moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 oradaki tüm guideları oku. antrenman + diyet için olan hepsini. birebir yapmaya çalış hepsini. antrenman olarak bunla başla: http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout boş günlerinde: ab ripper yap 10 dakika internetten indirip. 6 ay sonra before-after koy buraya. herkes şok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Senin yuzunden 4 km kostum, 20x3 set sinav, 40x4 set mekik yaptim moriarty. Sofradaki kolanin yuzune bile bakmadim. Tam bir terminator gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 moriarty said: oradaki tüm guideları oku. antrenman + diyet için olan hepsini. birebir yapmaya çalış hepsini. antrenman olarak bunla başla: http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout boş günlerinde: ab ripper yap 10 dakika internetten indirip. 6 ay sonra before-after koy buraya. herkes şok olur. site süpermiş de çok var okunacak şey ya. bir de cahil cahil okuyorum. zamanla bitecek heralde o site. bu dediğin programı mesela ne kadar süre yapayım? 2ay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 @rıdvan süpersin abi bi de 20tlye kapı barfiksi alsan güzel olur. madem evdesin ister p90x falan yap ister yapma aynen böyle devam et nasıl keyif alıyosan. barfiks tüm vucudun açısından iyi olur yapabilirsen, her yerini çalıştırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Barfiks yaparim ya kolay o. Hem odam da musait. Before/after yapicam 4 aya. Bakalim neler olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 barbu said: moriarty said: oradaki tüm guideları oku. antrenman + diyet için olan hepsini. birebir yapmaya çalış hepsini. antrenman olarak bunla başla: http://www.muscleandstrength.com/workouts/phul-workout boş günlerinde: ab ripper yap 10 dakika internetten indirip. 6 ay sonra before-after koy buraya. herkes şok olur. site süpermiş de çok var okunacak şey ya. bir de cahil cahil okuyorum. zamanla bitecek heralde o site. bu dediğin programı mesela ne kadar süre yapayım? 2ay? 3-4 ay yap abi bu programı. sonra değiştiririz. bununla beraber hem size hem strength olarak çok gelişeceksin zaten. üstüne beslenmeni de rippedjpye göre ayarlayacağın için yağlar gider baya fark olur inanamazsın 6 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 kola içerek rejimimi bozdum bugün çok vicdan azabı çekiyorum bir şey olmaz ben de yapıyorum arada falan diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bisey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 downwhereiam said: kola içerek rejimimi bozdum bugün çok vicdan azabı çekiyorum bir şey olmaz ben de yapıyorum arada falan diyin kendini ödüllendirmişsin gibi düşün. 1 haftada falan canın çeken bi şey varsa ye, iç önemli değil. önemli olan beyini korumak zaten. bi süre sonra sevmemeye başlıyosun zaten gerçek yüzlerini anladın mı. en son 4-5 snee önce içmişimdir heralde kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Bu topikte dımtıslı spor salonu havası var resmen, gaza geldim bende sıkı kalçalar istiyorum ama şişkoyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 gel hacı aramıza katıl çok eğleniyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Yazın banada bi diyet ve program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 moriarty said: gerçekten iyi antrenman ve iyi beslenme yap, 1 yılda zaten justfitguys oluyorsun. 1 sene daha yap hayvan gibisin zaten. ben doğru şeyleri yapıpta olmayan görmedim. ev arkadaşım 1 sene önce hımbıllıkta ölüyodu, 1 şınav yapamıyodu kız şınavı yaptırıyoduk. adama birebir yapması gerekenleri anlattık, adam 1 senede hayvan gibi şu an. benden daha ağır kaldırıyo. çünkü benden iyi çalıştı, benden iyi besleniyo. dünyanın en basit işi bu. en aptallar bile yapabiliyor çevrenizden göreceğiniz üzere. sadece motive olun, gidin işte. bu kadar basit. Abi verdigin siteler iyi de sen ev arkadaşına neler söyledin onları da tuto gibi yazsan cok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Ben şişkoyum ama deli gibi şınav çekebiliyorum, fakat mekik zorluyo :) Birde sinirlendikçe yemek yiyorum durduramıyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 vücut geliştirme topicine çok yazdık abi. ama basitçe söylemek gerekirse beslenme için zaten ne sağlıklı ne değil az çok biliyosunuzdur. bin tane beslenme yöntemi var, ben intermitting fasting kullanıyorum 2 aydır mesela, hiç olmadıgım kadar mutluyum. rippedjp adlı siteden bilgi alabilirsin nasıl bir şey olduguna dair. başkası başka tarz bi şey kullanıyor.o karın kasları, tüm kaslar mutfakta yapılıyor. doğruya doğru. iyi beslenmeden bi şey beklemeyin. bence %70'i bu işin beslenme. beslenmeni gerçekten iyi yap, antremanda gerçekten yorul, 6 ay sonra zaten inanamazsın gözlerine. çok basit iş. arkadaşımda iyi beslendi ve iyi antreman yaptı. gerçekten inandı yani. pizza dilimini gözlerinin önünde afiyetle yerken, yememesine inandıgı bi gündeyse kafasını salladı yemedi. fastfooddan uzak durdu, yemegini kendi yaptı etti. cardioya ihtiyacınız yok boş yere enerji harcamayın. zaten kas yaparken yakıyosunuz baya. ama seviyosanız çıkın koşun, tırmanın. çok iyi. antrenman olarakta barbell training bolca. ama bu yine ne sevdiğinize denk geliyor. ben evde çalıştım mesela son 1 yıldır falan ve baya zevk aldım barbellsız, kondusyon antremanlarıyla. başlangıç-orta seviye-advanced için gayet iyi bir program p.h.u.l diye linkini verdiğim. beslenmeyide zaten çözdükten sonra yapacağınız tek şey adam gibi dinlenmek veya dinlenebildiginiz kadar dinlenmek kalıyor. iyi dinlenemediginiz, beslenemediğiniz bi gün bile, antrenman yaptıysanız, yapmayıp tüm gün bilg başında oturdugunuz bi günden bir günden daha yararlı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 3 ayda topluyorum sonra bayıyorum yok beslenmesiydi uykusuydu bırakıyorum sonra alkol uyusturucu seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 bi sene topla bi sene bay döngü bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 phul'u yapmak için spor salonuna felan gitmek gerek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 evde istiyorsan 2 veya 3 ay p90x sonra body beast veya 1 ay p90x + body beast veya hep p90x biraz ne tarz çalışmayı sevdigin ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şişmansan p90x'e girme, gotun düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 beslenme kısmına dikkat etmeden düzenli egzersizleri yaparsak noluyo? egzersizler dert değil de yemek düzenini sağlamak zor geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Şişman/zayıf kaslı oluyosun. Salata üzeri döner olduğunu iddia eden bisey yiyorum ben su an mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2014 hiç bi bok olmuyor olan kaslarında eriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar