deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Duyuruldu ve beta test sign up'ı başladı. Interface apple'ın IOS 7'yle başladığı değişimden nasibini almış. Ayrıca artık mac'lerimiz ve IOS cihazlarımız birbirine her anlamda bağlı. Bilgisayardan gelen aramayı görme ve tüm sms'lere cevap verebilme olayı çok hoşuma gitti; bir de wi-fi kısmında telefon doğrudan görünmesi ve telefona dokunmadan telefondaki hot-spot'u açabilme olayları çok ince düşünülmüş. Ben açıkçası çoğu zaman üşeniyordum. Bir de her şeyi kaydedebileceğimiz Icloud Drive için "sonunda" demek istiyorum. Yeni Os bana hitap ediyor doğrudan, çok beğendim. Iphone 6 alacağım kesinleşmiş oldu bu Os'la beraber :P Umarım daha fazla yenilik gelir. Örneğin, artık NTFS'yi native olarak yazabilsek tadından yenmez.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Benim yıllardır beklediğim bir şeydi SMS'leri ve çağrıları bilgisayardan cevaplayabilmek. Muazzam.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 "duyuruldu" konusu icin biraz gec olmus sanki. Gorunce public beta basladi sandim.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Siteye yeni düşmüş. Forumda da konusu yok. Tartışın işte çok kurcalamayın.
di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Closed beta hala ama yuklemeyin simdilik Yosemite ya da iOS 8 uzulursunuz. Inanilmaz bug'li.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Haftalardir izliyorum ama yuklemedim. iOS 8 betalarini yukleyip bakiyorum ama, gerci son cikan bera 3'u yukledim. Beta 1 ve beta 2 cok bugliydi, kullanilmayacak kadar gundelik olarak. Yosemite DP3 cikti gecen hafta: https://imzdl.com/osx.php Beta 5 gibi gecerim iOS'a ben ama OS X daha onemli bir yazilim oldugu icin beta bekliyorum. Beta ile gecerim ama.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bu arada basligi OS X Yosemite (10.10) yapsan ne guzel olur =)
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 developer preview yuklemeyin. Aglarsiniz.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bu arada open betanin da cok bir farki olmayacak mavericksden, birsuru feature zaten release sonrasi kullanima acilacak , diger tum ana featurelar da ios continuity ayaginda. Dev olmayanlar icin bisey farketmiyor yani, su an ios da inanilmaz bugli. Release in 1-2 oncesi beta ios ile birlikte belki cildirmadan kullanilabilir. yoksa eylule kadar bekle dur.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Release'leri bugsız olsun da gerisi çok dert değil. Zaten ben betayı indirip uzun uzun kullanmam; özelliklere bakar, 2-3 buga söver sonra mavericks yüklerim geri sdf
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 GERGE said: Bu arada basligi OS X Yosemite (10.10) yapsan ne guzel olur =) Seni mi kırayım :P
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 vm e kurup kufredip kapatabilirsiniz. Komple kurup sonra mavericks e donmek hayatindan calacagin 1 saat anlamina geliyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Alfa daha, ne bekliyon?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Beta geldi simdi bana, cekiyorum yuklemek icin.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Ben de indiriyorum şu an, IOS 8'i de verselerdi iyi olurdu aslında.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Feedback gelsin, oyle yuklerim ben.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 airdrop falan kullanan varsa , iphoto, aperture kullanan varsa yuklemesin. Geri kalanlarin baska makinesi varsa yukleyebilirler. Stabilite problemleri cozulmus.
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Benim şu an boşta makine o yüzden yüklüyorum huzurla. Yalnız kurarken kilitlendi Yosemite, 20dk'dir 4dk kaldı yazıyordu; resetledim makineyi bakalım sdlfşkj Edit: Eşeklik etmişim, local'deki dosyalarla boğuşuyormuş alet; 1 saati geçebiliyormuş yükleme süresi.
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 gorsel olarak tertemiz, demoda gosterdiklerinden bile temiz geldi gozume. Tipografi ve gesturelar cok sade olmus. Teknik olarak incelemedim, muhtemelen incelemeyecegim de ios8 beta 5 e kadar falan. Ama bir sey cok net, o da safari. muhtesem olmus.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Formatlamadan guncelleme yapiyor muydu bu?
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 adobe flashdan rahat kuruluyor, cift tik. 2 restart, apple id gir. bitti.
Öne çıkan mesajlar