Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OS X Yosemite (10.10)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Duyuruldu ve beta test sign up'ı başladı.

Interface apple'ın IOS 7'yle başladığı değişimden nasibini almış. Ayrıca artık mac'lerimiz ve IOS cihazlarımız birbirine her anlamda bağlı.

Bilgisayardan gelen aramayı görme ve tüm sms'lere cevap verebilme olayı çok hoşuma gitti; bir de wi-fi kısmında telefon doğrudan görünmesi ve telefona dokunmadan telefondaki hot-spot'u açabilme olayları çok ince düşünülmüş. Ben açıkçası çoğu zaman üşeniyordum.

Bir de her şeyi kaydedebileceğimiz Icloud Drive için "sonunda" demek istiyorum.

Yeni Os bana hitap ediyor doğrudan, çok beğendim. Iphone 6 alacağım kesinleşmiş oldu bu Os'la beraber :P

Umarım daha fazla yenilik gelir. Örneğin, artık NTFS'yi native olarak yazabilsek tadından yenmez.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Haftalardir izliyorum ama yuklemedim. iOS 8 betalarini yukleyip bakiyorum ama, gerci son cikan bera 3'u yukledim. Beta 1 ve beta 2 cok bugliydi, kullanilmayacak kadar gundelik olarak. Yosemite DP3 cikti gecen hafta: https://imzdl.com/osx.php

Beta 5 gibi gecerim iOS'a ben ama OS X daha onemli bir yazilim oldugu icin beta bekliyorum. Beta ile gecerim ama.
Mesaj tarihi:
Bu arada open betanin da cok bir farki olmayacak mavericksden, birsuru feature zaten release sonrasi kullanima acilacak , diger tum ana featurelar da ios continuity ayaginda. Dev olmayanlar icin bisey farketmiyor yani, su an ios da inanilmaz bugli. Release in 1-2 oncesi beta ios ile birlikte belki cildirmadan kullanilabilir. yoksa eylule kadar bekle dur.
Mesaj tarihi:
Release'leri bugsız olsun da gerisi çok dert değil. Zaten ben betayı indirip uzun uzun kullanmam; özelliklere bakar, 2-3 buga söver sonra mavericks yüklerim geri sdf
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Benim şu an boşta makine o yüzden yüklüyorum huzurla. Yalnız kurarken kilitlendi Yosemite, 20dk'dir 4dk kaldı yazıyordu; resetledim makineyi bakalım sdlfşkj

Edit: Eşeklik etmişim, local'deki dosyalarla boğuşuyormuş alet; 1 saati geçebiliyormuş yükleme süresi.
Mesaj tarihi:
gorsel olarak tertemiz, demoda gosterdiklerinden bile temiz geldi gozume. Tipografi ve gesturelar cok sade olmus.

Teknik olarak incelemedim, muhtemelen incelemeyecegim de ios8 beta 5 e kadar falan.

Ama bir sey cok net, o da safari. muhtesem olmus.
  • Yeni Oluştur...