Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar.

Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;)
Mesaj tarihi:
vaperon said:

Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar.

Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;)

Mesaj tarihi:
italyanlar türk yemeklerinden nefret ediyo ya.sadece iki tane sevdikleri şey öğrendim salep ve menemen sdfs.

yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız.

6 ay ne bekledin derseniz müsait değildim,yeni müsait oldum =) ama yeni bir olay değil 6 ay önce gördüğümde bayılmıştım kıza zaten.
Mesaj tarihi:
_Rave said:

yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız.

abi bir playboy değilim ama 6 aydır iş çıkartamamışsan şu saatten sonra zor gibi :/

bi de summon @ginaly
Mesaj tarihi:
Evde bir şeyleri boz, git tornavida çekiç felan iste devamlı. Muhbateti açmış olursun sonra ay italyancam kötü çalıştırıcak birileri lazım felan de senle çalışalım felan de kimseyi tanımıyorm felan ayağına yat. Oluru varsa devam edersin.
Mesaj tarihi:
Karag8z said:

italyan kızlar türk kızlarını kezbanlık konusunda aratmaz. dindar hristiyanlar...

bölgesine,şehre göre çok değişiyo insanlar.ama dediğin gibilerine de bolca rastladım.
Mesaj tarihi:
vivavale said:

_Rave said:

abi bir playboy değilim ama 6 aydır iş çıkartamamışsan şu saatten sonra zor gibi :/

bi de summon @ginaly

evet aynen farkındayım ama kız arkadaşım vardı,ve ihtiyaç olmıyınca harekete geçen bi adamda değilim.bide 6 ayda 5-6 kere görmemişimdir kızı.ama her gördüğümde beynimden vurulmuşa dönüyorum o başka.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

"Yanlış anlama ama senden hoşlanıyorum" dersin. "TR mi olm burası gerizekalı mısın" falan diye cevap verir. Muhabbet açılınca yürürsün zaten.

uff snn be sinyor der muhtemelen
  • Yeni Oluştur...