Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ooo overwatch görevi geldi slşkdsaş edit1: adamı suçsuz buldum mehehe edit2: insan kendini bişey zannedio hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 overwatch resmen şaka gibi ya. download evidence falan diyor bana. işim gücüm yok volvonun dandirik sistemlerinin engelleyemediği hilecileri mi kovalayacağım sdfsds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 download ettim izledim adam gayet hilesizdi zaten. kararımı verdim sonra yeni evidence geldi. kariyerimi bu yöne kaydırıcam sadlşsalşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 so funneh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 u jelly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ne alakası var lan, mallar eğlenmiş kendilerince işte tebessüm bile ettirmedi şakalı tivitler. bala kazandılar zaten cbble sayesinde. fnatic, dignitas ve c9'un hakkıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 takılıyorum öyle ya. hemen agresifleşiyorsun, hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 ice cube - csgo made me do it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 nip en iyi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 gamma, brightness ve renk ayarlarınız nasıl? ben kendime eziyet ediyormuşum, değiştirdim baya, rahat ettim. bi de crosshair'ı pembe/mor gibi bişi yaptım iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 beyler sizce hangisi daha düzgün gözüküyor? 1. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=302369025 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=302368777 2. http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307902951 http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=307901692 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 2de şekiller daha mı belirgin ne? diamond angel vs pek anlamıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 xaty said: gamma, brightness ve renk ayarlarınız nasıl? ben kendime eziyet ediyormuşum, değiştirdim baya, rahat ettim. bi de crosshair'ı pembe/mor gibi bişi yaptım iyi oldu monitör ayarları mı yoksa config editleme falan mı? oyun çok soluk normal haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 konsoldan değiştirdim oyun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Claiborne said: 2de şekiller daha mı belirgin ne? diamond angel vs pek anlamıyorum ama 2 deki zebraymış, birdeki half angelmış. acayip saçma geliyor ama pattern para ediyor. birini satıcam işte hangisini satsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 patterna takılmıyorsan angelı sat bence. millet angel diamond kasıyor zebra duymadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 tamam lan silver 2 oldum aglamayin ust uste 17 mac kazanip 1 mac kaybettim sonraki oyunu kazaninca atlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Ya şu missionlar mmr'ın içine ediyor ya. Adam gibi dust2 inferno cache falan hiç mi gelmez, ya insertion comp ya da castle comp. Casual mode questi bir kere falan gördüm zaten. İlk hafta epic m4a1 düştüydü, skiplemeye de kıyamıyorum olan mmr'a oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 bu mission olayi nedir neye gore veriyor ? o kadar oynadik vermedi hic bana. Kutu gibi mi dusuyor o da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 son exp var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 hmm yok o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 alman lazım onu operation bilmemne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 operasyonu satın alıyosun, sonra sana bi tane görev veriyor, xyz haritasında 15 kere round kazan, şu silahla 30 kill yap vs.. tamamlayınca sana silah veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar