Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 elektronik atıklardan üç beş kuruş kazancağımız kuruluş var mı ? yoksa direk geri dönüşüme mi vericez seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kiloyla hurdacılar alıyo ne var atık olarka bakır bolsa bakırda satılabilşir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 kilosunu 60 kuruş civarı satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Var, üstüne atık sertifikasıyla taşıma yapıyorlar büyük bi işletmeyseniz çevre açısından sıkıntı da yaşamazsınız. Akademi Çevre Ltd. Adres: Orta Mah. Demokrasi Cad. No:92/1 Tuzla-ISTANBUL Tel: +90 216 304 25 15 Bu adamlarla iletişime geç, biz zamanında araştırdık biraz en iyi teklifi bunlar verdi. 200 TL/ton mu öyle bişey. Yalnız parsiyel verecekseniz (aka 20 tondan az) araçlarının gelmesi zaman alıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=0285c2cbNws (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 BonePART said: kiloyla hurdacılar alıyo ne var atık olarka bakır bolsa bakırda satılabilşir ya kablo klavye mouse hardware walkman webcam ıvır zıvır biton şey var. hardware'lardan bişeyler çıkarılıyo biliyorum da yine geri kalanı çöp heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 axedice said: Var, üstüne atık sertifikasıyla taşıma yapıyorlar büyük bi işletmeyseniz çevre açısından sıkıntı da yaşamazsınız. Akademi Çevre Ltd. Adres: Orta Mah. Demokrasi Cad. No:92/1 Tuzla-ISTANBUL Tel: +90 216 304 25 15 Bu adamlarla iletişime geç, biz zamanında araştırdık biraz en iyi teklifi bunlar verdi. 200 TL/ton mu öyle bişey. Yalnız parsiyel verecekseniz (aka 20 tondan az) araçlarının gelmesi zaman alıyor haliyle. üç beş fakir atığı ya kilo eder anca. eyv bi mail atiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 walkmanin fotosunu göndersen bi ben alırım ulan bide otelimiz var diye artisleniyosun 4 -5 kuruşun peşinde koşuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 kardşeim otelden gelen yıllık milyon doları ben cebe atmıyorum. gayrimenkul zenginliği ayrı evdeki gereksiz eşyaları elden çıkarırken üç beş cebe bişey atmak farklı her para mevzsunda açmayın şu mhuabbeti artık he var mı ihtiyacım satmaya ? yok. kafa yapısı meselesi. oyun bilgsiayrımı ve laptoplarımı da satıyorum varsa ilgilenen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 adamın oteli var laptopını bile satıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 işte böyle böyle otel sahibi oluyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Promenader said: specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki. bro birini koydum pazar alanı bölümüne. diğeri o kadar eski ki fiyat biçmeye utandım dfsdf. ama akıyo yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 100tl ye ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Killer said: Promenader said: specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki. bro birini koydum pazar alanı bölümüne. diğeri o kadar eski ki fiyat biçmeye utandım dfsdf. ama akıyo yine de adres verim hayrına yolla abi o kadar kötüyse :P dizi film torrent için küçük bişey lazımda almışken oyun laptopu alayım diyorum ama para denkleşmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Akşam yemeğinde tabağın dibinde kalan salata suyunu, ertesi akşam ki yemekte kullanmak için fincana koyup dolapta saklayan teyzem var. Evet baya zenginler geçen bjkden bilmem kaçıncı evini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Promenader said: Killer said: Promenader said: specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki. bro birini koydum pazar alanı bölümüne. diğeri o kadar eski ki fiyat biçmeye utandım dfsdf. ama akıyo yine de adres verim hayrına yolla abi o kadar kötüyse :P dizi film torrent için küçük bişey lazımda almışken oyun laptopu alayım diyorum ama para denkleşmiyo. at 250 bırakim tak biyere çalışsın 7/24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2014 Sahibinden ve pati farkı. Rispekt. Gerçi Sahibinden ilanında pazarlık payı da var illa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Killer said: kardşeim otelden gelen yıllık milyon doları ben cebe atmıyorum. gayrimenkul zenginliği ayrı evdeki gereksiz eşyaları elden çıkarırken üç beş cebe bişey atmak farklı her para mevzsunda açmayın şu mhuabbeti artık he var mı ihtiyacım satmaya ? yok. kafa yapısı meselesi. oyun bilgsiayrımı ve laptoplarımı da satıyorum varsa ilgilenen ben kardeşin değilim bir ikincisi artislik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 zenginleri cekemiolar azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar