Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakal bölgesinde boşluk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler favorinin en alt sol kısmında ufak bir boşluk var, yani uzattıgım zaman belli olmuyor ancak diğer kısımlar gür oldugundan kısayken boşluk kısmı sırıtıyor, 1-2 sene önce büyük bir sivilce cıkmıstı o tarafta, ondan sonra kızarıklık felan geçti ama hala kıl oluşumu gerçekleşmedi, yaş oldu 24 yaz oldugundan sakal uzatamıyorum,ne önerirsiniz? ısırgan otunu kaynatıp sürün diyen felan var ne yapsam bilemedim.
Mesaj tarihi:
Benimde sakalımda saç kıran oluştu bundan 5 ay kadar önce ve salak salak yöntemler denedim. Hiçbiri işe yaramadı, en sonunda cildiye'ye gittim, iğne verdi. Hemen orada yaptılar iğneyi o bölgeye, sanırım içinde kortizon var. Daha yaptıkları günün akşamı ortalarda bir kaç tane çıkmaya başladı ve şu anda hızla çıkıyor. Bir ay sürüyormuş tam olarak çıkması ama çıkıyor. Bir ay sonunda tam olarak çıkmazsa bir kür daha aynı iğneden yapıyorlar, kesin çözüm. Başka işlerle uğraşma, geçmiş olsun.
Mesaj tarihi:
Solozzo said:

Benimde sakalımda saç kıran oluştu bundan 5 ay kadar önce ve salak salak yöntemler denedim. Hiçbiri işe yaramadı, en sonunda cildiye'ye gittim, iğne verdi. Hemen orada yaptılar iğneyi o bölgeye, sanırım içinde kortizon var. Daha yaptıkları günün akşamı ortalarda bir kaç tane çıkmaya başladı ve şu anda hızla çıkıyor. Bir ay sürüyormuş tam olarak çıkması ama çıkıyor. Bir ay sonunda tam olarak çıkmazsa bir kür daha aynı iğneden yapıyorlar, kesin çözüm. Başka işlerle uğraşma, geçmiş olsun.

Aynen bende de çıktı. Sarımsak denedin mi ki? Durduk yere kortizon almayalım bünyeye.
  • Yeni Oluştur...