BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Çok uzun süredir Stardock'un Fences'ini kullanıyorum ok hzuurlu bir şey. Ama paralı yapmışlar şirket laptopuna kurmak istemiyorum. Bunun kafada sadece bu işi yapıcak (desktopa grid açıp içine shortcutları atacağım) bi program arıyorum. Nimi places var ama beğenmedim illa linklerin folderlarda olmasını istiyo ben onu istemiyorum. Var mı böle alternatif felan bişi kullanan(dockta istemiyorum) http://www.stardock.com/products/fences/images/features/updated/organize.png http://www.stardock.com/products/fences/images/features/updated/whatis.png Sadece bunu yapmasını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 icon desktopta durcaksa niye labelda shortcutu duruyor, desktopta durmıcaksa olabilir de. resimde ki çok saçma gözüktü bi an gözüme eahuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Çok iyiymiş bu ya. Nasıl duymadım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 fences'in muadili yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 var, swordmanships !!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BalisticGel said: Çok iyiymiş bu ya. Nasıl duymadım daha önce. inanılmaz rahat kullanımı ben senelerdir kullanıyorum tanıdığım herkesede kurturttum ama paralı yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Madcat said: icon desktopta durcaksa niye labelda shortcutu duruyor, desktopta durmıcaksa olabilir de. resimde ki çok saçma gözüktü bi an gözüme eahuea ikinci resmi diyosan ikon desktopta durmuyo adam diyor ki o folderı öle alıp gridin içine atabilrisin diyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 tamam şimdi baktım fena değilmiş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Zikko said: var, swordmanships !!1 abi bu oldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: BalisticGel said: Çok iyiymiş bu ya. Nasıl duymadım daha önce. inanılmaz rahat kullanımı ben senelerdir kullanıyorum tanıdığım herkesede kurturttum ama paralı yapmışlar abi madem herkese kurduracağın kadar iyi, senelerdir kullanıyosun versene parasını altı üstü 9 dolar sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bedava uygulama; - Uygulama 5 yıldız, harika, herkes kullanmalı, süper, yok böyle bişey Uygulama 9 usd; - Ooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Cidden çok ama 9$. Hadi fikir özgün olsa tamam ama Stardock bunu çıkarmadan yıllar önce birebir aynısı KDE'de vardı zaten, kopyalayıp piyasaya sürdüler. Bu işi Windows'ta yaptık diye 5$ alabilirler, zaten OS'ların özelliklerini bu şekilde taşıyan programlara marketin biçtiği değer de o kadar bence, ama 9$ fazla yani. Yazılımcı olsam KDE'nin Folder View'ının bir kopyasını da ben yapar ve 4$ bedel koyardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Selam, Bende fences'i kullanıyorum ama açılıştaki aşırı yavaşlatma olayı olmasa parasını verip alıcam. Onun bir çözümü var mı acaba. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Bende uzun zamandır Fences kullanıyorum, geçen sene falan indirime girmişti, 5 dolara almıştım. Artık Fences'sız bir desktopa dönemem muhtemelen. Makul fiyatlara indirseler diğer 1-2 desktop app'lerini de alırdım herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Madcat said: Zikko said: var, swordmanships !!1 abi bu oldu mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 http://mynimi.net/Projects/Nimi-Places/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 nimi denedim nimi basarısız folder expand etmek icin o ben onu istemiyorum bu arada kendi bilgisayarıma 9 dolar verir alırıdma sirket bilgisdayarına almam alamam daha dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 birden fazla bilgisayara kurabiliyorsun tek copy'den ben öyle yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar