dahi hatırlamıyorum :)

Seni kapı komşusu olarak görmemesi en önemli mesele.

paspasın bukadar değer kazanabiliceğini hiç düşünmemiştim yazarken ahah.

aynı marketten alışveriş yapıyoruz,hatta daha bugün ben çıkıyodum o giriyodu.merhaba diyebildim ne yazıkki sadece elimde heran patlamaya hazır naylon poşetlerle.

ek:evler tek oda ya.25 m2 falandır max.2 kişi olunca aynı odada oksijen yetmiyo.taşınma durumu olmaz onun için.
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam işte. Markette direk sor paspası. Ya da "Aynı yere gidiyoruz zaten. Elindekileri taşıyımmı apla" de.

Ya da ne biliyim. "Ben buraların yabancısıyım. Karşı mahalledeki sinemaya otobüsle nası gitcem" diye sorsan bile yeterli. Yeter ki bir defa konuşmaya başlayın. O konuşmanın devamında bir şeyler bulmak tamamen senin elinde.

25 metrekare ne lan? Cezaevinde mi yaşıyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...