Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jaeger'ın bulk günlüğü sdf

Jaegerjaquez

Öne çıkan mesajlar

ne doğru dedin.
ben bunu dövmeme laf edenlere derim hep.
yaşlanınca napcan nolcak o dövme.

amk ne biliyim herşeyi yaşlanınca nolur mantığıyla mı yapıyoruz da dövmeye gelince bu kadar dert oluyor millete.
bunu diyen günde 1 paket sigara içiyor mesela. ben sana diyor muyum yaşlanınca napıcan diye. (ölücek)
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

yoo niye olayım ki. bi' ara çalışmaya başlamıştım ama 1-2 ay sonra zor geldi sinir stres falan bırakmak zorunda kaldım.

abi vucut yapmak dünyanın en basit şeyi. tek bi yolu yok, seksen yolu var.

tek yapacağın beslenmek ve haftada 2-3 saat.

yapabileceğin tek yer yok. seksen yer var. ev, gym, sokak, orman, park, masa başı, sandalye.

tek yapacağın gidip kaldırabileceğini kaldırmak. gerisini vucut ypaıyo zaten kendi kendine. güçleniyo falan.

dünyanın en aptal adamı olsan yapabiliyosun. dünyanın en zeki adamı olsan yapabiliyosun.

dünyanın en güçsüz adamı olsan yapabiliyosun. dünyanın en güçlü adamı yapabiliyosun.

dünyanın en meşgul adamı olsan yapabiliyosun. dünyanın en boş gezen adamı olsan yapabiliyosun.

sarkma olayına gelince. spor yapan, gençken yapmış olan(bisiklet sürmek olsun vs) avrupalıların 70 yaşındaki haline bak. adamlar senden benden diri, zeki.

spor yapmayan bizim gibi milletlerin haline bak. 55 yaşında otobüse binemez hale geliyo.

sporu bırakınca sarkar olayı komediden ibaret. sence spor yapmış olan bi adamın vucudu mu sarkınca iyi olur, spor yapmamış olan adamın mı?
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim kastettiğim spor yapıpta normal bi kaslanma değil direk WORLDS MOST MUSCULAR PERSON tarzı şişmek, ondan sonra onu bi de maintain etmek var. beslenme işi zor zaten , bi ara şevk geldiğinde yımırtaya falan abanmıştım ama hayatım cehenneme döndü onun yaptığı gazdan sdf.

ya bi de bizim yaşlılar kuru fasülye pilava tanrının gölgesi olarak bakıyo, hayatları onla geçiyo. vücuda protein bilmemne girmiyo ki otobüse binicek hali kalsın.
Sosyal ağlarda paylaş

beslenmek ve haftada 2-3 saat?

nasi abi

sabahlari 15 tam yumurta kirip sunla bunla karistirip bi de yiyecek kadar bi zamanim yok. disimi zor fircalayip tras makinesini yuzumde gezdirip disari firliyorum. oglen iste ne kadar yemek yenirse o kadar yiyorum (bazen hayvan gibi yiyorum) aksam yine yorgun oluyorum 2 bira acip koltuga gomuluyorum.

boy 1.82 kilo 65 yillardir ne bok yediysem kilo falan alamadim, 65 kiloluk vucutta ne kadar kas olabilirse o kadar kas mevcut ama uzerine 1 gram olmuyor, cok kasip alirsam 1 haftaya yine veriyorum aldigimi.

nasi beslenicez napicaz simdi bu durumda? sabah aksam gainer karistirip yemeklerden sonra diksem faydasi olur mu?
Sosyal ağlarda paylaş

o beslenmeyi jaeger olduğun zaman yapıyosun abi. adam fitness şampiyonu.

kimse bizden bu şekilde beslenme antreman beklemiyor.

gidin yapabildiğinizi yapın. 1 sene sonra zaten aynaya baktıgında geçen sene baktıgından çok daha iyisini göreceksin.

bir sürü beslenme şekli var hedefe göre. vucut geliştirme başlıgında soralım bunu cevaplayacak çok adam var. adamın topicini kirletmeyelim daha.
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

nasi abi

sabahlari 15 tam yumurta kirip sunla bunla karistirip bi de yiyecek kadar bi zamanim yok. disimi zor fircalayip tras makinesini yuzumde gezdirip disari firliyorum. oglen iste ne kadar yemek yenirse o kadar yiyorum (bazen hayvan gibi yiyorum) aksam yine yorgun oluyorum 2 bira acip koltuga gomuluyorum.

boy 1.82 kilo 65 yillardir ne bok yediysem kilo falan alamadim, 65 kiloluk vucutta ne kadar kas olabilirse o kadar kas mevcut ama uzerine 1 gram olmuyor, cok kasip alirsam 1 haftaya yine veriyorum aldigimi.

nasi beslenicez napicaz simdi bu durumda? sabah aksam gainer karistirip yemeklerden sonra diksem faydasi olur mu?

idman ve beslenme biçimi olarka çok yazmıştık bunların cevabını hatta bugün bu konu üsütne konuştuk baya benim beslenmeyi örnek alabilrisn biraz tabi ama 15 yumurta 1kg et ye diyen yok öğün şekli ve ara öğün mantığını oturtarak porsiyonları kendine göre ayarlıyabilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

nasi abi

yemek seçimini protein+sebze çoğunlukta olcak şekilde yaparsan haftada 3 kere de 1 saat ağırlık kaldırırsan brad pitt olursun şaka değil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...