Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cache oynanıyor, iki takımda gereğinden fazla agresif takımlar

o maç bana kalırsa %50 %50 asdfsda

Fnatic, Cache de disiplinli oynayan takımlar karşı zorlanıyor ve rakip VP formunda başka bir takım olsa her şekilde girerdim de bu sefer biraz riskli, yine de çöpleri girebilirim sırf takiplik olsun diye
Mesaj tarihi:
Seperate said:

bastım ben de vp ye çöpleri yine mi kazandıracak ne asdf

fnatic e çocugunu basanlar var ,dramları izleriz vp kazanırsa güzel olr asdf

11-2 oldu asdfsda

Ulan keşke yüklü girseydim. Ne korktuk lel
Mesaj tarihi:
Yok ya cidden, bir süredir özellikle takip ediyorum da iyice ikna oldum. Top class takımlara karşı Fnatic'e Cache mapı düşüyorsa formları ne olursa olsun rakibe bir şeyler atacağım. Net kötüler burada asdfsd

Bu dahil son 4 maçımda tutturdum bu sistem ile, bir de Dust2 de Titan basıyorum paso o da geliyor genellikle asdfas

edit: gerçi 13-5 oldu. comebackisreal
Mesaj tarihi:
cloud9 ve finland'a all in yaptım, oralardan en değerliler gelsin ben de benzerini yapacağım asdfsd

trade ban yediğimden ve açıldığından beri yaklaşık 4 gündür inventoryden bir şey atamıyorum, dha doğrusu lounge da inv gözükmüyor. Hazır aklıma gelmişken sorayım bunu nasıl düzeltirim? Bot almak mı tek çare?
Mesaj tarihi:
dns otomatik, vpn kullanıyorum browser içinde onu da hem açık hem kapalı denedim. Olmadı :(

edit: Farklı browserlar ve hatta mobilden bile denedim inventoryden bir şeyler atmayı ama görmüyor :(

fazlalık 10 dolares var yatıyor invde boş boş asdfas
Mesaj tarihi:
ben her maç söylüyorum hatta bağırıyorum milleti azarlıyorum sdafasf

son gelen arkaya baksın da gelsin, şu taraftayım arkayı kollayın diye.

götü kollamak önemli, iyi ki oynamamısım sdsafas
Mesaj tarihi:
üç el üst üste arka yapan adama patır patır düştüler asdfasdfas

gitti VP'den kazandığım 3.3 dolares :( BU fakirlik fantezilerim yüzünden hiç bitmeyecek kesin sdafsd

iyi ki inventory gözükmüyor. Yoksa yüklü girecektim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...