B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bir insan 10 eşşek yüzünden sınıfta kalabilir mi sorusuna cevabınız evet olmalı. :D Niye hemen açıklıyayım. Bölüm: Sanat Tarihi Ders: Antik Sanat Final Sorusu: Orta Bronz Çağında Anadoludaki en önemli ticaret merkezi neresidir, Burada ticareti yapılan mallar nelerdir ve ticaret nasıl yapılmaktadır? Şimdi soruyu doğru bir şekilde cevapladım. Fakat tuttuğum notlarda ticaret 10 eşşekten oluşan bir kervan ile yapılmaktatdır yazıyordu ve sınav öncesi kızların notlarına baktım böyle bir şey yazmamışlar. Neyse bunlar benle dalga geçmeye felan başladılar :hrr: Sınavda soru böyle çıkınca bende hem kimse böyle bişey yazmamış hemde hoca sapıtmasın diye [Hoca Alman olup Türkçe özürlüdür.] eşşek kısmını çıkararak yazdım. Sınav sonunda bu sorunun cevabı neydi diye sorduğumda benim cevaplarıma ek olarak bide eşşek kervanı cevabını yazmam gerektiğini söyledi. Eksik cevap verdiğim için sorudan puan vermeyen tipte hocalardan biri olduğu için lanet olası olası dersi seneye alttan alıcam. Burdan şunu öğrendim ki öğrenci milletine ve başkasının notlarına güven olmuyo. Siz siz olun kendi notunuzu kendiniz tutun[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 :) eh yeni uyanmakda çok kötü olsa gerek sen not almışın da nie yazmıon buda ii:D o eşşekleri kafadan atmadınyaD:[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eşşek diyip geçmemeli...[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hocaya git de"Hocam on eşşeği unuttuğum doğru ama 1 eşşeği hiç unutmıcam" :) Veya adam gibi 10 tane eşşek yazmadım diye 1 senemi heba etmeyin hocam lütfen de.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kendi tuttugun notlar oyleyse niye millete uydun ki sen de.. Hadi baskasindan almis olsan, sonra cogunluga uysan mantikli gene :) Gecmis olsun.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sen goril degilmisin ne i_in var eseklerle ? ehi ehi.[signature][hline]öttürürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Güzel bir anı olmuş işte ilerde anlatırsın ona buna havan olur[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yav baktım benden başka kimsede böyle bişi yazmıyo herhalde uyku ile karışık tuttuğum notlardan biridir felan dedim[sabah sabah ders mi olurmuş :-P ] üzerine düşmedim ama gel gör ki bi seneme mâl oldu. :D[signature][hline]Bonzi [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 05 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 geçmiş olsun eşek diyip geçmiceksin!!![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki: pardon azrail... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 seneye unutmazsın artık[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 geçmiş ossun[signature][hline]uyumak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 İşin iyi yanı hoca soru hazırlamaya üşenip her sene aynı soruları soruyomuş. Ordan yırttım :lol:[signature][hline]Bonzi [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 05 Ocak 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bedeviizz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hocam 1 eşşeğin adını kağıdın sol üst köşesine yazdım =P da diyebilirsin. şaka bi yana belki bu dersi geçemedin ama bu olaydan bi ders çıkarmışsın kendine. o da bişeydir. said: Bonzi_Buddy, 05 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki: Burdan şunu öğrendim ki öğrenci milletine ve başkasının notlarına güven olmuyo. Siz siz olun kendi notunuzu kendiniz tutun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu ne biçim bir soru yahu? bende aldım sanat tarihi 1. sınıfta hatta kaldım şimdi 3 oldum tekrar alıyorum ama böyle soru görmedim. eşeğin .ikini sormuş ama.koy oraya rönesans barok gotik dia sor.nolcakmış ki siz ordaki kervandaki eşek sayısını bilince.saçmalık bence.[signature][hline]***ultrAslan*** HERYERDEYİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Acelen ne kardeşim sen barok demişin rönesans demişin ben daha prehistorik dönemleri yapamıyom :D Eğer geçebilirsem 2. ve 3. sınıfta onlarıda görücem ve büyük ihtimalle onlarıda alttan alırım :lol:[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Elin eşşeğine güvenirsen sınavda mınavda, böyle eşek gibi kalırsın ortada. Benim de üniversitede iki sınavıma mal oldular öyle, ondan beridir hiç itimadım kalmadı. Neyse, en azından senden kopya çekip sonra sana "bilmemkim öyle yapmamış" diye zorla doğruyu sildiren ve kendi senden 20 puan yüksek alan arkadaş(!)ların yok, iyi yanından bak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kendi notlarına güvenmem lazımdı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 öh hakkaten ne biçim soru bu be 10 eşşeğin hesabıda mı oluyormuş sınavlarda maşallah öğrettikleri şeylere bak[signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Kervanın kaç eşşek oluştuğunu bırak her eşşeğin ortalama kaç kilo yük taşıdığınıda öğretiyolar :D Merak edenlere; Bir eşşek ortalama 90 kg. taşıyomuş[signature][hline]Bonzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 off çok kötü ya 10 eşşek yüzünden 1 sene kaybetmek :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hemde hayatının en guzel senelrınden bırı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 geçmis olsun insallah bi daa bas1na gelmes :([signature][hline]Sevmek sadece esen kuvvetli bir fırtınadır, Sevilmek ise bu fırtınaya dayanmasını ve bundan yararlanmasını öğrenmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 İşin kötü tarafı ben anneme eşşek yüzünden sınıfta kaldım desem kadın hayatta inanmaz "Kesin yine bi hayvanlık yapmışsındır" der :D[signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wordellion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 essek namı dier merkep ne guzel bir hayvandır o dunyanın en gusel gozlerine sahiptir.amma velakin ESSEGE ALTIN SEMER DE VURSAN ESSEK YİNE ESSEKTİR!!!!![signature][hline]And darkness will cover the light wrdlln [Bu mesaj Wordellion tarafından 07 Ocak 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Her sene aynı sorular soruluyor sa bu sorular daha önce de sorulmuş demektir.Bu tip öğretmenler bu anlattığın olayı yapabilirler.Bizde de buna benzer bi tip vardı.Cevapları önceden hazırladığımız halde 70i geçemezdik:) Sana da akıl olsun bundan sonra sınava çalışırken eski çıkmış sınav sorularına bak.Hatta çalışarak sınava yetişemeyeceksen sırf eski soruları çöz yine bi şeyler yaparsın.Genelde eski sorulardan ya da benzerlerinden 1-2 tane çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar