Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Akito said: http://imgur.com/gallery/y6xPL pr0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 besinci boyut, silahi melekler araya sokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ahahah o ney lan öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 artık önüme birileri çıkınca silahı atmaktan adama vuramayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F1C_8fs3l1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 ayağıma gelen mermiyi kafama sektiririm ben bunu başarsam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 steam mi patladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 evet. kötü verdik maçı dayanamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 benim görev yalan oldu yaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 maçı verdin, hala görev diyorsun .S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 harbi mi ahahahahah abi bir daha girmem cache. ne zman win streak yapsam yeniliyorum senle ya :D 10 maç 7 galibiyet 2 mağlubiyet senle cache, 1 tanesi ruskyler ile 14-16 inferno :D adam gibi mirage-inferno-nuke-train atalım server gelince pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Yanlış topik pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 geçen yine forumdan şerifleri taşıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 bombayi bulamadiktan sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 taşıyorum dediği de 2. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 beni de alın lan.. çift keleş im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 volper'in son 2 killi ile :D onu da aradaki 2 rütbe farka sayın kanka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 argumentini invalid yapıyorum http://www.youtube.com/watch?v=NGbmtzSu2kQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2014 1 round kaybettirir 1 maç kazandırırım bizde böyle ;) 11 maç 8 galibiyet artık çift keleş olmalıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2014 gençler şu sticker olayını bir açıklayın bakayım uşendim okumaya. bütün maçları bilsek o stickerları koysak ne kazanıyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 yeteri kadar puan toplayabilirsen nickinin yanında şunlardan biri çıkıo işte http://s.sk-gaming.com/image/image/94f84858b0df325fl.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bu ara ya hile çok çok arttı ya da smurf çok çok fazla. nova lar nişan alamazdı, şimdi hepsi tüfek gibi oynuyor, tüfekler ise zannedersin eagle. 4 haftadır falan sürüyor bu trend. önce sorun bizde herhalde dedim, ancak harddiske kaydettiğim, çift keleş iken oynadığım çok eski maçlarla karşılaştırıyorum. şu anda alt hesabımın karşısına gelen 4 yıldız ya da düz guardian adamlar o zamanlar oynadığım çift tüfek ya da sırmalı tüfeklerden daha iyi oynuyor. büyük olasılıkla son yaz satışında aslında şerif ve üzeri olan smurf accountlar pool dengesini bozdu. sayıca cok oldukları, birilerini hep carry ettikleri ve birbirlerini de yenemedikleri için de mevcut rütbelerinde trap oldular. tahminen şu anda benim friend listtekilerden gördüğüm kadarıyla zar zor çift tüfek olmuş herkesi tekrar guardian 1 lere doğru çekiyorlar. listemdeki bütün guardianlar da aylar öncesine dönerek nova 3-4 oldu. smufler yükselip bu aralıktan çıkana kadar da bu sürecek gibi duruyor. bir de dün şahsen benim takımıma düşen bir eagle in nasıl wall yaptığına gözümle şahit oldum. kendi söyledi zaten açıyorum wall u yer söyleyeceğim diye. 12-3 yenilmekte olduğumuz maçı 15-15 yaptık. adam tıkır tıkır yer söylüyor. ama gözünden izleyin, overwatch da falan yakalanması mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 bizim karşımıza dün bi nova 3 çıktı, bariz biçimde göstere göstere hiç acımadan kapı duvar her yerden vurup durdu bizi ama ona rağmen yenemedi salaklar. takımlarında eagle mı ne vardı herhalde böyle dandik nova hesapla biri girip yer falan söylüyo rütbe atlatıyolar diye tahmin ediyorum. baktılar yetmiyo adam duvar muvar hiç affetmeden vurmaya başlıyo sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 dandik nova :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2014 Liebe said: bizim karşımıza dün bi nova 3 çıktı, bariz biçimde göstere göstere hiç acımadan kapı duvar her yerden vurup durdu bizi ama ona rağmen yenemedi salaklar. takımlarında eagle mı ne vardı herhalde böyle dandik nova hesapla biri girip yer falan söylüyo rütbe atlatıyolar diye tahmin ediyorum. baktılar yetmiyo adam duvar muvar hiç affetmeden vurmaya başlıyo sdsfds neden yenemediler bi sorsana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar