pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2.adımı geçemiyorum ag Profil bilgilerini gir Şehir Memleket Okul kısmında her şehri yazdım devam etmiyor :S
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dna örneği istiyolar artık,fake açmayın diye fgdfg
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor...
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yine bigün münühte aslan avındayım, baktım karşıdan geliyor bi tane sarışın aslan
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pontipati said: 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)-
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 SENE 2014 Bİ FEYSBUK HESABI AÇAMICAK MIYIM LAN
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 KuddusiMavra said: pontipati said: 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- NE RAPORU YA BENİM FEYSBUKUMU BİLMİYON Kİ
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 KuddusiMavra said: ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- abi şu konuyu ciddi ciddi mi söyledin? @pontipati aslanım açtırırız banını facebook da tanıdık var
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 tamam ya sıkıntı yok sdfsdf
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ÇÜNKÜ arkadaşımı aradım, Kuddusi'nin yaptırdığı banı kaldırın dedim
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)-
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gönder de "aaa yine kuddusi" diyip seni banlarlarsa gelip bize kızma B)
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ama oradaki adım başka ;) bu arada çok iyiydi (tu)
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 KuddusiMavra said: sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)- resmini kullanarak caps yaptım izin verirsen paylaşayım burda küfür vs yok
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 pontipati said: KuddusiMavra said: sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)- resmini kullanarak caps yaptım izin verirsen paylaşayım burda küfür vs yok kullanmamanı rica ediyorum.
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 küfür yok bişey yok paylaşayım işte
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Olm kullanmayın diyor hala ısrar ediyonuz, yapmayın la şunu. Hadi biz genciz akranız önemli değil de Çetin Abi'nin yaşı var. Hoşlanmadığını söyledi zaten daha önce.
Öne çıkan mesajlar