eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Radyo sinema tv oncelikli olmak uzere yeni medya bolumu de dahil olabilecek bolumler hakkinda bilgi ve tecrubelerinize kardesim icin ihtiyacim var. % 50 burslu bolumler yazilabilir durumda turkce bolumler tercih edilecek. Maltepe universitesi oncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 özel bilemem de devlet olarak en iyi iletişim fakültesi eskişehir anadolu diye bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 inşaata girsin daha çok saygı görür ve emeğinin karşılığını alır. Boşver medya, sinema vs. Türkiye de düzen sömürü üzerine, uzunca bir süre fahişelik yapar ve her türlü pisliğe katlanırsan iyi yerlere gelebiliyorsun ama o bile 1/100 falandır. 4 sene para almadan çalışıp şuan ülkenin dalında en iyilerinden biri olup, çekim başına 50-60k TL alan arkadaşımda var. Yaratıcılık bakımından belki de TR'deki en iyi animasyoncularından vs. olup yeter artık diyerekten KPSS hazırlananlarda var. Hani askerlik için vs. diploma kasmayacaksa bu ülkede medya/sinema sektörüne giriş için okul okumak zaman kaybından başka bir şey değil. Okuyacaksa kafayı taktıysa da Maltepe Üniversitesi vs. direkt para tuzağı, tabela üniversiteleri. Bu işi özelde en iyi yapan okul Bilgi Üniversitesi diyebilirim. Normalde oraya pek saygım yoktur ama iyi sinemacılar çıkıyor. Biraz imkanlarından olsun, biraz da ilgili eğiticilerinden vs. ama her şeyden önce çevre yapabilme imkanından kaynaklı. Başka hiçbir özeli tavsiye etmem. Gerçi Bahçeşehir'e de biraz iyi diyorlar da hiç tanımadım oradan çıkıp gerçekten başarılı olan ya da sektörde aktif olarak çalışan. Yani elbet vardır da adfs Devlette ise İstanbul Üniversitesi açık ara en iyisi, hocaları ve hocalara bağlı olarak iş bulmasından tut çevre yapmasına kadar en kusursuz ağa sahip. Tek sorun imkan diye bir şey yok. Stüdyoları vs. var, yine kurgu odaları vs. var ama imkan dahilinde Eskişehir'in gerisindedir. Eskişehir'in eğitimcilerini bilmiyorum ama temel hedef bilgi ise İstanbul Üniversitesi bu konularda Türkiye'nin en iyisidir. İst Üni, Anadolu Üni ve birazda Marmara devlet için hedef olabilir. Marmara da son rektörden sonra inanılmaz kalitesizleşti deniyor. İmkanları vs. bayağı daralmış, ödenekleri alınmış fakültenin vs. Benim en son giden arkadaşım okulu bırakmayı düşünüyordu boş boş gidiyoruz diye asdf ben KOU mezunuyum bu arada radyo, sinema ve tv. Okul bana hiçbir şey vermedi. Sinemacı olacağım, yönetmen olup film çekeceğim diye gidip "Kaptan Panda" adında figürcü açtım yani. Bu süreçte TRT'ye çalışan firmada takıldım, TV de yayınlanan işlerim oldu. Okulda hep başarılıydım, milletin 70'i 75'i zor gördüğü uygulama derslerinde 90-95 alırdım. bir tanesinde bölüm rekoru yanılmıyorsam halen ben de (gerçi yeni notlama sisteminde geçilmem de artık) ama işte buna rağmen soğudum. Bu sektörün akü dedim bıraktım. Okul adamı daha çok soğutur. Yine WOT yazdık istemeden de iletişim fakültesi okumak "Halkla İlişkiler" veya kaliteli bir okulda "Görsel İletişim ve Tasarım" bölümü değilse tamamen zaman ve para kaybından başka bir şey değil. Alican gelsin anlatsın o da, halen KOU da okuyor asdfsda Vardı bir kaç tane daha RTS'ci burada da çoğu forumu bıraktı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Yeni medya bölümünü yüksek lisans olarak düşünebilirsin reklam lisanstan sonra falan. Fakülte teknik olanak bakımından bilgi üniversitesi birinci sırada.Maltepe arele falan gideceğine 200 tl ver açıköğretime git :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Anlatacaklarım Sinema TV için: Marmara GSF'den çok sayıda hoca ayrıldı son 3-4 senede. Rektör ödenekleri falan kestiyse yazılmaz o zaman. GSF mezunuyum Sinema-TV ama müzisyenlik yapıyorum ben de. Teknoloji (yapım sonrasında) aşırı benziyor o yüzden katkı bile sağladı. Sektörde çalışmak vs çok önemli ama, sadece okula gitgelle olmuyor Sinema-TV. Çalışma koşulları da ağırdır. İstanbul ve Anadolu en iyi iki tercih devlette. Özelde de Bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 m.sinan stv okuyorum önerebilcegim tek şey özel unide okuması hangisi olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 maltepeden uzak durun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Bu arada Marmara GSF yetenek sınavıyla almaya başlamış, adı da Film Tasarım olmuş. Mimar Sinan hala YGS ile mi alıyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 hala öss sınavıyla alıyor 30 kişi alıyorsa 25 tanesi çöp bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 troll Bu zamanda en iyisi Yaradan ile iletişim için İlahiyat Fakültesine gitmesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Bilgi'ye gel paran varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 anadolu iletişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 ben de koü mezunuyum, okuduğum süre boyunca çalıştım (tv programı, reklam, fotoğraf) bence nerde okuduğunun pek bir önemi yok (gerçi bilgi mezunları biraz daha şanslı istanbul piyasasında sanki), bir şekilde istanbul'da ol ve en önemlisi GERÇEKTEN en önemlisi eğer sektörle yakından ilgili bir bağlantın yoksa (a.k.a torpil) hiç kasma başka bir şey oku çünkü bir yerlere girmen ÇOK zor olacak ve girsen bile inanılmaz sömürüleceksin(sektör böyle) , yada eğlenceli bölüm diye oku 4 senelik okul bitirdim dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 bilgi baya kotu bi okula donustu ve iletisim fakultesini mahvettiler. bu cucuk haline burssuz gelmek istiyorsan da 36k yi hazirla ayrica bu gidisle 2 seneye 50k olur. 4 yil once 19k ydi. okulun kalitesini dusurup fiyatini artiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar