Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CSGO Lounge

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silphatos said:

DarKRideR said:

onu ben de düşündüm, sen fnatic attın diye değiştirip kurwalara bastım.

get
rekt

asdfsd fnatic basmıştım ben de lel

çek cumhuriyetine 11 cent basmıştım, bugün de ondan tekten gittik. Mercenary de kazanmış, keşke daha yüklü gireydim.
Mesaj tarihi:
abi low bet yapmanın bir olayı kalmadı ya. şaka mı bu.

çöp bastım 0,28 gelicek 0,16 geldi, hadi dedim sonraki bete gelir üstü.
şimdi 0,19 gelmesi gerek, 0,08 de eksik var, 0,27 falan gelir hiç bir item gelmedi.
Mesaj tarihi:
Value
0.05 to 0.39 for 1

bak hep bu olaydan oluyor.
item value 0,39 ile çarpınca 0,2 geliyor. ama 0,05 ile çarparsan o değerde item yok oyunda 0,02 oluo

saçmalık resmen, çöplerden böyle kurtulmak hoşuma gidiyor onun bile tadı kaçtı :D

cobblestone kutu var oyun satıp parayı gömcem bekletiyorum az daha artsın fiyat diye
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

abi az güvenin kendinize gömün 20$ ,geleni bırak sitede oyna işte 1 kere olsun 20-30 gömün ama :D

20 dolarım olsa gömerim, 0.78 centten 3 dolar yaptım 2 günde ama yine iyi basıyorum asdfasd

yoksa biz bugün Slovakya U21'e 100 kağıt basıp, kaybetmiş adamız. Varsa basarız lel
Mesaj tarihi:
bu arada biraz önce tekrar kontrat denedim sadece brekoutlar ile, 10-11 centlik 10 silah işte. Yanılmıyorsam 1.1 dolar harcadım işte 0.7'lik bizon osiris düştü. fazlalık oldu, bete koyarım ya da kontrat beklerim.

şimdi de 1.05'lik yatırıma 98 centlik usp's guardian, bu da fazlalık oldu. ufak zararlar var hep asdf
Mesaj tarihi:
evet 3 kere daha denedim, full breakout gittim. Hepsinden de Bizon Osiris düştü. 4 tane oldu sdafasd

Zarar var, betten yükseltirim bunları sonra kontrat koyarım artık yapacak bir şey yok lel
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...