Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yan komşuma aşık oldum

_Rave

Öne çıkan mesajlar

Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar.

Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar.

Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;)

Sosyal ağlarda paylaş

italyanlar türk yemeklerinden nefret ediyo ya.sadece iki tane sevdikleri şey öğrendim salep ve menemen sdfs.

yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız.

6 ay ne bekledin derseniz müsait değildim,yeni müsait oldum =) ama yeni bir olay değil 6 ay önce gördüğümde bayılmıştım kıza zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

_Rave said:

yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız.

abi bir playboy değilim ama 6 aydır iş çıkartamamışsan şu saatten sonra zor gibi :/

bi de summon @ginaly

evet aynen farkındayım ama kız arkadaşım vardı,ve ihtiyaç olmıyınca harekete geçen bi adamda değilim.bide 6 ayda 5-6 kere görmemişimdir kızı.ama her gördüğümde beynimden vurulmuşa dönüyorum o başka.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...