Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Fotolari inceledim, diger 412 kurumlarina da baktim. Alet resmen CM in onceki seri LGA kontaj kitlerine gore tasarlanip yapilmis. AMD AMx socketler icin hic basarili bi secim olmamis acikcasi. Su haliyle dondurebilmek pek mumkun degil, yatay gergi kopruleri yerine dikey olan bisey uydurup taksan da bu sefer cok ufak bir alanda yarim kilodan fazla bir guc uyguluyor olucaksin. Ben cevirmeni tavsiye etmiyorum, ideal senaryo kasanin ust tablasinda bir egzoz fani olmasi ve heatsink ustundeki fanin yukari uflemesi olurdu. Yine de sen islemcinin degerlerinden memnun degilse fani yukari ufleyecek sekilde asagi alirsin, arka egzoz fani yukari cikan havayi tahliye eder. Ideal olmasa da calisan bi hale getirilir. Eger degerlerden memnunsan ve diger kasa elemanlarini sikintiya sokucak bir sicaklik yapmiyorsa birak daginik kalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 çok sağol kharon yorum için, şu an değerler iyi gibi en ağır kullanımda 60 derece görüyor ama dediğim gibi içime sinmiyor öyle durması =) neyse artık biraz para olunca düzgün bir cooler bulurum buna da talipli çıkarsa uygun fiyattan veririm. tekrardan teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 En ağır kullanımda 60 derece gayet iyi bir rakam hiç kurcalama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2014 Anakartdan kontrol edemiyor musunuz abi fanı? En dandik anakartta bile var bu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Abicim sen niye 2600rpm de çalıştırıyorsun ki zaten aleti.Böyle fanlar 800-1200 rpm arası en ideal performansı verirler. PWM destekliymiş fanları hemde.Anakarttan veya speedfan programı ile fan hızını sabit 1000-1200 rpm gibi bir değere getir,ses sorunu çözülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Heatsink baya ufakmis. O fani cevir, direk ekran kartinin ustune ufluyor anlamsiz sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Ankaradaki firebal kapanmış bu arada geçen sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 hallettim sikinti yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 xigmatek loki kullanıyorum ben 92 sessiz. gücümü yetmiyo* neden maceraya girmek istedin analamdım. bide xigmatekin malları am2/3 intel vs baya bi seye uuyumlu bir arka parcayla geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Cuce said: xigmatek loki kullanıyorum ben 92 sessiz. gücümü yetmiyo* neden maceraya girmek istedin analamdım. bide xigmatekin malları am2/3 intel vs baya bi seye uuyumlu bir arka parcayla geliyo işlemci 4.5 de calişiyor 50 dereceyi geçsin başliyo baya bi vurdurmaya tabiri caizse :D fx 6300 işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar