Seele Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 senko said: Seele said: senko said: çocuk niye karşılık vermememiş 45 dak boyunca ben 45 dak dayak yesem sıkılır dalarım DoruK said: sen hic dayak yememissin bence 45 dakika yemedim doğrudur. 45 dakka dayak ye kolunu kaldiramazsin asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gitmiyordum simdi hic gitmem kafe piye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 cafe pi ne lan. 18-23 yaş arası ergenlerin takıldığı mekanmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 valla kim gidiyor bilmiyorum. aya yorgi'deki beach club olmasi lazim burasi, cafe-bar degil. aslinda dusununce bu cesmedeki mekana ben de hic gitmemisim, bir kere kapisindan dondum icerdeki ergen tayfanin gumburtusunu gorunce. bir yanindaki paparazzi'ye bayagi bi gitmisligim var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 yalnız şöle bi gerçek var yan tarafındaki mekanlarda herkes estetikli ablalara kasılırken kafe pi deli gibi eğlenip eğlendiren mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Llama said: zipzip said: her akşam ordasın çeşmeden bahsediyorum bornovadan değil ikisi de kafepi degil mi? cesme'dekine gitmiyodum zaten, bornova'dakine de gitmem artık. alins akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 özelden msj attım ya buraya kopyalasana uzun yazamıcam bir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 herkes gitmemek için bahane bekliyormuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ya hepsi 2 hafta sonra gider ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Llama said: zipzip said: aynı b*k la 3 öğün yemekte yiyen sensin oradan birbirlerine düştüler tıhıhıhı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Buna benzer bi mevzu eskişehir de olmuştu hala çatır çatır işliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Llama said: işletmecileri farklı.. alins de alkol yok ve tabelası çok küçük biraz daha büyük yaparlarsa terci ederim tabelayı gotune sokmayacaksan kucuk olsun sıkıntı olmaz da, alsancak'taki alins'lerde alkol var bornova'da nasıl yok? isletmecilerin farklı olması da onemli degil, isimden kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Izmirli kekeler nereye gidecek abi. Bi kafepi vardi zaten, simdi nereye sicacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 toggie said: tabelayı gotune sokmayacaksan kucuk olsun sıkıntı olmaz da, alsancak'taki alins'lerde alkol var bornova'da nasıl yok? isletmecilerin farklı olması da onemli degil, isimden kaybetti. bende anlamadım.. öyle dediler alkol yokmuş diye zaten karşısındaki açılan cafeyin bahçesini yıkmışlar orası da hemen kapandı ne oldu anlamadım oraya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Okumadım ben ama bakın öncelikle şunu belirtmek isterim ki; hiç bir olay tek taraflı irdelenmemelidir. zaten yukarıda halihazırda linki olan haberi okuduğunuzda gazetenin herhangi bir şekilde işletme sahibi ve/veya işletmecilerle röportaj yapmak gibi bir dertlerinin olmadığını da görürsünüz. o gazetenin (nasılsa) yapamadığını ben yaptım ve kafepi çeşme beach clup'ta çalışan olaylara birebir şahit olmuş bir yetkiliyle görüştüm. size olayları basitçe ve sıralayarak yazıyorum, siz de buna göre bir daha düşünün. 1- belirtmek isterim ki bu olaya kesinlikle ve kesinlikle işletmeciler karışmamış, personel odalarından duydukları sesler üzerine olayı görmüşlerdir. bu sırada, bu şahısa karşı darp söz konusudur ve darp sesleriyle olaydan haberdar olmuşlardır. derseniz ki darp "50" lira için mi çıktı? buyrun ikinci maddeye. 2- darp edilen şahıs, personel odasından diğer garsonların paralarını çalarken; başka bir garson tarafından durum farkedilmiş ve diğer çalışan garsonlara haber verilmiştir. 3- diğer garsonlar da gelince, haliyle (ve maalesef, kimseye şiddet uygulanmasın, darp edilmesin tabii ki) olaydan ötürü toplu darp olayı gerçekleşmiş. 4- bu olay da bol gürültü getirdiği için, işletmeciler ve diğer yetkililer olayın olduğu yere gidip olayı öğrenmiş ve bu kişi yaka paça mekandan uzaklaştırılmış. 5- olaydan bir gün sonra bu kişinin annesi gelip, yetkililerle görüşmek istemiş, yetkililer de yapılan olayın hırsızlık olduğunu ve durum farkedilince(darp olayından bahsediyorum) olayların daha da büyümesinin engellenip çocuğun mekandan kovulduğunu açıklamış. 6- şahıs ve ailesi mekanı arayıp, bu olayı basına yansıtacaklarını ve kurumu itibarsızlaştıracaklarını söylüyor buna karşılık işletmeden 250000 tl (eski parayla ikiyüzelli milyar) istiyor. tabii kurum tarafından bu istek kabul edilmiyor. neticesinde şahsın izmir ve çevre şehirlerdeki arkadaşları tweet atarak yayma girişiminde bulunuyorlar ama pek başarılı olmuyor. 7- bunun üzerine olaydan yaklaşık 1 ay sonra aile tekrar işletmeyle görüşmek istiyor ancak işletme buna olumsuz yanıt veriyor. sonrasında ise ailenin avukatının gazetedeki tanıdıkları vasıtasıyla olay sosyal medya ve internete yayılıp, linç kampanyasına dönüşüyor. darp eden kişi veya kişiler kurumda çalışan, ve parası "çalınmaya çalışılan" kişiler. kesinlikle darp edilmesinin doğru olduğunu savunmuyorum ki aklı başında olan kimse de bunu savunamaz. en doğrusu ve etik olanı etkisiz hale geitirp polisi aramak hukuken. ancak olaya da tek taraflı yaklaşmamal gerekir. edit: bu entry'i tamamen orada çalışan bir arkadaşımdan duyup, bu olayın nasıl gerçekleştiğiyle alakalı yazdım. şiddeti meşru gördüğüm anlamını çıkartan ve attıkları hakaret dolu mesajlardan dolayı yazar dostlarıma da selam ederim. edit 2: verdiğim örneklerle alakalı "sen de şiddet yanlısısın" yaftasını yapıştırmaya meyilli arkadaşlar için de entry'nin sadece duyduğum kısmını bırakıp, örneklerin bir kısmını traşladım. yorumunuza açık bundan sonrası. hala merak eden varsa buyrun özel mesaja. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ADAMLAR KAFE Pİ SİZ KİMSİNİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 özet adam hırsızlık yapmış garsonun biri dövmüş sonra sesler üzerine herkes adama girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 iyide adamlar cafe pi siz kimsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 2. cocugun kırılan dişi nasıl açıklanmış peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Zikko said: 2. cocugun kırılan dişi nasıl açıklanmış peki :) işte iki kişi birbirine girince herkes odaya giriyor orada arbede yaşanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ya bu kafe pi ilk yeri yıldızdan aşağı inerken sağdaki ufak dükkanmıydı yoksa asmalıdaki daha mı eski yıldızdaki ben ünideyken vardı cunki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 benetton'un karsısındaki sokaktaydı ilk. asmalı ikinci olsa gerek. simdi xaenin'in anlattıgı olayı da okudum, kafepi hala haksız. haklı olunun tek nokta olayın iki taraflı incelenmesi gerektigi. ama boyle dusununce yine de birine iskence yapmanın acıklanabilir tarafının oldugunu dusunmuyorum. ayrıca olayların acıklamaları hep taraflardan geliyor, bunda da kafepi'den biri anlatım yapmıs. bir de tarafsız kesimden dinlemek lazım. ayrıca garsonların cebindeki parayı calmak icin bir hırsızın, 40 lira verip beach club'a gitmesine de aklım ermedi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 aynen solemare 40 lira giriş ücreti alıp, trans müzikleri modunda takılırken, kafepinin müziği çok daha bize hitap eden,canlı dans etmelikti, bir de giriş ücretizdi...=) çok şaşırdım böyle bir olaya,neden 50 lira için çalışanlarını dövüp bu kadar kötü bir repütasyona gitsinler bir şekilde haber olacağı belli sonuçta. Bana da başka bir sebep gibi geliyor, gene de yapılmaz ne olursa olsun ama bu kadar sığ bir neden de değildir. edit: arka sayfada uzun uzun açıklanmış nedenleri zaten görmemiştim. Zikko said: yalnız şöle bi gerçek var yan tarafındaki mekanlarda herkes estetikli ablalara kasılırken kafe pi deli gibi eğlenip eğlendiren mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Eskisi kadar gitmiyordum daha da gitmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Üniversiteli adamın ne işi var orada? Otursun dersine çalışsın... Hep matematik lobisi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar