sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 sabah evden çıktım, 10gb falan boşyer vardı günlerdir SSD'de C: Drive'da. eve geldim az önce. google drive demiş error vermiş "arkadaş harddiskin dolmuş servis sağlayamıyorum kusura bakma." lannn oluyor dedim bi baktım. bildiğin 0 byte yazıyor C:'de. torrent açıktı ama torrent D'ye download ediyor otomatik, ha zaten downloadum da yoktu upload vardı sadece. steam'e baktım, onda da bi oyun falan update yapmamış. ne iş, fikri olan var mıdır? veya nasıl kontrol edebilirim ne halt olduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 treesize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 hibernation kapat bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 format veya sistem geri yükleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pagefile da diyeyim aradan çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 durduk yere dolar mi hic? termodinamigin 1. kanunu. aldigin kalori verdigin kaloriden fazladir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Öyle kıl virüsler var gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Pagefiledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://portableapps.com/apps/utilities/windirstat_portable Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Abanın bornoya abanın bornoya ondan sonra hddler yetmez tabii taş plak koysak o da dolar canmı dayanır buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar