Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

10 tane eşşek yüzünden sınıfta kaldım !!

B0nzi

Öne çıkan mesajlar

Bir insan 10 eşşek yüzünden sınıfta kalabilir mi sorusuna cevabınız evet olmalı. :D Niye hemen açıklıyayım.

Bölüm: Sanat Tarihi
Ders: Antik Sanat
Final Sorusu: Orta Bronz Çağında Anadoludaki en önemli ticaret merkezi neresidir, Burada ticareti yapılan mallar nelerdir ve ticaret nasıl yapılmaktadır?

Şimdi soruyu doğru bir şekilde cevapladım. Fakat tuttuğum notlarda ticaret 10 eşşekten oluşan bir kervan ile yapılmaktatdır yazıyordu ve sınav öncesi kızların notlarına baktım böyle bir şey yazmamışlar. Neyse bunlar benle dalga geçmeye felan başladılar :hrr: Sınavda soru böyle çıkınca bende hem kimse böyle bişey yazmamış hemde hoca sapıtmasın diye [Hoca Alman olup Türkçe özürlüdür.] eşşek kısmını çıkararak yazdım.
Sınav sonunda bu sorunun cevabı neydi diye sorduğumda benim cevaplarıma ek olarak bide eşşek kervanı cevabını yazmam gerektiğini söyledi. Eksik cevap verdiğim için sorudan puan vermeyen tipte hocalardan biri olduğu için lanet olası olası dersi seneye alttan alıcam.

Burdan şunu öğrendim ki öğrenci milletine ve başkasının notlarına güven olmuyo. Siz siz olun kendi notunuzu kendiniz tutun[signature][hline]Bonzi
Sosyal ağlarda paylaş

Yav baktım benden başka kimsede böyle bişi yazmıyo herhalde uyku ile karışık tuttuğum notlardan biridir felan dedim[sabah sabah ders mi olurmuş :-P ] üzerine düşmedim ama gel gör ki bi seneme mâl oldu. :D[signature][hline]Bonzi

[Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 05 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun eşek diyip geçmiceksin!!![signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki:
paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors
insight, 31 Aralik 2004 00:00 tarihinde demiş ki:
pardon azrail...
Sosyal ağlarda paylaş

hocam 1 eşşeğin adını kağıdın sol üst köşesine yazdım =P da diyebilirsin.

şaka bi yana belki bu dersi geçemedin ama bu olaydan bi ders çıkarmışsın kendine. o da bişeydir.

said:
Bonzi_Buddy, 05 Ocak 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
Burdan şunu öğrendim ki öğrenci milletine ve başkasının notlarına güven olmuyo. Siz siz olun kendi notunuzu kendiniz tutun
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne biçim bir soru yahu?
bende aldım sanat tarihi 1. sınıfta hatta kaldım şimdi 3 oldum tekrar alıyorum ama böyle soru görmedim. eşeğin .ikini sormuş ama.koy oraya rönesans barok gotik dia sor.nolcakmış ki siz ordaki kervandaki eşek sayısını bilince.saçmalık bence.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

Elin eşşeğine güvenirsen sınavda mınavda, böyle eşek gibi kalırsın ortada.
Benim de üniversitede iki sınavıma mal oldular öyle, ondan beridir hiç itimadım kalmadı.
Neyse, en azından senden kopya çekip sonra sana "bilmemkim öyle yapmamış" diye zorla doğruyu sildiren ve kendi senden 20 puan yüksek alan arkadaş(!)ların yok, iyi yanından bak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

essek namı dier merkep ne guzel bir hayvandır o dunyanın en gusel gozlerine sahiptir.amma velakin ESSEGE ALTIN SEMER DE VURSAN ESSEK YİNE ESSEKTİR!!!!![signature][hline]And darkness will cover the light
wrdlln

[Bu mesaj Wordellion tarafından 07 Ocak 2005 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her sene aynı sorular soruluyor sa bu sorular daha önce de sorulmuş demektir.Bu tip öğretmenler bu anlattığın olayı yapabilirler.Bizde de buna benzer bi tip vardı.Cevapları önceden hazırladığımız halde 70i geçemezdik:) Sana da akıl olsun bundan sonra sınava çalışırken eski çıkmış sınav sorularına bak.Hatta çalışarak sınava yetişemeyeceksen sırf eski soruları çöz yine bi şeyler yaparsın.Genelde eski sorulardan ya da benzerlerinden 1-2 tane çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...