Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

dreagloth said:

dignitas nip var bugün, nip giricem ağır, bu sefer olacak

friberg iyi beslenmezse sıçıyo

http://www.youtube.com/watch?v=TnrwtjuK48k

çokiyi olm izle izle kopuyorum ya
Mesaj tarihi:
esl cologne red sticker'ın önemli bir değeri mi var asdfasd

1.85 dolardı bana düştüğünde, bugün 2.03 olmuş.

Gömmeden return mu etsem diyorum, zati redline alınca ona vurmak gibi bir hayalim vardı.

Olmadı bugün dignitas'a all in düşünüyorum zaten, ondan sonra çekerim. Gerçi bu sabaha kadar hep NİP basarım diyordum ama aasdfsd
Mesaj tarihi:
ya işte benim de aklım hep nip'ten yana da ne bileyim. dignitas garip bir takım, ben hiç beğenmiyorum ama seveni çok. Özellikle 1.6'ci arkadaş tayfam öve öve bitiremiyor asfsd

bir tanesi all in yapmış vs.

ben çok izledim de iyi takım olmaları dışında ekstra bir özellikleri yoktu. Ne bilim sevemedim sdafsd

bugün sanırım dignitas gireceğim yine de ama ne bileyim nip alırsa da şaşırmam...
Mesaj tarihi:
Mouz ve HR abi bana en sempatik gelen takımlar, potansiyelleri yüksek cidden.

ayrıca %38 oran NiP'e küfür gibi sırf onun için bile basarım, best of 3 bide. overpass ve inferno alırlar diye düşünüyorum cıkarsa.
Mesaj tarihi:
ona da arkadaş attı, ben de atacaktım çöpleri de kalmadı gibi bir şey hepsini returnlemiştim sdfasd

3 yeni elemanları var. Nasıl oynuyorlar bugün bakmak gerek aslında sonradan onlarla sürpriz kovalanabilir iyilerse
Mesaj tarihi:
yeni elemanlarıyla eskisinden çok daha iyi olacak bence, eskisi de top takımlara sürekli 16-14 16-13 falan kaybediyodu son roundlarda saçmalayıp, fanatiki tokatlama ihtimali var
Mesaj tarihi:
keşke dignitas'a girseydim :( bu malların bo3 alması imkansız...

10-5'ten 11-14 geriye düştü salak herifler ve inanılmaz kötü oynuyorlar T tarafında...

amele sümükleri iki el üst üste aldı. 13-14 ama tahminen 13-16 biter.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...