Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 http://www.teknosa.com/urunler/110261763/urbanears-zd-4090126-humlan-control-talk-indigo-ku?gclid=CJ-Z0fypxL8CFfMgtAod8nAAUA şu kulaklığım, kablosu çantadan çıkmış gece zifiri karanlıkta görmedim bisikletin jantına dolandı hatırt diye koptu, tam içinden koptu lehim yerinden. bunu elden geçirtsem bi elektronkçide tekrar orjinaline benzer mi yoksa gg mi kulaklık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Abi böyle kulaklıklarla nasıl dolaşıyorsunuz insan içerisinde ya? Bence hayırlı olmuş kopması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Lehimle halledebilmesi lazım elektrikçinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bu arada içinden koptuysa yaparım diyene de inanıp yaptırma. @Absolute: Abi günü kurtarır en fazla, ki içinden koptu diyor; press'tir muhtemelen o kulaklık, içini açtılar mı bir daha eskisi gibi olmaz. En iyi ihtimalle 2-3 aylık periyotlarla tamire getirir götürür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Lehimini yapıp birde güzel düğüm atar çıkış deliğine bişicik olmaz. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 ~ ya hakkat, ne anlıyosunuz bu kulaklıklardan, kulakiçiler kadar güzel ses alınmayacağı da belli. sırf şekil için mi? ses nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Kulaklarım koptu diye okuyanlara selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Kulakici kadar guzel ses verir, ben de iki tane kullaniyorum gunluk olarak. Bir 0n-ear sealed var, bir de SE215. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 GERGE said: Kulakici kadar guzel ses verir, ben de iki tane kullaniyorum gunluk olarak. Bir 0n-ear sealed var, bir de SE215. ~ kulak içinin iyi ses vermesinin temel nedeni zaten çevre seslerinin neredeyse sıfıra indirgemesi. teknik olarak bunlarla olacak iş değil gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Grego said: ~ ya hakkat, ne anlıyosunuz bu kulaklıklardan, kulakiçiler kadar güzel ses alınmayacağı da belli. sırf şekil için mi? ses nasıl kulakiçi olanlar malesef durmuyor benim kulağımda çıkıp duruyor, özellikle spor yaparken sürekli elim kulağıma gidiyor mecburen böyle aldım, bunun kumaş her tarafı çıkarıp yıkayabiliyorsun da makinede gayet hijyenik. ses kalitesi de süperdi ipod ile, s4 ile eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 SE215 + Foam. Cikmasi mumkun degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 bi kulaklığa 300 400 lira verirsem bir de kulağımda durmazsa o firmayı ateşe veririm zaten asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Başlığı önce kulağım koptu diye okumam... Kablosunu tamir ettirebilirsin olmadı yenisini al çok pahalı değil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 abi ben aldığımda bu kulaklık 160 tl idi. sonradan indi o fiyata, o yüzden bana hala pahalı geliyor :'( aldıktan 3 gün sonra %50 indirime girdiydi zaten hala evlat acısı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 hem pahalıya aldın hem de koptu. boşver uğursuzmuş o kulaklık, yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Bende ilk kulak diye okudum sonra 2. okuyuşta farkettim. orc_lord said: Başlığı önce kulağım koptu diye okumam... Kablosunu tamir ettirebilirsin olmadı yenisini al çok pahalı değil gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Daha önce yapmış birine yaptır mutlaka.Lehim aletini biraz fazla tutarsa ses için titreşen plastik zar mefta oluyor ısıdan.Lehim telini ısıtıp noktaya bırakması lazım adamın.O da deneyim işi.Deneyimle sabit ben bi kulaklığı mefta ettiydim fiii tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar