chrounos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2014 miyaw33 said: Forum kısmı yok,kahve kültürü için deneyimleri paylaşmak esas,o yüzden acil bir forum kısmı kurun Haklısın, forum günün birinde olacak. Ancak destek için ilgilecek birini oturtmadan açmayı düşünmüyoruz. Şimdilik wordpress altında uygun bir modül adapte etmek için kodları düzenliyorum. Paticik basitliğinde bir forumun hayalindeyim de, sadeleştirmek epey zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yeni bir iş geldi @caddede bisikletçi-kahveci-restoran için iç mimari tasarım, kahveyle ilgili sorum olursa yazarım.. bar kısmı ile ilgili özellikle madem bu kadar uzmansınız kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 forum olarak da bbpress önerebilirim. de forum değilde blog yorumları üzerinden mi konuşulsa.. bilmiyorum gerek var mı forum bölümüne.. gerçi ikinci el bölümü olsa bütünn kahve severler için, hoş olabilir.. ayrıca bi tadım gurusu takımı olsa sürekli gezi organizasyonu yapan.. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Killjoy selam, Halihazirda 2 arkadasima bu konuda danismanlik yapiyorum. Destege ihtiyacin olursa ozelden ulasirsan, numarami vereyim, ne zaman ihtiyacin olursa ara sor, cekinme. Forum konusunda bbpress kullanicam eger hayata gecerse. An itibariyle bana bu konuda destek olucak birileri lazim. Pek cozemedim kod yapisini. Sadelestirmem ve Turkcelestiemem gerekiyor vs. Hazir lang dosyalari cok basarisiz ve adapte edemedim. Cupping icin (Kahve tadimi) eger 4-5 kisilik bir grup toplayabilirsek, kahvecilerde bunu ben orgabize edebilirim. Cok da memnun olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Forum önemli,organizasyon falan yapılıyor kahve tadimi için. Hatta ortaklaşa çuval kahve alımı falan olursa baya iyi olur. Yemen Kahvesi Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 BBpress customize etmek konusunda bana birisi destek verebilirse, hemen hayata geçirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Doppio ile ilgili yazı yayında. (3/38) Doppio Yarın, Lungo ile yazı yayında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Haberler; 1) Serveri tasidik. Hiz ve downtime konusunda bir daha sorun yasanmayacak. (Hail Di) 2) Lungo yazisi yayinda 4/38 Lungo Yarin cafe crema yazisini yayinlayacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 @chrounos aklımdasın, herhangi bi durumda ulaşırım sana eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2014 filtre kahve makinası almak istiyorum hiç bir bilgim yok ama böyle astronomik fiyatları olmayan güzel bir makine önerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Chastor said: filtre kahve makinası almak istiyorum hiç bir bilgim yok ama böyle astronomik fiyatları olmayan güzel bir makine önerseniz Selamlar, Benim tavsiyem, deneyip ayni zamanda bircok kisiye tavsiye ederek aldirdigim ve memnun kaldiklari su iki modelden yana olacak; Siemens TC80101 Siemens TC60101V Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 philips hd7688 tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Soyle guzel ve sert filtre kahve onerisi var mi (marka model pls) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 http://vatanbilgisayar.com/bco-260-espresso-capuccino--filtre-kahve-makinesi.html şunun programlanabilir olanından var memnunum, herşeyi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bright said: Soyle guzel ve sert filtre kahve onerisi var mi (marka model pls) ? Starbucks'dan dark roast sumatra çektirebilirsin. Onun dışında e-gurme yada kahvefabrikası gönderiyor istediğin gibi kavurup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 reampage said: Bright said: Soyle guzel ve sert filtre kahve onerisi var mi (marka model pls) ? Starbucks'dan dark roast sumatra çektirebilirsin. Onun dışında e-gurme yada kahvefabrikası gönderiyor istediğin gibi kavurup. Sumatra iciyorum su an da, o sitelere de bakiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Bende koyu seviyordum ilk başta ama kadıköy moda havuzun orda Çekirdekten az kavrulmuş sumatra aldım, grinderda aldım artık kendim çekiyorum epey iyi oldu. Orası kahvefabrikasından yeşil alıp kendisi kavuruyormuş. Çok pahalı ama 250gr 36 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Selamlar, Yeni yayınlanan yazılar; 1) Cafe Crema 2) Espressino 3) Affogato 4) Cafe Cubano 5) Cafe Combon 6) Espresso Romano 7) Macchiato 8) Cortado 9) Red Eye 10) Chemex Bu hafta yayınlanacak yazılar; 1) Coffee Sapiens, Karaköy 2) Dört Kadıköy, Moda Sitede yakın gelecekteki güncel haberler; 1) La Marzocco sponsorluğunda, yabancı bir siteyle anlaştık. Online kahve eğitimlerini onların sağladığı video ve fotoğrafla Türkçeye çevirerek ayrı bir eğitim bölümü açacağız. (3 hafta) 2) Kahve ekipmanları hakkında yazılar eklenecek. Birkaç makine temsilcisi bize bu konuda destek verecek. (1.5 - 2 ay) 3) İleriki günlerde çok daha sık olarak yeni mekan yayını yapmaya başlayacağız. (Planlanan haftada 2) Şimdilik bu kadar.. İlgilenenlerin bilgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 site iyi gidiyor bu arada. iyi de yakaladınız açığı . sizin yüzünüzden senede bir açtığım gurme yemleme topiklerimi açamıyorum sfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2014 Sağolasın Goldbären. 4-5 aya daha da oturmus olacak inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Abi bu kahve çekirdeğini çeken zımbırtıyı alırken dikkat etmemiz gereken bir şey var mı? Tefal'de sanırım 79'a elektrikli gördüm ama manuel çalışan almak istiyorum. Baharatçılarda falan mı olur acep internetten almayacağım. Şehir: bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 zuccaciyelerin hepsinde var abi genelde..toptancilara gir ozellikle kap kacak satan oralarda oluyor kucukken bana cektirirlerdi hep kahveyi o yuzden ben de elektrikli almadim ..icecegim zaman taze taze cekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 bir de abi bunlarin hepsi mekanik celik vs..bir de bunlarin mekanik seramik ogutuculu olanlari var tchibo ki bu pahalisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 tchibo'ya bakmıştım ben de göremedim herhalde, züccaciyeye de girmek aklıma geldi aslında ama nöriyon lan hipster diye kovalayacaklarından korktum. sonuçta leğen tencere falan satıyor adamlar ve bursalılar ahahah bi bakayım bakalım. tahta hedeli olanından alsam odaya +environment gelir kızlar falan verir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2014 Bundan var bende http://m.ebay.co.uk/itm/PORLEX-TALL-Stainless-Steel-Japanese-Ceramic-Burr-Hand-Coffee-Grinder-Hand-Mill-/200791336920 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar