pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 2.adımı geçemiyorum ag Profil bilgilerini gir Şehir Memleket Okul kısmında her şehri yazdım devam etmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 JS yuklenmemistir. Sayfayi yenile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 yalan giriyorsan kabul etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 dna örneği istiyolar artık,fake açmayın diye fgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Başka browserla dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Yine bigün münühte aslan avındayım, baktım karşıdan geliyor bi tane sarışın aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 facebook isyanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pontipati said: 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 SENE 2014 Bİ FEYSBUK HESABI AÇAMICAK MIYIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 KuddusiMavra said: pontipati said: 30 kere f5 ledim abi olmuyor. mozilla dan açtım gene aynı ama 'find-friends' yazınca linke arkadaş arayabiliyorum bikaç kişi ekledim sayfa beğendim foto yükledim hatta bilgilerimde girdiklerim yazıyor lol ne iş anlamadım facebook.com/ a gidince direkt www.facebook.com/gettingstarted/ e gidiyor... ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- NE RAPORU YA BENİM FEYSBUKUMU BİLMİYON Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 KuddusiMavra said: ya zamanında seninle ilgili yazdığım bir rapordan dolayı facebook seni kara listeye almış olabilir. Mc_Lovin...Kulakların çınlasın B)- abi şu konuyu ciddi ciddi mi söyledin? @pontipati aslanım açtırırız banını facebook da tanıdık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 modeme bi res atsaydın önce ponti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 virus girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 tamam ya sıkıntı yok sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ÇÜNKÜ arkadaşımı aradım, Kuddusi'nin yaptırdığı banı kaldırın dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Gönder de "aaa yine kuddusi" diyip seni banlarlarsa gelip bize kızma B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 ama oradaki adım başka ;) bu arada çok iyiydi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 KuddusiMavra said: sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)- resmini kullanarak caps yaptım izin verirsen paylaşayım burda küfür vs yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 izin verdim paylaş B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 pontipati said: KuddusiMavra said: sıkıntı yok. yeni bir rapor yazar gönderirim. B)- resmini kullanarak caps yaptım izin verirsen paylaşayım burda küfür vs yok kullanmamanı rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 küfür yok bişey yok paylaşayım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Olm kullanmayın diyor hala ısrar ediyonuz, yapmayın la şunu. Hadi biz genciz akranız önemli değil de Çetin Abi'nin yaşı var. Hoşlanmadığını söyledi zaten daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar