Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Sunu edin bir de, en mukemmel OS X araci. https://pilotmoon.com/popclip/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Güzelmiş, ben takip edeyim OSX amatörü olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 yaziyi okuyunca farkettim ki en son ne zaman dosyadan medya oynattigimi hatirlamiyorum, vay anasini streaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Streaming'i de onla oynatiyorum ben. Crunchyroll'u mesela oyle stream ediyorum, daha kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 vindozda bakim bi buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ayni ayarlar Windows'da calismaz ama belki. Kullanma kilavuzunu kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 ben vlc ile izleyebiliyorum her şeyi neden mpv indirim bir sürü kodla falan uğraşayım anlamadım, ne fayda sağlayacak o kadar yazdığına anlattığına göre var bi faydası ama pilotmoon iyi bişeye benziyo kurcalayayım lazımdı mac'e ilk geçtiğimde alfred kullanıyodum aslında üşenmesem o tarz bişey de lazım tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 popclip tam aradığım şeymiş manuel eklenti yaratabiliyor olabilsek keşke. ekşi-tureng'i falan eklerdim. alfred'i onun için kullanıyodum zaten cmd+space+e basıp bişi yazıp enterladığımda ekşi'de açılıyodu o sayfa vs. gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 always on top isini nasil cozebilirim?afloat u derledim.kullandim ama cok bugli.ota boka cokuyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 SIMBL gerek onun icin ki SIMBL sorunlu. Ugrasma hic bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 yav said: popclip tam aradığım şeymiş manuel eklenti yaratabiliyor olabilsek keşke. ekşi-tureng'i falan eklerdim. alfred'i onun için kullanıyodum zaten cmd+space+e basıp bişi yazıp enterladığımda ekşi'de açılıyodu o sayfa vs. gibi Kendin yazabiliyorsun ugrasirsan, kolay ama: https://github.com/pilotmoon/PopClip-Extensions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2015 yav said: ben vlc ile izleyebiliyorum her şeyi neden mpv indirim bir sürü kodla falan uğraşayım anlamadım, ne fayda sağlayacak o kadar yazdığına anlattığına göre var bi faydası ama Cok faydasi var. Ilk once interpolation var, sunun OS X versiyonu: http://www.svp-team.com/ Bunu OS X'de kullanmanin baska yolu yok. Sonra su var: http://bs2b.sourceforge.net/ Daha epey ek ozelligi var. Scaling daha kaliteli. madVR ile kurulan sistemlerle ayni kalite OS X'de. VLC bunu saglayamiyor. Epey ustun VLC'ye, o yazinin cok uzun olmasi da is zor oldugu icin degil, detay detayli anlattim her seyi. Benim yapmam 2 dakika filan suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 sistem tercihlerinde masaüstü resmi kısmında resmi değiştir'in yanında tik olmamasına rağmen niye masaüstü resmi kendi kendine default olana dönüyor arada bi? delirticek, anlayamadım gitti niye olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2015 resmin folderi falan degismiyor degil mi bende oluyordu sonradan folderin degistirdigimi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar