Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kulaklığım koptu :'(

Liebe

Öne çıkan mesajlar

http://www.teknosa.com/urunler/110261763/urbanears-zd-4090126-humlan-control-talk-indigo-ku?gclid=CJ-Z0fypxL8CFfMgtAod8nAAUA

şu kulaklığım, kablosu çantadan çıkmış gece zifiri karanlıkta görmedim bisikletin jantına dolandı hatırt diye koptu, tam içinden koptu lehim yerinden. bunu elden geçirtsem bi elektronkçide tekrar orjinaline benzer mi yoksa gg mi kulaklık :(
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Kulakici kadar guzel ses verir, ben de iki tane kullaniyorum gunluk olarak. Bir 0n-ear sealed var, bir de SE215.

~ kulak içinin iyi ses vermesinin temel nedeni zaten çevre seslerinin neredeyse sıfıra indirgemesi. teknik olarak bunlarla olacak iş değil gibi geliyor bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

~ ya hakkat, ne anlıyosunuz bu kulaklıklardan, kulakiçiler kadar güzel ses alınmayacağı da belli. sırf şekil için mi? ses nasıl

kulakiçi olanlar malesef durmuyor benim kulağımda çıkıp duruyor, özellikle spor yaparken sürekli elim kulağıma gidiyor mecburen böyle aldım, bunun kumaş her tarafı çıkarıp yıkayabiliyorsun da makinede gayet hijyenik. ses kalitesi de süperdi ipod ile, s4 ile eh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...