Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 jane cok komikti ayrica.opustukten sonra bileklerim! diyebildi sadece :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 haa ilk bolum daha 9.5 minutes desiniz :) Oh Jeffrey, you chose the wrong time to leave... hehe[signature][hline]too much, too young
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 sabredin abi ilk bolumde kotu bisi ciziyo nightlines bolumu gelsin (ikinci bolum) EXTERMINATE! heaeah[signature][hline]too much, too young
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Arkadaşlar size cnbc-e yayınlanmış bir röprtajdan alıntı yapıyorum. Herkes Jeff siz bir couplingin eskisi olmicağini düşünüyor ama Jeff abazlığının ve aptallığının iki katı yeni karakterde yani oliverda var. 4 yada 5 bölüm sonra alışırsınız.[signature][hline] zZZZzzzzzZzzzzZZzZzZz
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 jane'in oliver'la ilk diyalogu cook komikti bu bolum. Oliver: bilimkurgu, fantazi, korku kitaplari materyalleri satiyorum. $eye alternatif oluyor.. jane: kizarkadasa? lol. oliver: mainstream diyecektim.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 çok kötü bir dizi.. çıktığında ekrana çeviriyorum hemen..
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Oliver'ın değil de Jeff'in diziye ilk girişi ve telefonda saçmalayışı böyle olsaydı 1000 kat güzel olurdu. Adam direk Jeff gibi saçmalamış çünkü. Öyle olunca da direk özenti gibi olmuş. Ama güzel bölümdü beğendim. "Too many legs (2x01) ve Giggle Loop (1x03) kadar olmasa da beğendim :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Dralnu Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 o opusme sahnesinde insan ortamda birinin wc ye dogru kosturmasini bekliyo ama ..
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 çevir kazı yanmasın azmo ehhe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Opusme sahnesinde yarıldım ya... Guzeldi baya.[signature][hline] The Truth is out There
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 cekim hatalarini izledim ben sezon 4 un, o sahnede Jane baya zorlaniyo gulme krizine kapiliyo falan hehe[signature][hline]too much, too young
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya sanki dizideki kızlar bi güzelleşmiş. ama erkekler hala aynı hiç değişmemiş.[signature][hline]çok dobiyim
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu arada daha önce konuşulmuştur belki bilmiyorum ama Steve'i bizim Mehmet Okur'a acayip benzetiyorum ben lol hep aklıma o geliyor adam konuştukça[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ya en uyuz olduğpum alışmış olduğum american ingilizcesi ve telaffuzlarında olmaması.. İnglizlerin garip aksanı ve konuşma biçimleri hiç ilgimi çekmiyo açıkçası. Ve birde tipler okadarda komik deil.. not: bu sadece eleştiri ve öz fikrim, beni çarmağa germeyin hemen :-)
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Tekrar ne zaman acep?[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Mantar136 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: -Cleglaw-, 16 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: ya en uyuz olduğpum alışmış olduğum american ingilizcesi ve telaffuzlarında olmaması.. İnglizlerin garip aksanı ve konuşma biçimleri hiç ilgimi çekmiyo açıkçası. bence tam tersine ingiliz aksanı daha ilgi çekici bir hal aldırıyor. kızlar bi güzelleşmiş diyosunuz ya o da özlediğinizdendir :)[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Dojorel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ozelligi o zaten. amerikan versiyonu da var, bu kadar tutmadi. neyse begenmiyorsan izleme bosver.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
jankis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Dralnu, 16 Eylül 2004 01:07 tarihinde demiş ki: o opusme sahnesinde insan ortamda birinin wc ye dogru kosturmasini bekliyo ama .. ahaha mükemmel olurdu hoca senaryo yazsana sen :D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: W3r3wolf, 16 Eylül 2004 18:42 tarihinde demiş ki: Tekrar ne zaman acep? ewt ne zaman?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: -Cleglaw-, 16 Eylül 2004 17:14 tarihinde demiş ki: ya en uyuz olduğpum alışmış olduğum american ingilizcesi ve telaffuzlarında olmaması.. İnglizlerin garip aksanı ve konuşma biçimleri hiç ilgimi çekmiyo açıkçası. Ve birde tipler okadarda komik deil.. not: bu sadece eleştiri ve öz fikrim, beni çarmağa germeyin hemen :-) kesinlikel diziyi en çekici halde getiren şey o aksan ztn ben engiliz aksanını çok ilginç bulmusumdur :) komşk mi desem :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Chemical, 13 Ağustos 2004 22:00 tarihinde demiş ki Ben çok terbiyesiz, yaramaz ve şımarık bir çocuğum. Şimdiye kadar yaptıklarımdan dolayı bütün patilerden özür diler, büyüklerimin ellerimden öperim
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 tekrari yok cumartesi pazar'a baktim tekrari yok couplingin http://www.cnbce.com/yayineylul3.asp[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 *!elini suratına çarpar ve bağırır* HASSSKTTR YEAAA![signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!!
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 öpüşme sahnesine ve steve'in verdiği tepkiye bittim hehehe[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
Öne çıkan mesajlar