pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Fistan said: çıkar kapısına vur ^this GONDARCENGIZ said: hatunun evini kundakla,sonra bu akşam bizde kalabilirsin çek,ordan yürür gider o ilişki and this^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar. Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ne giyceğini bilmiyorum da ilk gecenize abisiyle geliceği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Hangi filmden bu, çıkaramadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Abisiyle mi gelir onu da bilmem de, o gecenin sonunda osbir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vaperon said: Kızın bedenini tahmin edebiliyorsan kaliteli bir iç çamaşırı seti al victorias secrets, içi görünmeyen bir poşete koy. Yüzüne iki tokat at, yanakların kızarsın. Sonra mahçup bir şekilde çal kapısını, merhaba, bu bizim balkona uçmuş, sizin balkonda da çamaşırları görünce belki sizindir diye düşündüm de. Poşeti verdiğin gibi bakmasına fırsat vermeden geri dön ve içeri gir. Açıp poşete bakacak. Kendisinin olmadığını ve içindeki notu farkedecek. Notta da sana layık değil ama... diye zırvalar. Eşşek değilse artık... Ayrıca ilk gecenizde ne giyeceğini artık biliyor olacaksın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 http://static.fjcdn.com/large/pictures/05/20/0520d4_319183.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Bunca yıldır türkiyede senin gibisine rastlamadım,bu aksam bir şeyler içelim de,kabul etmezse hastir der geçersin.Kasma bas geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 italyan kızlar türk kızlarını kezbanlık konusunda aratmaz. dindar hristiyanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 italyanlar türk yemeklerinden nefret ediyo ya.sadece iki tane sevdikleri şey öğrendim salep ve menemen sdfs. yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız. 6 ay ne bekledin derseniz müsait değildim,yeni müsait oldum =) ama yeni bir olay değil 6 ay önce gördüğümde bayılmıştım kıza zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 o ne lan bence kapısını çalsın açınca kıza iki tokat atsın iç çamaşırları uzatıp bunları giy yatak odasında bekliyorum desin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 ne enteresan konular açılıyor bu ara sfds sıcaklar vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Masakari said: Hangi filmden bu, çıkaramadım? Original Content. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 bi yerini bıçakla kes derin bi şekilde. yada gırtlağına bıçak sok. yara bandınız varmı diye kapısını çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 _Rave said: yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız. abi bir playboy değilim ama 6 aydır iş çıkartamamışsan şu saatten sonra zor gibi :/ bi de summon @ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Karag8z said: italyan kızlar türk kızlarını kezbanlık konusunda aratmaz. dindar hristiyanlar... Benim katolik bacımın üstüne işediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Evde bir şeyleri boz, git tornavida çekiç felan iste devamlı. Muhbateti açmış olursun sonra ay italyancam kötü çalıştırıcak birileri lazım felan de senle çalışalım felan de kimseyi tanımıyorm felan ayağına yat. Oluru varsa devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Karag8z said: italyan kızlar türk kızlarını kezbanlık konusunda aratmaz. dindar hristiyanlar... bölgesine,şehre göre çok değişiyo insanlar.ama dediğin gibilerine de bolca rastladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yürü joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 "Yanlış anlama ama senden hoşlanıyorum" dersin. "TR mi olm burası gerizekalı mısın" falan diye cevap verir. Muhabbet açılınca yürürsün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 kuzeydeysen sıkıntı yok ya, yürü gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 _Rave said: bölgesine,şehre göre çok değişiyo insanlar.ama dediğin gibilerine de bolca rastladım. Kuzeyde misin güneyde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 yalnız kız reddederse asla eskisi gibi olmıcak bişeyler, karşılaştığınızda bi mahcubiyet bişey olcak sende. hızlı yürüceksin karşıma çıkmasın vs. diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 vivavale said: _Rave said: yeni taşınmadı ayrıca,6 aydır falan rastlaşıyoruz,selamlaşıyoruz görüncede birbirimizi.ciao,ciao okadar.bakkal ile daha fazla muhabbetim var anlıcağınız. abi bir playboy değilim ama 6 aydır iş çıkartamamışsan şu saatten sonra zor gibi :/ bi de summon @ginaly evet aynen farkındayım ama kız arkadaşım vardı,ve ihtiyaç olmıyınca harekete geçen bi adamda değilim.bide 6 ayda 5-6 kere görmemişimdir kızı.ama her gördüğümde beynimden vurulmuşa dönüyorum o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Redeagle said: "Yanlış anlama ama senden hoşlanıyorum" dersin. "TR mi olm burası gerizekalı mısın" falan diye cevap verir. Muhabbet açılınca yürürsün zaten. uff snn be sinyor der muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar