Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

elektronik atık

Killer

Öne çıkan mesajlar

Var, üstüne atık sertifikasıyla taşıma yapıyorlar büyük bi işletmeyseniz çevre açısından sıkıntı da yaşamazsınız.

Akademi Çevre Ltd.
Adres: Orta Mah. Demokrasi Cad. No:92/1 Tuzla-ISTANBUL
Tel: +90 216 304 25 15

Bu adamlarla iletişime geç, biz zamanında araştırdık biraz en iyi teklifi bunlar verdi. 200 TL/ton mu öyle bişey. Yalnız parsiyel verecekseniz (aka 20 tondan az) araçlarının gelmesi zaman alıyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Var, üstüne atık sertifikasıyla taşıma yapıyorlar büyük bi işletmeyseniz çevre açısından sıkıntı da yaşamazsınız.

Akademi Çevre Ltd.
Adres: Orta Mah. Demokrasi Cad. No:92/1 Tuzla-ISTANBUL
Tel: +90 216 304 25 15

Bu adamlarla iletişime geç, biz zamanında araştırdık biraz en iyi teklifi bunlar verdi. 200 TL/ton mu öyle bişey. Yalnız parsiyel verecekseniz (aka 20 tondan az) araçlarının gelmesi zaman alıyor haliyle.

üç beş fakir atığı ya kilo eder anca. eyv bi mail atiyim
Sosyal ağlarda paylaş

kardşeim otelden gelen yıllık milyon doları ben cebe atmıyorum. gayrimenkul zenginliği ayrı evdeki gereksiz eşyaları elden çıkarırken üç beş cebe bişey atmak farklı her para mevzsunda açmayın şu mhuabbeti artık

he var mı ihtiyacım satmaya ? yok. kafa yapısı meselesi. oyun bilgsiayrımı ve laptoplarımı da satıyorum varsa ilgilenen
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Promenader said:

specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki.

bro birini koydum pazar alanı bölümüne. diğeri o kadar eski ki fiyat biçmeye utandım dfsdf. ama akıyo yine de

adres verim hayrına yolla abi o kadar kötüyse :P dizi film torrent için küçük bişey lazımda almışken oyun laptopu alayım diyorum ama para denkleşmiyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

Killer said:

Promenader said:

specleri falan yazsana abi ona göre alıncak bişi çıkar belki.

bro birini koydum pazar alanı bölümüne. diğeri o kadar eski ki fiyat biçmeye utandım dfsdf. ama akıyo yine de

adres verim hayrına yolla abi o kadar kötüyse :P dizi film torrent için küçük bişey lazımda almışken oyun laptopu alayım diyorum ama para denkleşmiyo.

at 250 bırakim tak biyere çalışsın 7/24
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

kardşeim otelden gelen yıllık milyon doları ben cebe atmıyorum. gayrimenkul zenginliği ayrı evdeki gereksiz eşyaları elden çıkarırken üç beş cebe bişey atmak farklı her para mevzsunda açmayın şu mhuabbeti artık

he var mı ihtiyacım satmaya ? yok. kafa yapısı meselesi. oyun bilgsiayrımı ve laptoplarımı da satıyorum varsa ilgilenen

ben kardeşin değilim bir
ikincisi artislik yapma lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...