Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İşlemci Soğutucu Fanı Sorusu

darkageman

Öne çıkan mesajlar

Fotolari inceledim, diger 412 kurumlarina da baktim. Alet resmen CM in onceki seri LGA kontaj kitlerine gore tasarlanip yapilmis. AMD AMx socketler icin hic basarili bi secim olmamis acikcasi.
Su haliyle dondurebilmek pek mumkun degil, yatay gergi kopruleri yerine dikey olan bisey uydurup taksan da bu sefer cok ufak bir alanda yarim kilodan fazla bir guc uyguluyor olucaksin.

Ben cevirmeni tavsiye etmiyorum,
ideal senaryo kasanin ust tablasinda bir egzoz fani olmasi ve heatsink ustundeki fanin yukari uflemesi olurdu.

Yine de sen islemcinin degerlerinden memnun degilse fani yukari ufleyecek sekilde asagi alirsin, arka egzoz fani yukari cikan havayi tahliye eder. Ideal olmasa da calisan bi hale getirilir.
Eger degerlerden memnunsan ve diger kasa elemanlarini sikintiya sokucak bir sicaklik yapmiyorsa birak daginik kalsin.
Sosyal ağlarda paylaş

çok sağol kharon yorum için, şu an değerler iyi gibi en ağır kullanımda 60 derece görüyor ama dediğim gibi içime sinmiyor öyle durması =) neyse artık biraz para olunca düzgün bir cooler bulurum buna da talipli çıkarsa uygun fiyattan veririm. tekrardan teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

xigmatek loki kullanıyorum ben 92 sessiz. gücümü yetmiyo* neden maceraya girmek istedin analamdım.

bide xigmatekin malları am2/3 intel vs baya bi seye uuyumlu bir arka parcayla geliyo

işlemci 4.5 de calişiyor 50 dereceyi geçsin başliyo baya bi vurdurmaya tabiri caizse :D fx 6300 işlemci
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...